Görüş Bildir
Haberler
Burak Deniz'e Serenay Sarıkaya'nın Oynayacağı Şahmeran Dizisinden Teklif

Burak Deniz'e Serenay Sarıkaya'nın Oynayacağı Şahmeran Dizisinden Teklif

Burak Deniz ile Alina Boz'un başrolünü oynadığı Maraşlı yeni bir gelişme olmadığı takdirde final yapıyor. Final bölüm tarihi netleştirilmeye çalışılan dizinin başrol oyuncularından Burak Deniz yapılan planlamaya göre İtalya'da çekilecek Cahil Periler dizisinin çekimlerine katılacak. Yakışıklı oyuncuya bu arada yaz sonunda Adana'da çekilecek olan Serenay Sarıkaya'lı Şahmeran'dan da teklif gittiği konuşuluyor. Detayları haberimizde sizler için derledik...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Burak Deniz Serenay Sarıkaya'ya Partner mi Oluyor?

Burak Deniz Serenay Sarıkaya'ya Partner mi Oluyor?

Şahmeran isimli dizi ile ilgili uzun süredir bir hazırlık söz konusuydu. İddialı bir yapım olan dizinin yapımcısı Tims&B Productions. Yani dizinin arkasında Timur Savcı ile Burak Sağyaşar bulunuyor… İki önemli ismin bir araya gelerek oluşturduğu şirket, bugüne kadar çok önemli yapımlara imzasını attı.

Şirketin titizlikle hazırladığı projelerden birisi de Şahmeran dizisi… Netflix’te yayınlanacak olan dizi için bazı oyuncular ile anlaşma sağlanmıştı. Bu isimlerden birisinin Serenay Sarıkaya olduğunu hatırlatalım. Güzel oyuncu, uzun bir aradan sonra Şahmeran projesi ile setlere dönüş yapıyor. Dizide yer alması beklenen bir başka isim ise Burak Deniz olarak konuşuluyor.

Burak Deniz Kimdir?

Burak Deniz Kimdir?

Burak Deniz, 20 Ekim 1989 yılında İstanbul’da doğmuştur. Anne ve babası Burak Deniz küçükken boşanmıştır. Üniversite eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi’nde Sanat Tarihi bölümünde tamamlayan oyuncu 2011 yılında yapımcılığını Timur Savcı’nın yaptığı “Kolej Günlüğü” adlı dizi ile oyunculuğa adım atmıştır.

2012 yılında “Sultan” dizisinde Tarık karakterini canlandıran oyuncu, aynı dizide Nurgül Yeşilçay, Şahin Irmak, Nur Sürer ve Settar Tanrıöğen ile birlikte aynı kadroda yer almıştır.

2013 – 2014 yılında “Kaçak” dizisinde yer alan Burak Deniz, bu diziyle büyük bir hayran kitlesine ulaşmıştır.

2015 yılında “Tatlı Küçük Yalancılar” dizisinde Bensu Soral, Şükrü Özyıldız, Büşra Develi ve Dilan Çiçek Deniz ile birlikte oynamıştır.

Aynı dizide yer aldığı oyuncu Büşra Develi ile bir dönem birliktelik yaşayan Burak Deniz, yakın zamanda sevgilisi Büşra Develi ile yollarını ayırdı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın