Görüş Bildir
Haberler
'Bugün Hangi Diziyi İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 21 Haziran Salı Günü İçin Yüksek Puanlı Dizi Listesi

'Bugün Hangi Diziyi İzlesem' Diye Düşünenlere Müjde! 21 Haziran Salı Günü İçin Yüksek Puanlı Dizi Listesi

claude cahun
20.06.2022 - 22:32

Geldik o malum soruya: 'Ne izlesem?' Hiç düşünmene gerek yok, senin için hazırladığımız listeye bir göz atman yeterli! Listede bilim kurgu dizileri, korku dizileri, komedi dizileri, romantik diziler gibi farklı türlerden önerilerle karşılaşacaksın. 

Bu dizilere başlamadan önce sıradan bir dizi izleyeceğini düşünebilirsin ama dizi bittikten sonra aslında beklentinin çok üstünde bir etki yarattığını fark edeceksin.

Şimdi seni 21 Haziran Salı günü için yüksek puanlı dizi listesiyle baş başa bırakıyoruz;

İçeriğin Devamı Aşağıda

Most Beautiful Thing (Coisa Mais Linda / 2019-)

Most Beautiful Thing (Coisa Mais Linda / 2019-)

Özet: Brezilya yapımı bu romantik drama 1950'li yıllarda geçiyor. Eşinin kendisini terk ettiğini öğrenen ev hanımı Maria Luiza, kendisini oldukça kötü hisseder. Ancak Rio de Jenario'da müziğin ve aşkın sihrine kapılmasıyla hayatı tümden değişir. Muhafazakâr tutumunu bir kenara bırakan genç kadın, burada bossa nova kulübü açmaya karar verir.

Oyuncular: Maria Casadevall, Pathy Dejesus, Mel Lisboa

Yaratıcılar: Giuliano Cedroni, Heather Roth

Fishbowl Wives (2022-)

Fishbowl Wives (2022-)

Özet: Kurosawa R'nin manga serisinden uyarlanan dizi, bir apartmanda yaşayan altı farklı kadının yaşadıklarını takip ediyor. Bu lüks apartman dairesinde kalan kadınların her biri, birbirinden mutsuz evliliklerin içinde kendilerini tüketirken, çareyi heyecanlı kaçamaklarda bulurlar.

Oyuncular: Ryôko Shinohara, Masanobu Andô, Takanori Iwata

Yaratıcı: -

Who Killed Sara? (¿Quién Mató a Sara? / 2021-2022)

Who Killed Sara? (¿Quién Mató a Sara? / 2021-2022)

Özet: Kız kardeşinin cinayeti için kendisine komplo kurulduğunu kanıtlamaya kararlı olan Álex, gerçek suçlunun peşine düşer. Onun kendini aklama ihtiyacı ve intikam hırsı, bilinenden çok daha fazlasını ortaya çıkaracaktır.

Oyuncular: Manolo Cardona, Ginés García Millán, Carolina Miranda

Yaratıcı: José Ignacio Valenzuela

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cruel Summer (2021-)

Cruel Summer (2021-)

Özet: Birbirinden bağımsız iki genç kadının hikâyesini anlatan dizi Teksas'ta geçiyor. Küçük bir Teksas kasabasında yaşayan, popüler bir genç kız olan Kate kaçırılır. Onunla bağlantısı olmayan, utangaç bir genç kız olan Jeanette ise birden kasabanın en popüleri haline gelir. Ancak bir süre sonra Jeanette, Amerika'nın en nefret edilen insanı haline gelir.

Oyuncular: Sadie Stanley, Griffin Gluck, KaDee Strickland

Yaratıcı: Bert V. Royal

The Lincoln Lawyer (2022-)

The Lincoln Lawyer (2022-)

Özet: İdealist ve başarılı bir avukatın kariyeri, yaşanan trajik bir olaydan sonra düşüşe geçer. Eski prestijli günlerine geri dönmek için zorlu bir cinayet davasını üstlendiğinde kendisi biz dizi tehlikenin içinde bulur. Dizi, Michael Connelly'nin çok satan romanlarından uyarlandı.

Oyuncular: Manuel Garcia-Rulfo, Neve Campbell, Becki Newton

Yaratıcı: David E. Kelley

Gibi (2021-)

Gibi (2021-)

Özet: Yılmaz ve İlkkan, birbirleriyle sürekli kavga eden iki arkadaştır. İkisinin en büyük ortak noktası ise her zaman sıradan hayatlarını alt üst edecek bir şeyler bulabilmeleridir.

Oyuncular: Feyyaz Yiğit, Kıvanç Kılınç, Ahmet Kürşat Öçalan

Yönetmen: Ömer Sinir

Erşan Kuneri (2022)

Erşan Kuneri (2022)

Özet: 1970'li yılların erotik sinemasında fırtınalar estiren Erşan Kuneri, farklı film türleri çekmeyi denemek için sektörden dostları Alev, Altın Oran, Miki Muammer, Seyyal, Kaya Akın, Firdevs ve Payro Kemal ile birlikte harekete geçer.

Oyuncular: Cem Yılmaz, Zafer Algöz, Ezgi Mola, Çağlar Çorumlu

Yaratıcı: Cem Yılmaz

İçeriğin Devamı Aşağıda

Lovecraft Country (2020)

Lovecraft Country (2020)

Özet: Afro-Amerikalı bir adamın kayıp babasını aramak için çıktığı yolculuğu odağına alan dizi Matt Ruff’un aynı adlı romanından uyarlandı. 1950'li yıllarda Atticus Black, arkadaşı Letitia ve amcası George ile birlikte kayıp babasını bulmak üzere yola çıkar. Ancak dönemin ırkçı atmosferi nedeniyle birçok zorluk da beraberinde gelir.

Oyuncular: Jonathan Majors, Jurnee Smollett, Courtney B. Vance

Yaratıcılar: Misha Green, Jordan Peele

Star Trek: Discovery (2017-)

Star Trek: Discovery (2017-)

Özet: USS Discovery mürettebatının yeni dünyalar ve uygarlıklar keşfetmesini anlatan dizi, orijinal Star Trek serisinden on yıl öncesinde geçiyor.

Oyuncular: Sonequa Martin-Green, Doug Jones, Anthony Rapp

Yaratıcılar: Bryan Fuller, Alex Kurtzman

Kulüp (2021-2022)

Kulüp (2021-2022)

Özet: Dizi, 1950'lerin kozmopolit İstanbul'unda, sorunlu bir geçmişe sahip bir annenin, yetiştiremediği asi kızıyla yeniden bağlantı kurmak ve ona yardım etmek için bir gece kulübünde çalışması ve sonrasında yaşananları konu alıyor. Eski bir mahkum olan Matilda, 1955 yılının en önemli gece kulüplerinden birinde çalışır. Matilda'nın kızı Raşel, o hapisten çıkana kadar varlığından bihaberdir. Kızı ile arasında güzel bir ilişki kurmaya çalışan Matilda, Raşel'i Pera'nın belalısı olan Fıstık İsmet'ten uzak tutmak için çabalar. Matilda aynı zamanda patronu olan Orhan, gece kulübü yöneticisi Çelebi ve sanatçı Selim'in egoları ile de mücadele etmeye çalışır. Kulübe ayak basmasıyla ortama farklı bir ruh katan Matilda, çalışanlar için cehennem olan kulübü bir yuva haline getirir.

Oyuncular: Gökçe Bahadır, Barış Arduç, Asude Kalebek

Yaratıcı: Zeynep Günay Tan

İçeriğin Devamı Aşağıda

Sons of Liberty (2015)

Sons of Liberty (2015)

Özet: Gerçek hikâyelere dayanan bu diziAmerika kıtasına bir ülke kurmak ve özgür olmak için savaşan çok farklı gruplardan insanları odağına alıyor ve onların, bugünün Amerika Birleşik Devletleri'ni nasıl şekillendirdiklerini takip ediyor.

Oyuncular: Ben Barnes, Ryan Eggold, Michael Raymond-James

Yaratıcı: -

The Tudors (2007-2010)

The Tudors (2007-2010)

Özet: İngiliz kraliyet hanedanlığının entrikalarını, aşk oyunlarını ve politik çekişmelerini takip eden dizi Kral VIII. Henry dönemini anlatıyor. Sinirli yapısı, inatçı tavırları ve aşklarıyla İngiltere tarihine adını yazdıran VIII. Henry, tutkulu aşkı Anne Boleyn sonrası içine düştüğü boşluğu sarayın güzel kadınlarından Jane Seymour ile gideriyor. Yaşı iyice ilerlediği için tahtın varisi olacak erkek bir evlat sahibi olmak her şeyden daha önemli. Fakat ülkenin atmosferi Henry'nin aşk maceralarını bekleyemeyecek kadar karışık; zira halk, Kral’a karşı isyan etme hazırlığında... 

Oyuncular: Jonathan Rhys-Meyers, Tamzin Merchant, Sarah Bolger

Yaratıcı: Michael Hirst

Dünün dizi listesi için;

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Onedio App'ten kopmamak ve birçok kategoriden bildirim almak için;

Mobil uygulamayı bu linkten telefonunuza indirebilirsiniz.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
5
3
2
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Deborah Crimson

Cruel Summer çok sinir bozucu bi dizi, izlerken cips filan hazırlamanıza gerek yok çünkü sinirden tırnaklarınızı yiceksiniz, izleyin çok güzel :))