Görüş Bildir
Haberler
Cansel Elçin Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Cansel Elçin Kiminle Evli?

Cansel Elçin Kimdir, Kaç Yaşında, Nereli? Cansel Elçin Kiminle Evli?

Elif Ateş
09.05.2022 - 23:56

Ekranların beğenilen oyuncularından biri olan Cansel Elçin, aynı zamanda yönetmen ve senarist. Özellikle Hatırla Sevgili dizisiyle tanınmış olan oyuncu, pek çok dizi ve filmde rol oynadı. Ayrıca tiyatro alanında oldukça yetenekli oyuncu, dijital birçok yapımda da rol aldı. Başarılı oyuncu Cansel Elçin, kariyeri boyunca çeşitli ödüller layık görüldü. Hem yakışıklılığı hem de yeteniyle sevilerek izlenilen oyuncu, oldukça merak edilen ünlülerden biri. Peki Cansel Elçin kimdir, kaç yaşında, nereli? Cansel Elçin kiminle evli? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Cansel Elçin Kimdir?

Cansel Elçin Kimdir?

Cansel Elçin, 20 Eylül 1923 yılında İzmir'de dünyaya geldi. Babasının ismi Nevzat, annesinin ismi ise Şennur'dur. Ayrıca Dinsel adında bir erkek kardeşi var.

Çocukluğunun kısa bir dönemini İzmir'de geçiren sanatçı, daha sonradan ailesi ile birlikte Fransa'ya yerleşti. Ecole Florent'te oyunculuk üzerine eğitimler aldı. İlk oyunculuk deneyimi Fransa'da başladı.

Cansel Elçin Kiminle Evli?

Cansel Elçin Kiminle Evli?

Cansel Elçin ilk evliliğini 2012 yılında Pınar Apaydın ile yaptı. Ancak çift 2017 yılında boşandı. Cansel Elçin, 2020 yılında kendisi gibi oyuncu olan Zeynep Tuğçe Bayat ile evlendi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın