Görüş Bildir
Haberler
Bu Gözlerden Hangisinin Lens Olduğunu Bulabilecek misin?

Bu Gözlerden Hangisinin Lens Olduğunu Bulabilecek misin?

Yung Boş Ada
17.02.2017 - 14:01

'Canım gözler lens mi?' Sorusuna bu testte cevap veriyoruz! Sana birbirinden güzel gözler göstereceğiz: Yalnız bunlardan bir tanesi gerçek değil, yani lens! Hangisi olduğunu bulmaya hazır mısın?

İçeriğin Devamı Aşağıda

Söyle bakalım, bu gözlerden hangisi lens?

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda

Bulamadın!

Bulamadın!

Yapma ama! Bu gözleri nasıl tanımadın? Güzeller güzeli Angelina Jolie'yi gerçekten tanımamış olman bizi üzdü! Onun gözleri gerçek olamayacak kadar güzel olsa da tamamen gerçekler! Angelina Jolie'nin hatırına tekrar deneyip lens olanı bulmaya ne dersin?

Hayır!

Hayır!

Makyajla gözlerini süslemiş ve güzelliklerine güzellik katmış bu arkadaşımızın gözleri de gerçek. Evet, gerçekten lens gibi duruyorlar ama değil işte. Böyle doğal güzel gözler de var dünyada! Lens olanı bulmak için tekrar denemeye ne dersin?

Değil!

Değil!

Canım üzgünüz ama bu gözler lens değil, son derece gerçek! Aslında bu gözlerin gerçek olduğu anlaşılıyor bize sorarsan, herhalde ters köşe yapacağımızı düşündün? Kim bilir belki de yapmışızdır. Öğrenmek için tekrar denemekten başka çaren yok!

Tekrar dene!

Tekrar dene!

Bu son derece çekici arkadaşımızın gözleri de gerçek olamayacak kadar güzel duruyor öyle değil mi? Ama son derece gerçekler! Hadi, lens olanı bulmak için tekrar denesene!

Başaramadın!

Başaramadın!

Belki bu güzelliğin sırrı photoshop olabilir, ama kesinlikle lens değil! Bu güzel arkadaşımızın gözleri tamamen kendisine ait. Kendisi de pek güzel zaten, Allah sahibine bağışlasın. Lensi bulmak için tekrar denesene!

Tekrar dene!

Tekrar dene!

Hayır hayır, bu kısık ve etkileyici bakışlı arkadaşımızın gözleri de tamamen doğal ve kendisine ait! Lens gibi durmuyorlar zaten bize sorarsan. Lens olanı bulmak için tekrar denemelisin!

Tamamen doğal!

Tamamen doğal!

Üzgünüz ama bulamadın, bu gözler tamamen doğal! Sadece makyaj ve belki de iyi bir fotoğrafçılığın etkisiyle bu kadar gerçek dışı bir güzellikte duruyorlar. Lensli gözü bulmak için tekrar denemeye ne dersin?

Hayır hayır!

Hayır hayır!

Hayır, değil! Bu gözler lens değil! Arkadaşımızın bakışındaki güzelliğe ve suratındaki samimiyete bir bakar mısın? Bu gözler nasıl lens olabilir? Tekrar dene hadi bu sefer başaracağına inanıyoruz!

Evet!

Evet!

Tebrikler! Buldun! Gerçekten lens olan gözü buldun! Bu arkadaşımız neden lens takma ihtiyacı duymuş anlamadık açıkçası. Çünkü sağ tarafta gördüğün gerçek gözü de gayet güzel bize sorarsan. Neyse, zevkler ve renkler diyelim...

BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
451
385
154
112
84
56
50
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Pink Bloom

Yahu asya'li kizin yani çekik gözlü kızı gerçekte tanıyorum bir adi Kwon Minah ve kizin normal gözü siyah onu sectim ancak hayir dedi? Test sacma!

Nur Kızıl

İlk sıradan en soldakiyle, ikinci sıradan ortadakinin gerçek göz olduğuna emin misiniz? Çünkü sanki lensli gözde de görülen, gözün dışına taşan şeffaf kısım ... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

Bu testi hazırlayana sesleniyorum, Asyalı'ya ait olan göz her ne kadar gerçekçi gözükse de o lens.

Pasif Kullanıcı

Kore'de lens kullanmak idoller arasında çok yaygın olduğu için daha gerçekçi lens yapıyorlar, bu da onların güzellik sektörünün ne kadar ilerlediğini gösteri... Devamını Gör