Görüş Bildir
Haberler
Cüneyt Özdemir Kimdir? Ünlü Gazeteci Cüneyt Özdemir Kaç Yaşında, Nereli?

Cüneyt Özdemir Kimdir? Ünlü Gazeteci Cüneyt Özdemir Kaç Yaşında, Nereli?

Vaveyla
26.05.2022 - 15:08

Cüneyt Özdemir Youtube kanalındaki programı ve sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla gündem olmaya devam ediyor. Söylemleri ve düşünceleriyle çoğu zaman eleştirilerin odağına gelen Cüneyt Özdemir son olarak Kemal Kılıçdaroğlu'nun vakıflara aktarılan milyonlarca dolar para aktarıldığı açıklaması hakkında söyledikleriyle tartışılan bir isim haline geldi. Peki, CÜneyt Özdemir kimdir? Cüneyt Özdemir kaç yaşında, nereli? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cüneyt Özdemir Kimdir?

Cüneyt Özdemir kimdir

Cüneyt Özdemir lise öğrenimini Ankara Atatürk Lisesinde tamamladıktan sonra Üniversite için Ankara Üniversitesine girerek İletişim Fakültesinde Radyo, Televizyon ve Sinema bölümünden mezun olmuştur.

Cüneyt Özdemir, kariyeri boyunca çeşitli televizyon kanallarında sunuculuk yapmıştır.

Belgesel çalışmaları bulunan Cüney Özdemir'in çeşitli kitapları olduğu da bilinmektedir.

Gazetecilik dışında sunuculuk ve yazarlık da yapan Cüneyt Özdemir CNN Türk isimli  televizyon kanalında 5N1K adlı bir program yaparken kişisel Youtube kanalındaysa Türkiye ve dünya gündemiyle ilgili yorumlarda bulunuyor.

Cüneyt Özdemir'in Yaşı ve Nereli Olduğu Hakkında

Cüneyt Özdemir gazeteci

Cüneyt Özdemir 8 Şubat 1970 tarihinde Ankara'da dünyaya gelmiştir. 

Bütün eğitim hayatı Ankara'da geçen ve bugün 52 yaşında olan ünlü gazeteci 2011 yılında Zeynep İnanoğlu'yla evlenmiştir.

Cüneyt Özdemir'in Gazetecilik Kariyeri

Cüneyt Özdemir gündem

Cüney Özdemir 90'lı yılların başından beri gazetecilik yapmaktadır. 

Tam sekiz yıl süresince sunuculuğunu Mehmet Ali Birand'ın yaptığı 32. Gün bünyesi içinde çeşitli görevlerde bulunmuştur.

32. Gün programıyla başlayan muhabirlik hayatı 1996 yılıyla birlikte savaş bölgeleri olan Lübnan-İsrail, Afganistan ve Kuzey Irak'ta muhabirlik yapmıştır.

1999 yılında CNN Türk'ün kuruluşu içerisinde yer almış ve 5N1K programını yaparak yıllar içinde çeşitli ödüllere layık görülmüştür.

Kısa bir dönem Kanal D ana haber bülteni sunuculuğu yaptıktan sonra CNN Türk'ün New York temsilciliğini yapmak için gittiği New York'ta yaşamaya başlamıştır. 

Cüneyt Özdemir 5N1K programı ve Youtube kanalında gündem değerlendirmesi yaparak kariyerini sürdürmeye devam etmektedir.

Bu içeriklere de göz atabilirisiniz;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın