Görüş Bildir
Haberler
'Bugün Hangi Diziyi İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 6 Haziran Pazartesi Günü İçin Yüksek Puanlı Dizi Listesi

'Bugün Hangi Diziyi İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 6 Haziran Pazartesi Günü İçin Yüksek Puanlı Dizi Listesi

05.06.2022 - 23:06

Muhteşem bir diziyle ekrana kitlenip tüm dertlerini unutmak isteyenlere güzel bir haberimiz var; Pazartesi gününün dizi önerileri geldi!

Günlük dizi önerileri listemizle, 'Bugün ne izlesem?' sorunsalı artık ortadan kalkıyor. Bu dizilere başlamadan önce sıradan bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

Zaman kaybetmeden, önerilerimize geçelim!

İçeriğin Devamı Aşağıda

What We Do in the Shadows (2019 - )

What We Do in the Shadows (2019 - )

Özet: Bu komedi yapımında, gülmek garanti!  What We Do in the Shadows, ev arkadaşı olan dört vampirin gündelik hayatına ve modern dünyada hayatta kalma maceralarına odaklanıyor. Oyuncu kadrosunda Kayvan Novak, Matt Berry, Natasia Demetriou, Harvey Guillen gibi isimlerin yer aldığı dizinin senaryosunu Jemaine Clement kaleme alıyor. Yapımın yönetmen koltuğunda ise Taika Waititi bulunuyor.

Oyuncular: Kayvan Novak, Matt Berry, Natasia Demetriou

Yaratıcı: Jemaine Clement

Parks and Recreation (2009-2015)

Parks and Recreation (2009-2015)

Özet: Bir grup kamu görevlisi, kasabayı daha iyi bir yer haline getirimek için çeşitli projeler yaparken absürt tuhaflıkları izlediğimiz dizide Amy Poehler başrolde yer alıyor. Leslie Knope, bir kamu dairesinde müdür yardımcısı olarak çalışan genç bir kadındır. Kasabadaki park ve bahçelerin düzenlenmesinden sorumlu olan Leslie, insanların sürekli düşüp yaralanmasına neden olan bir çukurun doldurup, o bölgeye park yapılmasını planlar. Aslında planladığı oldukça basit bir projedir ancak bürokratlar, hükümet görevlileri, semt sakinleri ve daha nice şey Leslie’nin işinin zorlaşmasına neden olur.

Oyuncular: Amy Poehler, Jim O'Heir, Nick Offerman

Yaratıcı: Greg Daniels, Michael Schur

Happy! (2017-2019)

Happy! (2017-2019)

Özet: Yaralı bir tetikçinin hayali arkadaşı şımarık mavi uçan tek boynuzlu at ile maceraya atıldığı bu yapım, oldukça ilginç bir konu sunuyor. Grant Morrison ve Darick Robertson’ın aynı isimli romanından uyarlanan dizi, içki ve uyuşturucu bağımlısı eski detektif/yeni kiralık katil Nick Sax’ın ters giden bir cinayetten sonra tamamen tersine dönen hayatını konu alacak.

Oyuncular: Christopher Meloni, Ritchie Coster, Lili Mirojnick

Yaratıcı: Grant Morrison, Brian Taylor

İçeriğin Devamı Aşağıda

The Boys (2019 - )

The Boys (2019 - )

Özet: Süper kahramanların, güçlerini sadece kendi menfaatleri için kullandıkları bir dünya düşünün. The Boys, böyle bir dünyada geçiyor. Kendilerini kanunu korumaya adayan ve “The Boys” olarak adlandırılan bir grup insan, yozlaşmış süper kahramanları ortadan kaldırmak için zorlu bir yolculuğa çıkar. Preacher’ın yazarı Garth Ennis ile Derick Robertson’ın kaleme aldığı çizgi romandan uyarlanan dizi, Supernatural’ın yaratıcısı Eric Kripke’nin imzasını taşıyor. Yönetmen koltuğunda ise en son Preacher’da birlikte çalışan Evan Goldberg ile Seth Rogen var.

Oyuncular: Karl Urban, Jack Quaid, Antony Starr

Yaratıcı: Eric Kripke

Preacher (2016-2019)

Preacher (2016-2019)

Özet: Aynı isimli çizgi roman serisinden uyarlanan Preacher, kilisesinde meydana gelen doğaüstü bir olayın ardından Tanrı'yı ​​bulmak için yola çıkan bir vaizi konu alıyor. Modern çizgi romanlar arasında başyapıt olarak kabul edilen Preacher; Seth Rogen ve Evan Goldberg ikilisinin yazarlığında, AMC kanalında ekranlara geliyor. Dizide; Genesis isimli Tanrı kadar güçlü bir varlıkla birleşen, Texas’lı Vaiz Jesse Custer’ın hikayesi anlatılıyor. Jesse, tüm cemaatinin ölümüne sebep olur ve kilisesi de yerle bir olur.

Oyuncular: Dominic Cooper, Joe Gilgun, Ruth Negga

Yaratıcı: Sam Catlin, Evan Goldberg, Seth Rogen

Good Omens (2019-2022)

Good Omens (2019-2022)

Özet: Neil Gaiman ve Terry Pratchett'in ortak kaleminden çıkan aynı isimli romandan uyarlanan Good Omens, son derece eğlenceli bir yapım sunuyor. Dizi, Michael Sheen ve  David Tennan't'ı bir araya getiriyor. Kıyametin adım adım yaklaşmakta olduğu bir dünya tasvirinin sunulduğu dizide,cennetin dünyadaki temsilcisi melek Aziraphale ile cehennemin dünyadaki temsilcisi Crowley konu ediliyor.

Oyuncular: David Tennant, Michael Sheen, Frances McDormand

Yaratıcı: Neil Gaiman, Terry Pratchett

İçeriğin Devamı Aşağıda

Inside Job (2021 - )

Inside Job (2021 - )

Özet: İlginç dünyasıyla izleyenleri alıp başka bir dünyaya götüren animasyon dizi, heyecanlı bir deneyim de sunuyor. Inside Job, tüm komplo teorilerinin gerçek olduğu bir dünya düzeninde yaşananları ve bu atmosferde güçlü kalmaya çalışan bir kadının maceralarını konu ediyor. Komedi türündeki yapımın senaryosu Gravity Falls” ve “Disenchantment”ın senaristlerinden biri olan Takeuchi tarafından kaleme alınıyor.

Oyuncular: Lizzy Caplan, Christian Slater, Clark Duke

Yaratıcı: Alex Hirsch, Shion Takeuchi

Penny Dreadful (2014-2016)

Penny Dreadful (2014-2016)

Özet: Muhteşem bir gotik dizi ile karşınızdayız. İkonik ve estetik yapısıyla izleyenlerin gözdesi Penny Dreadful, üç sezondan oluşuyor. Viktoryan Dönemi Londrası’nda geçen dizi; Dr. Frankenstein, Dorian Gray, Dracula gibi birbirinden ikonik karakterleri işliyor.

Oyuncular: Josh Hartnett, Timothy Dalton, Eva Green

Yaratıcı: John Logan

Homecoming (2018 - )

Homecoming (2018 - )

Özet: Sevilen dizi Mr. Robot'un da yönetmeni olan Sam Esmail'in yapımcıları aralarında bulunduğu yapım, her sezonunda farklı bir öyküyü ele alıyor. Gizli bir devlet tesisinde çalışan insanların hayatının ve tesiste yaşananların anlatılacağı Homecoming dizisinde; Julia Roberts sosyal hizmet görevlisi Heidi’yi, Bobby Cannavale hırslı patron Colin Belfast’i, Stephan James ise sivil hayata dönmeye çalışan bir asker olan Walter Cruz karakterini canlandıracak.

Oyuncular: Julia Roberts, Janelle Monae, Bobby Cannavale

Yaratıcı: Micah Bloomberg, Eli Horowitz, Sam Esmail

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mare of Easttown (2021)

Mare of Easttown (2021)

Özet: Pennsylvania'nın küçük bir kasabasında gerçekleşen bir cinayeti gözler önüne seren Mare of Easttown, ağır ilerleyen, ancak iplerin koptuğu anda izlerken yerinizde duramayacağınız bir yapım. Küçük bir kasabada yaşayan dedektif Mare, bir yandan çalkantılı yaşamındaki sorunlarla mücadele ederken, bir yandan da kasabada işlenen gizemli bir cinayeti aydınlatmaya çalışır. Kate Winslet’ın, cinayeti araştıran dedektife hayat verdiği dizinin yaratıcısı ise Brad Ingelsby.

Oyuncular: Kate Winslet, Julianne Nicholson, Jean Smart

Yaratıcı: Brad Ingelsby

The Sinner (2017-2021)

The Sinner (2017-2021)

Özet: Jessica Biel'in yapımcıları arasında bulunduğu antoloji dizisi, dedektif Harry Ambrose'un karşılaştığı vakaları ekranlara taşıyor. Dizinin ilk sezonu, genç bir annenin içine düştüğü nedensiz öfke, şiddet ve korkunun temelini aramasını anlatıyor. Dizide Bill Pullman tarafından canlandırılan dedektif ile birlikte genç kadın geçmişi ile bolca yüzleşmek zorunda kalıyor. 

Oyuncular: Jessica Biel, Bill Pullman, Jessica Hecht, Dohn Norwood

Yaratıcı: Derek Simonds

The Serpent (2021)

The Serpent (2021)

Özet: Gerçek bir hikâyeye dayanan dizi, oyunculuklar açısından kaliteli bir yapım. The Serpent, 1970’li yıllarda Güneydoğu Asya’da Batılı turistlerin peşine düşen bir seri katilin hikayesini konu ediyor. Charles Sobhraj, Güneydoğu Asya’daki çeşitli ülkelere seyahat eden 20 gezginin cinayetinin sorumlusudur. Dünyanın farklı kıtalarında hakkında arama emri çıkarılan Sobhraj’ın yakalanma öyküsünün anlatıldığı dizide, Charles Sobhraj’ı Tahar Rahim canlandırıyor.

Oyuncular: Tahar Rahim, Billy Howle, Jenna Coleman

Dünün listesi için;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Beyazcorapsevmem

The boys 3. Sezon da efsane sahneler vardı ya