Görüş Bildir
Haberler
Cübbeli Ahmet Hoca Kimdir, Kaç Yaşında? Cübbeli Ahmet Hoca'nın Kaç Eşi, Çocuğu Var?

Cübbeli Ahmet Hoca Kimdir, Kaç Yaşında? Cübbeli Ahmet Hoca'nın Kaç Eşi, Çocuğu Var?

Elif Ateş
06.05.2022 - 15:58

Türkiye'nin önde gelen hafızlarından biri olan Cübbeli Ahmet Hoca, vaazlarında yaptığı konuşmalar ile gündeme geliyor. Zamanında çeşitli suçlamalar alan Cübbeli Ahmet Hoca, her ne kadar seveni olsa da birçok kişi tarafından da eleştiriliyor.  Türk hafız Cübbeli Ahmet Hoca'nın aynı zamanda çeşitli dini eserleri de bulunuyor. Televizyon programlarına da konuk olarak katılan Hoca'nın hayatı ise pek çok kişi tarafından araştırılıyor. Peki Cübbeli Ahmet Hoca kim, kaç yaşında? Cübbeli Ahmet Hoca'nın kaç eşi, çocuğu var? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cübbeli Ahmet Hoca Kimdir, Kaç Yaşında?

Cübbeli Ahmet Hoca Kimdir, Kaç Yaşında?

Tam adı Ahmet Mahmut Ünlü olan Cübbeli Ahmet Hoca, 27 Şubat 1965 yılında İstanbul'un Fatih ilçesinde doğdu. Memleketi ise Giresun'dur. Cübbeli Ahmet Hoca'nın annesinin ismi Rabia, babasının ismi ise Yusuf'tur. Ailesi oldukça zengin olan Cübbeli Ahmet Hoca, Nakşibendi Tarikatı'nın liderlerinden biri olan Mahmut Ustaosmanoğlu tarafından eğitildi.

Cübbeli Ahmet Hoca, 12 yaşında iken vaaz vermeye başladı. Bir dönem kendi yazdığı risaleler ile geçindi. Şuan 57 yaşında olan Cübbeli Ahmet Hoca, Türkiye'nin bilinen vaiz ve hafızlarındandır.

Cübbeli Ahmet Hoca'nın Kaç Eşi, Çocuğu Var?

Cübbeli Ahmet Hoca'nın Kaç Eşi, Çocuğu Var?

Cübbeli Ahmet Hoca'nın resmi eşi Mine Ünlü, bir de dini nikahlı eşi Büşra Mihrimah Ünlü olmak üzere iki eşi vardır. Aynı zamanda sekiz çocuğu vardır. Ancak sadece Yüsra ve Yusuf Ünlü isminde iki çocuğu hakkında bilgi bulunuyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
3
2
2
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın