Görüş Bildir
Haberler
Cam Tavanlar 'Leyla' Bensu Soral Kimdir? Bensu Soral Nereli, Kaç Yaşında?

Cam Tavanlar 'Leyla' Bensu Soral Kimdir? Bensu Soral Nereli, Kaç Yaşında?

Yapımını Ojo Pictures'in üstlendiği Cam Tavanlar dizisi 9 Haziran saat 20.00'de Show Tv ekranlarında izleyicisi ile buluşacak.  Yönetmen koltuğunda Fehmi Öztürk'ün  oturduğu, senaryosunu ise Meriç Acemi'nin  kaleme aldığı Cam Tavanlar'da Leyla karakterine hayat veren Bensu Soral'ın kim olduğu merak ediliyor.  Peki, Bensu Soral kimdir? İşte Bensu Soral hakkında bilinmesi gerekenler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cam Tavanlar'ın Leylası Bensu Soral Kimdir? Bensu Soral Kaç Yaşında?

Cam Tavanlar'ın Leylası Bensu Soral Kimdir? Bensu Soral Kaç Yaşında?

Mobilyacı bir babanın kızı olarak İnegöl'de 23 Mart 1991 tarihinde dünyaya gelmiş olan Bensu Soral 30 yaşındadır ve Bedirhan isimli bir çift yumurta ikizi bulunmaktadır. İnegöl Turgutalp Anadolu Lisesinden mezun olan Soral, halen Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde grafik üzerine eğitim almaktadır. Ablası Hande Soral'ın desteğiyle oyunculuğa başlangıç yapan oyuncu, ilk kez Yol Ayrımı dizisi ile oyunculuğa başlamıştır. 2008 senesinde vizyona giren Vicdan dizisinin oyuncu kadrosunda yer almıştır. Ardından Boynu Bükükler isimli gençlik komedisi dizisinde ana karakterlerden olan Miray'ı, 2015 senesinde ise Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Aslı Metiner karakterini canlandırmıştır. Aynı zamanda Murat Dalkılıç'ın 'Kader' isimli şarkısına çekilen klipte yer almıştır.

Oyuncu 2016 senesinde çekilmiş ve büyük reyting elde etmiş olan 'İçerde' dizisinde Çetin Tekindor'un canlandırmış olduğu 'Kebapçı Celal'in avukatlığını yapan Melek karakterine hayat vermiştir. 2019 senesinde ise Organize İşler: Sazan Sarmalı isimli sinema filminde Nazlı Noyan karakterini canlandırmıştır. 2018 senesinde hayatını Hakan Baş ile birleştirerek dünya evine girmiştir.

Ablası Hande Soral'ın desteğiyle beraber oyunculuğa başlangıç yapan ve Güzel Sanatlar Fakültesi okuyan Bensu Soral kimdir, nereli soruları merak konusu oldu. Başarılı isim, 9 Haziran Çarşamba günü Show TV'de yayınlanacak olan romantik komedi türündeki Cam Tavanlar dizisinde Leyla karakterini canlandıracak.

Bensu Soral Rol Aldığı Yapımlar?

Bensu Soral Rol Aldığı Yapımlar?
  • 2021- Cam Tavanlar Leyla Başrol

  • 2016-2017 İçerde Melek Yıldız Yardımcı karakter

  • 2015 Tatlı Küçük Yalancılar Aslı Başrol

  • 2012 Yol Ayrımı Ayşe Yardımcı karakter

  • 2013 Vicdan Müge Yardımcı karakter

  • 2014 Boynu Bükükler Miray Yardımcı karakter

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın