Görüş Bildir
Haberler
TV
Bu Sezon 'Ben Ne İzleyeceğim' Diye Sabırsızlananlar İçin Yeni Başlayacak 16 Dizi

etiket Bu Sezon 'Ben Ne İzleyeceğim' Diye Sabırsızlananlar İçin Yeni Başlayacak 16 Dizi

Sonunda yeni sezon başlıyor. Geçtiğimiz yıl birçok dizi ekrana veda etti.  Yaz dizileri de yavaş yavaş ekrana veda etmeye başladı.

Geçen sezon devam eden pek çok dizi yine bu sezon da devam edecek. Bu dizilere ek olarak ise ilk kez izleyici ile buluşacak yepyeni diziler ekleniyor. İşte kısa bir süre sonra bağımlısı olacağınız sıfır kilometre yeni diziler:

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Altınsoylular - Kanal D

1. Altınsoylular - Kanal D

Yapımcılığını O3 Medya'nın yaptığı dizinin kadrosunda Cihat Tamer - Bennu Yıldırımlar - Şebnem Bozoklu - Ünal Yeter- Ayça Ayşin Turan - Aras Aydın gibi isimler yer alacak.

2. İçerde - Show TV

2. İçerde - Show TV

Ay Yapım imzalı dizinin kadrosunda Çağatay Ulusoy, Aras Bulut İynemli ve Bensu Soral rol alıyor. İlk tanıtımı sosyal medya da büyük ilgi gören dizi Ekim ayından itibaren ekrandaki yerini alacak.

3. Babam ve Ailesi - Kanal D

3. Babam ve Ailesi - Kanal D

Gold Film'in yeni dizisinin yönetmenliğini Nihat Durak yapıyor. Çekimleri Adana'da başlayan dizinin kadrosunda Bülent İnal, Ayça Bingöl, Ceyda Düvenci ve Sercan Badur yer alıyor.

4. Anne - Star TV

4. Anne - Star TV

MF Yapım ''Mother'' isimli yapımı Türkiye'ye uyarlıyor. Cansu Dere ve Buğra Gülsoy'un rol alacağı dizinin diğer oyuncu kadrosunda ise Gonca Vuslateri,  Vahide Gördüm gibi birçok isim yer alıyor.

5. Vatanım Sensin - Kanal D

5. Vatanım Sensin - Kanal D

Yapımcılığını O3 Medya'nın yapacağı dizinin kadrosunda Halit Ergenç, Bergüzar Korel, Şebnem Hassanisoughi, Onur Saylak ve Mesut Akusta gibi başarılı isimler rol rol alıyor. Dizi Ekim ayında ekranda alacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Bana Sevmeyi Anlat - Fox TV

6. Bana Sevmeyi Anlat - Fox TV

Ay Yapım tarafından yönetmenliğini Mesude Erarslan’ın, senaristliğini Deniz Akçay’ın üstlendiği yeni dizi cuma akşamı ilk bölümü ile ekrana geldi. Baş rollerini Seda Bakan, Kadir Doğulu, Mustafa Üstündağ ve Dolunay Soysert gibi isimlerin rol aldığı dizi FOX TV'nin bu sezon en büyük silahlarından birisi olarak gösteriliyor.

7. Yıldızların Altında - Fox TV

7. Yıldızların Altında - Fox TV

Süreç Film'in yeni gençlik dizisinde Özge Gürel, Berk Cankat ve Canan Ergüder rol alıyor. Pınar Bulut Deren'in senaryosunu yazdığı dizi yakında Fox TV'de izleyici ile buluşmaya hazırlanıyor.

8. Rüzgarın Kalbi - Fox TV

8. Rüzgarın Kalbi - Fox TV

Filmevi Yapım'ın yönetmen koltuğunda Filiz Gülmez Pakman’ın oturduğu yeni dizisi “Rüzgarın Kalbi” geçtiğimiz Cumartesi akşamı başladı. Burak Serdar Şanal, Deniz Baysal, Başak Daşman ve Cezmi Baskın dizi isimlerin rol aldığı dizi ilk bölümü ile izleyiciden tam not aldı.

9. Hayat Bazen Tatlıdır - Star TV

9. Hayat Bazen Tatlıdır - Star TV

Süreç Film'in yeni komedi dizisini Gani Müjde kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda Hamdi Alkan otururken dizinin kadrosunda Ufuk Özkan,  Birce Akalay ve Kanpolat Görkem Arslan gibi ünlü isimler yer alıyor.

10. Familya - Fox TV

10. Familya - Fox TV

Yapımcılığını TMC Film’in üstlendiği  dizisinin kadrosunda Uğur Yücel, Şükran Ovalı, Erkan Kolçak Köstendil, Güven Kıraç, Büşra Pekin, Bülent Emrah Parlak, Cansu Tosun,  'Survivor' finalistlerinden Murat Ceylan ve geçtiğimiz sezon 'O Hayat Benim'de rol alan Aybüke Pusat rol alıyor. Çekimlerine başlanan dizi yakında Fox TV'de izleyici ile buluşacak.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Cesur ve Güzel - Star TV

11. Cesur ve Güzel - Star TV

Ay Yapım bu sezon Kıvanç Tatlıtuğ ve Tuba Büyüküstün'ü ''Cesur ve Güzel'' dizisinde buluşturacak.  Eylül ayı sonunda çekimlerine başlanacak dizi Ekim ayından itibaren izleyici ile buluşacak.

12. Şampiyon - Star TV

12. Şampiyon - Star TV

BKM Yapım, bu sezon Cevdet Mercan yönetmenliğinde 1979 Hollywood yapımı 'Şampiyon' dan uyarlama diziye başlıyor. Dizinin kadın baş rolü Özge Özpirinçi olurken erkek baş rolü henüz belli değil. Dizinin Ekim ayına kadar ekranda olması planlanıyor.

13. Cesur Yürek - Show TV

13. Cesur Yürek - Show TV

Kudret Sabancı'nın yönetmenliğini yapacağı dizinin kadrosunda Onur Tuna ve Rüveyda Öksüz yer alacak. Dizi sezonun en çok merak edilen yapımlar arasında yer alıyor.

14. Arkadaşlar İyidir - Show TV

14. Arkadaşlar İyidir - Show TV

Yapımcılığını O3 Medya'nın senaryosunu Ekin Atalar, yönetmenliğini ise Deniz Koloş'un yapacağı yeni dizide Aslı Melisa Uzun, İdris Nebi Taşkan, Su Kutlu ve Akın Akınözü gibi genç isimler yer alıyor. Genç isimlere yine Emre Karayel ve Didem İnselel gibi usta oyuncular eşlik edecek. Dizi yeni sezonun en fazla merak edilen gençlik dizileri arasında yer alıyor.

15. Kalbimdeki Deniz - Fox TV

15. Kalbimdeki Deniz - Fox TV

Pastel Film'in yapımcılığını yaptığı dizinin kadrosunda Kutsi, Özge Özberk ve Yeşim Ceren Bozoğlu yer alıyor. Senaryosunu Funda Çetin'in yazdığı ve yönetmenliğini Aysun Akyüz'ün yapacağı dizi Fox TV'de ekrana gelecek.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Aşk ve Mavi - ATV

16. Aşk ve Mavi - ATV

NTC Medya'nın yapımcılığını üstlendiği yeni dizisi ''Aşk ve Mavi'', Emrah ve Sedef Avcı ikilisini bir araya getirecek. 13 bölümlük anlaşması olan dizinin senaristliğini Gül Abus Semerci ile Yelda Eroğlu yapacak. Dizinin çekimleri Eylül ayında başlayacak. Ekim ayından itibaren ise ekran macerasına başlayacak.

Bonus 1: Ece Uslu

Bonus 1: Ece Uslu

En son ''Karagül'' dizsi ile ekrana gelen Ece Uslu yine Fox TV için yeni dizi anlaşması imzaladı. Nilay Deniz ile anne kız olarak kamera karşısına geçecek olan oyuncu son dakika değişiklikleri olmazsa yapım şirketi, dizinin konusu ve yayın tarihi hakkındaki tüm detayların basınla paylaşılacağı son gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Bonus 2: Erdal Beşikçioğlu

Bonus 2: Erdal Beşikçioğlu

Behzat Ç.'nin  ekrana  dönüş yapacağı ile ilgili dedikoduları da dikkate alırsak bu sezon yine pek çok dizi ile tanışıyor olacağız.

Sizce hangi dizi sezona damgasını vurur?

Facebook sayfamızı takip etmeyi unutmayın.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
479
331
139
74
72
58
52
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Hilal

Hiçbiri seçeneği aradım...

cimengozlunuz

behzat ç varken hiçbiri seçeneğini aramak bana biraz farklı geldi ama olsun zevkler ve renkler tartışılmaz

Helena TimDepp

Gönül isterdi bi leyla mecnun görsün ama

queen of the alaska

bu ne amk işiniz yok dizi mi yapıyonuz bi de bişeye benzese

Musa Turgut

hepte aynı hikayeler var oruspu çocukları dizileri sadece zengiler üzerine kurmuş aşk dizilerinde hep zengin olmak zorundamı aq hep aynı hikayeler olmak zoru... Devamını Gör