Görüş Bildir
Haberler
Cüneyt Çakır Kimdir, Kaç Yaşında? Cüneyt Çakır'ın Mesleği Nedir?

Cüneyt Çakır Kimdir, Kaç Yaşında? Cüneyt Çakır'ın Mesleği Nedir?

Elif Ateş
06.05.2022 - 00:42 Son Güncelleme: 06.05.2022 - 00:43

Türk futbolunun önde gelen hakemlerinden biri olarak bilinen Cüneyt Çakır, kariyeri boyunca pek çok maçı yönetti. Şampiyonlar Ligi, FIFA Dünya Kupası maçlarında bulunan hakemlerin başında geliyor. 2014 yılında belirlenen dünyanın en iyi hakemler listesine girmeyi başardı. Cüneyt Çakır, bir dönem görevinden ayrılsa da tekrardan sahalara geri döndü. Dünyaca ünlü takımların maçlarını yöneten Cüneyt Çakır'ın hayatı ise birçok kişi tarafından merak ediliyor. Peki Cüneyt Çakır kimdir, kaç yaşında? Cüneyt Çakır'ın mesleği nedir? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cüneyt Çakır Kimdir?

Cüneyt Çakır Kimdir?

23 Kasım 1976 yılında İstanbul'da doğan Cüneyt Çakır, 45 yaşındadır. Rizeli olan babası Serdar Çakır, eski hakemlerden biridir. Aynı zamanda MHK eski başkanı olarak bilinir. Annesinin ismi Vildan, kız kardeşinin ismi ise Fatma'dır. Cüneyt Çakır, Kocaeli Üniversitesi İşletme Bölümü'nden mezun oldu. 2005 yılında Gamze Çakır ile evlendi.

Cüneyt Çakır'ın Mesleği Nedir?

Cüneyt Çakır'ın Mesleği Nedir?

Küçüklüğünde futbol ile ilgilenmeye başlayan Cüneyt Çakır, 17 yaşında hakem olarak görev almaya başladı. İlk başlarda Amatör Küme'de hakemlik yapan Cüneyt Çakır daha sonra Süper Lig'de çalışmaya başladı. Aynı zamanda UEFA Elit Hakemler Kategorisi'nde bulundu. Hakemlik mesleğinin yanında sigortacılıkta yaptı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın