Görüş Bildir

CHP Şanlıurfa 28. Dönem Milletvekili seçilen Mahmut Tanal Şanlıurfa’da 'Suriyeliler Caddesi' olarak bilinen Rabia Meydanı karşısındaki Şehit Nusret Caddesi’nde Suriyelilerin işlettiği dükkana gitti.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Dükkandan alışveriş yapan Tanal fiş istedi ancak alamadı.

Dükkandan alışveriş yapan Tanal fiş istedi ancak alamadı.

Tanal o anları ise, "Suriyeliler açısından fiş yok, vergi yok, yükümlülük yok. Şanlıurfa’daki Türk esnaf vergisini verirken, Suriyeliler ise fişsiz, faturasız ürün satıyor. Şanlıurfa’yı bu hale getiren AKP iktidarıdır, Erdoğan yönetimidir!" diyerek paylaştı.

Tanal o anları ise, "Suriyeliler açısından fiş yok, vergi yok, yükümlülük yok.  Şanlıurfa’daki Türk esnaf vergisini verirken, Suriyeliler ise fişsiz, faturasız ürün satıyor.  Şanlıurfa’yı bu hale getiren AKP iktidarıdır, Erdoğan yönetimidir!" diyerek paylaştı.

İşte o anlar: 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
76
27
15
2
1
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Friedrich Nietzsche

Urfalı vatandaşlarımızın evlerine misafir olarak gönderelim 🙏🇸🇾 Hayırda yarışalım Haydi Urfa göster merhametini kol kanat ger mülteci kardeşlerine 🙏💝🇸🇾

GardıropFuat

Ulan düşünsene türksün almanyada mültecisin vergi vermiyorsun ülkenin tüm imkanlarından güzelliklerinden hunharca faydalanıyorsun ve ülkenin devlet başkanı k... Devamını Gör

V for Valkyr

Yani fiş mafiş wallah...