Görüş Bildir
Haberler
'Bugün Hangi Diziyi İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 7 Haziran Salı Günü İçin Yüksek Puanlı Dizi Listesi

'Bugün Hangi Diziyi İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 7 Haziran Salı Günü İçin Yüksek Puanlı Dizi Listesi

claude cahun
06.06.2022 - 23:06

'Bugün ne izlesem?', 'Hangi diziyi izlesem?', ' En iyi diziler nelerdir?' sorularına yanıt verdiğimiz günlük dizi listemizin yenisi taze çıktı!  Bilim kurgudan korkuya, komediden romantizme farklı türlerden dizi önerilerine yer verdiğimiz listede kendine uygun bir şey bulacağına eminiz. Ayrıca hiç tarzın olmayan bazı dizilere de şans vermeni tavsiye ederiz. Çünkü bu dizilere başlamadan önce sıradan bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

Şimdi seni 7 Haziran Salı günü için yüksek puanlı dizi listesiyle baş başa bırakıyoruz;

İçeriğin Devamı Aşağıda

Battlestar Galactica (2004-2009)

Battlestar Galactica (2004-2009)

Özet: Düşman Cylonlar'ın On İki Koloniye düzenlediği saldırıdan hayatta kalmayı başaran tek savaş gemisi olan Galactica, kayıp bir gezegen olan Dünya'yı bulabilmek için macera dolu bir yolculuğa çıkıyor.

Oyuncular: Edward James Olmos, Mary McDonnell, Katee Sackhoff

Yaratıcılar: Glen A. Larson, Ronald D. Moore

Firefly (2002-2003)

Firefly (2002-2003)

Özet: Günümüzden 500 yıl sonrasında geçen dizide dokuz kişilik mürettebatıyla uzayın derinliklerini keşfeden Serenity gemisinde yaşanan maceralar anlatılıyor. Serenity gemisinin kaptanı ve mürettebatın bir kısmı iç savaşta kaybeden askerlerdendir. Bu askerler aynı zamanda galaksi hükümetinin hükmedemediği yerlerdeki yasa dışı işlerle uğraşan birer uzay kovboyudur.

Oyuncular: Nathan Fillion, Gina Torres, Alan Tudyk

Yaratıcı: Joss Whedon

30 Rock (2006-2013)

30 Rock (2006-2013)

Özet: Bir skeç komedi şovunun baş yazarı Liz Lemon, bir yandan kibirli bir patron ve çılgın bir yıldızla uğraşıyor bir yandan da bu başarılı televizyon işini kaybetmemeye çalışıyor.

Oyuncular: Tina Fey, Alec Baldwin, Tracy Morgan

Yaratıcı: Tina Fey

İçeriğin Devamı Aşağıda

Crazy Ex-Girlfriend (2015-2019)

Crazy Ex-Girlfriend (2015-2019)

Özet: Dizi, bir hukuk firmasındaki saygın işini, evini ve her şeyini terk edip mutluluğu bulmak için yola koyulan Rachel'ın maceralarını konu alıyor.

Oyuncular: Rachel Bloom, Vincent Rodriguez III, Donna Lynne Champlin

Yaratıcı: Rachel Bloom

The Chosen (2017-)

The Chosen (2017-)

Özet: Hz. İsa'nın hayatını odağına alan dizi, Meshi'in ilk mucizelerini gerçekleştirmesini, dünyayı değiştirmek için verdiği hizmetleri ve birbirinden farklı karakterlerin hayatına nasıl dokunduğunu anlatıyor.

Oyuncular: Elizabeth Tabish, Shahar Isaac, Jonathan Roumie

Yaratıcı: Dallas Jenkins

Matador (1978-1982)

Matador (1978-1982)

Özet: 1929'da Danimarka'nın küçük Korsbæk kasabasına gelen Mads Skjern, bir kadın giyim mağazası açarak kasabanın diğer mağazasıyla rekabete girer. Bu durum onu kasaba bankasının müdürüyle de karşı karşıya getirir. Bundan böyle yaşanacaklar geleceğin de habercisidir.

Oyuncular: Jørgen Buckhøj, Buster Larsen, Ghita Nørby

Yaratıcı: Erik Balling

İçeriğin Devamı Aşağıda

Outcast (2016-2017)

Outcast (2016-2017)

Özet: Genç bir adam olan Kyle'ın, hayatı boyunca neden doğaüstü varlıklardan mustarip olduğuna dair cevaplar aradığı dizi, Robert Kirkman'ın aynı adlı çizgi roman serisinden uyarlandı.

Oyuncular: Patrick Fugit, Philip Glenister, Wrenn Schmidt

Yaratıcı: Robert Kirkman

Hannibal (2013-2015)

Hannibal (2013-2015)

Özet: Hannibal dizisi, ünlü psikiyatrist Hannibal Lecter ile seri katillerle empati kurma yeteneğine sahip genç bir FBI suçlu profili uzmanı arasındaki ilişkinin erken evrelerini takip ediyor.

Oyuncular: Hugh Dancy, Mads Mikkelsen, Gillian Anderson

Yaratıcı: Bryan Fuller

Heartstopper (2022-)

Heartstopper (2022-)

Özet: Alice Oseman'ın aynı adlı çizgi roman serisinden uyarlanan dizide iki genç erkeğin birbirini tanıma, dostluk kurma ve âşık olma üzerine kurulu hikâyeleri anlatılıyor. Başarılı bir öğrenci olan Charlie, eşcinsel olduğu ortaya çıktığından beri okulda sürekli zorbalığa maruz kalmaktadır. Bu da onun utangaç ve güvensiz birine dönüşmesine neden olur. Nick ise popüler ve mükemmel bir ragbi oyuncusu olduğu için çevresindekiler tarafından sevilmektedir. İkisi her sabah birlikte oturmaya başladıklarında, her gün daha da yakınlaşan yoğun ve öngörülemeyen bir dostluk geliştirirler. Ancak çok geçmeden Charlie, Nick'e karşı hislerinin farklılaştığını keşfeder ama Nick ile bir şansı olduğuna inanmaz. Ama aşk şaşırtıcı şekillerde işler ve Nick ile Charlie arasında bir ilişki başlar.

Oyuncular: Kit Connor, Joe Locke, Corinna Brown

Yaratıcı: Alice Oseman

When Calls the Heart (2014-)

When Calls the Heart (2014-)

Özet: Genç bir öğretmen olan Elizabeth Thatcher, varlıklı bir aileden gelmektedir. Ancak öğretmenlik yapmak için büyük şehri geride bırakarak küçük bir maden kasabasına yerleşir. Dizi, genç kadının kasabada yaşadıklarını anlatıyor.

Oyuncular: Erin Krakow, Martin Cummins, Pascale Hutton

Yaratıcılar: Brian Bird, Michael Landon Jr.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Masum (2017)

Masum (2017)

Özet: Komiserlikten emekli olan Cevdet, eşiyle birlikte sakin bir yaşam sürmek üzere şehirden uzak bir çiftliğe yerleşir. Ancak bu huzurlu yaşam çok sürmeyecek, küçük oğullarından gelen bir haberle sarsılacaktır. 

Oyuncular: Haluk Bilginer, Nur Sürer, Ali Atay

Yaratıcı: Berkun Oya

The Responder (2022-)

The Responder (2022-)

Özet: İlk müdahale görevlisi olarak çalışan Chris, bir yandan Liverpool sokaklarında karşılaştığı olaylarla bir yandan da kendi özel yaşamında türlü sorunlarla mücadele eder. Ona bu sıkıntılı süreçte yeni ortağı Rachel eşlik edecektir. 

Oyuncular: Martin Freeman, Romi Hyland-Rylands, MyAnna Buring

Yaratıcı: Tony Schumacher

Dünün dizi listesi için;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
4
1
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
benegesserit

Güzel tavsiyeler var ama Hannibal tam bir sanat eseri