Görüş Bildir
Haberler
Canan Kaftancıoğlu'ndan Cübbeli'nin İfadelerine Cevap: 'Nükteli ve Destekledikleri Zor Durumda'

Canan Kaftancıoğlu'ndan Cübbeli'nin İfadelerine Cevap: 'Nükteli ve Destekledikleri Zor Durumda'

İstanbul Ticaret Odası seçimleri ile ilgili yaptığı açıklamalar ile tartışmalara neden olan Cübbeli Ahmet'e Kaftancıoğlu'ndan yanıt geldi. Kaftancıoğlu, 'Nükteli ve benzerlerine haksız ihale, iş vermenin sevap kabul edildiği zeminde akıl, ahlak, adalet zemininde kalmanın günah sayılması çok anlaşılır' ifadeleri kullandı. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cübbeli Ahmet dün yapmış olduğu paylaşımda LGBT bireyleri ve Canan Kaftancıoğlu'nu hedef almıştı.

Cübbeli Ahmet dün yapmış olduğu paylaşımda LGBT bireyleri ve Canan Kaftancıoğlu'nu hedef almıştı.

CHP İl Başkanı Canan Kaftancıoğlu, İstanbul Ticaret Odası seçimleri öncesi kendisini hedef alan Ahmet Mahmut Ünlü (Cübbeli Ahmet)'e sosyal medya hesabından yanıt verdi. 

9 Kasımda yapılacak olan İTO seçimlerinde mevcut başkanın desteklenmesi için çağrı yapan Cübbeli, 'Kaftancıoğlu tarafının desteklediği aday kazanırsa meydana gelecek bütün günahlara ortak olursunuz' ifadelerini kullanmıştı.

Cübbeli Ahmet'in ifadelerinin detayları için 👇

Jetski'ye ters binip kaçmak

Cübbeli Ahmet'in kendisi hakkında yaptığı paylaşıma sosyal medya hesabından yanıt veren Kaftancıoğlu şu ifadeleri kullandı:

“Görünen Nükteli Ahmet Hoca ve destekledikleri zor durumda:)) Nükteli ve benzerlerine haksız ihale, iş vermenin sevap kabul edildiği zeminde akıl, ahlak, adalet zemininde kalmanın günah sayılması çok anlaşılır. Nükteli Jetski'ye ters binip kaçmak yok ama mavi mavi masmavi:))”

“Nükteli birazdan Kaftancı'nın yazdıklarını beğenmek şu kadar, Rt etmek ise bu kadar günah diyerek fetva verebilir, uyarmadı demeyin:) Papucumun cübbelisi..”

İlginizi çekebilir 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
37
18
15
11
7
1
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
özge

Pabucumun teröristi.

Enverland

Vatan haini terörist.

Şu ikisine bakınca aynı cemaatin milleti uyutmak için rolleri paylaşmış iki palyaçosu diyorum. Al birini vur ötekine.