Görüş Bildir
Haberler
Canan Ergüder Kimdir? Oğlum Dizisinin Demet’i Canan Ergüder Kaç Yaşında ve Aslen Nereli?

Canan Ergüder Kimdir? Oğlum Dizisinin Demet’i Canan Ergüder Kaç Yaşında ve Aslen Nereli?

Show TV ekranlarında yayın hayatına başlayacak Oğlum dizisi ile ilgili araştırmalar şimdiden başladı. Oğlum dizisinin dikkat çeken oyuncularından biri de Canan Ergüder. Meme kanserine yakalanan ünlü oyuncu, uzun bir aradan sonra Oğlum dizisi ile ekranlarda olacak. Peki, Canan Ergüder kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? İşte Canan Ergüder’in hayatı…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Son olarak Star TV’de yayınlanan Menajerimi Ara dizisinde yer alan Canan Ergüder, çekimler devam ederken meme kanserine yakalanmış ve diziyi bırakmak zorunda kalmıştı. Ekranlara ara veren Canan Ergüder, yeni dizisi Oğlum ile yeniden izleyenlerle buluşacak.

Canan Ergüder Kimdir?

Canan Ergüder Kimdir?

Canan Ergüder 15 Temmuz 1977’de İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Üsküdar Amerikan Lisesinden mezun olduktan sonra tiyatro eğitimine Franklin and Marshall College'da başlayıp daha sonra The New School University Actors Studio Drama Program'da yüksek lisans derecesiyle devam etti. Ayrıca London Academy of Music and Dramatic Arts Shakespeare Atölyesi'ne katıldı. Elia Kazan, Cheryl Crawford ve Robert Lewis'in kurmuş olduğu Actors Studio'nun hayat boyu üyeliğini 2003'te kazanıp Ellen Burstyn, Carlin Glynn, Lee Grant, Elaine Stritch ve David Marguelis gibi isimlerle çalışma fırsatına sahip oldu.

Ergüder, en son Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi adlı televizyon dizisinde rol almış fakat yeni bir projede (Atlılar) yer almak için diziden ayrılmıştır. Ancak proje iptal olmuştur. 2015 yılına kadar Türk Gönül TV'nin Hafta Sonu Haberleri sunucusu Doğa Rutkay'ın tayini çıkınca Canan Ergüder sunmaya başlamıştır.

Prof. Dr. Üstün Ergüder'in kızıdır.

25 Ağustos 2020'de Menajerimi Ara dizisinde Feris karakterini canlandırmıştı.

Bu Haber de İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın