Görüş Bildir
Haberler
Çukur Celasun Diziden Ayrıldı Mı? Celasun Kubilay Aka Kimdir, Kaç Yaşındadır?

Çukur Celasun Diziden Ayrıldı Mı? Celasun Kubilay Aka Kimdir, Kaç Yaşındadır?

Show TV ekranlarında yayınlanan fenomen dizi Çukur’da dün akşam büyük heyecan yaşandı. Yeni bölümde en dikkat çeken sahne ise Celasun’un sahneleri oldu. Kubilay Aka tarafından canlandırılan Celasun karakteri Çukur’a veda etti. Hain bir saldırıya uğrayan Celasun, aracın boğularak öldürüldü. Peki, Kubilay Aka kimdir, kaç yaşındadır? Kubilay Aka’nın yeni projesi ne olacak? İşte detaylar…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Kubilay Aka’nın Yeni Projesi Ne Olacak?

Kubilay Aka’nın Yeni Projesi Ne Olacak?

Adım adım finale yaklaşan Çukur dizisinde bir ünlü isim daha veda etti. Kubilay Aka’nın canlandırdığı sevilen Çukur karakteri Celasun, son bölümde diziye veda etti. Genç oyuncunun, OJO Pictures tarafından yapılacak ve yine Show TV ekranlarında yayınlanacak Cam Tavanlar adlı dizide başrol oynayacağı öğrenildi.

Kubilay Aka Kimdir, Kaç Yaşındadır?

Kubilay Aka Kimdir, Kaç Yaşındadır?

12 Nisan 1995 yılında İstanbul’da doğan Kubilay Aka, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Havaalanı Yönetimi mezunudur. Muğla’da özel bir havalimanı şirketinde çalışırken tesadüfen keşfedilen ve Vatanım Sensin dizisinin deneme çekimlerine çağırılan Kubilay Aka, dizide Ali Kemal karakterine hayat vererek ilk oyunculuk deneyimini gerçekleştirmiştir. Show Tv ekranlarında yayınlanan; kadrosunda Dilan Çiçek Deniz, Aras Bulut İynemli, Perihan Savaş, Ercan Kesal, Mustafa Üstündağ, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın gibi isimlerin yer aldığı Çukur dizisinde Celasun karakterini canlandırmaktadır. Kubilay Aka, 1.83 metre boyunda, 77 kilo ve Koç burcudur.

Kubilay Aka'nın rol aldığı diziler ve filmler:

2017 – 2019 – Çukur (Celasun) (TV Dizisi)

2020- AŞK 101

2016-2017 – Vatanım Sensin (Ali Kemal) (TV Dizisi)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın