Görüş Bildir
Haberler
Böyle Gazeteciye Can Kurban! Haberleri ve Yazıları Kadar Yakışıklılığıyla da Dikkat Çeken 13 Gazeteci

Böyle Gazeteciye Can Kurban! Haberleri ve Yazıları Kadar Yakışıklılığıyla da Dikkat Çeken 13 Gazeteci

Kumsal
07.01.2018 - 10:59

Bilhassa ülkemizde en popüler mesleklerin başında gazetecilik geliyor. Türk basın tarihine baktığımızda da kuşkusuz birçok yakışıklı isim var. Gençlik yıllarındaki Hasan Cemal, hala aynı karizmaya sahip Uğur Dündar ve son yılların en çok konuşulan gazetecisi Ahmet Hakan akla gelen ilk isimlerden olsa da biz bu listeyi hazırlarken biraz daha genç isimleri tercih ettik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Mirgün Cabas

1. Mirgün Cabas

Türk televizyon tarihinin kuşkusuz en yakışıklı ekran yüzlerinden biri olan Mirgün Cabas, uzun yıllar NTV ve CNN'de yöneticilik ve programlar yaptı. 2013 yılında evlendiği Tuba Ünsal'la mutlu bir evliliği olan Cabas, aynı zamanda dövüş sanatlarıyla da ilgileniyor. Onsuz bu liste yok hükmünde olabilirdi.

2. Özgür Mumcu

2. Özgür Mumcu

1977 yılında İstanbul'da doğan yakışıklımız, 1993'te suikast sonucu kaybettiğimiz ünlü gazeteci Uğur Mumcu'nun oğlu. Aynı zamanda bir hukukçu olan Mumcu, Bir Gün ve Radikal'den sonra yazılarına Cumhuriyet'te devam ediyor. Son olarak, bir dönem şarkıcı Sıla ile birliktelik yaşadıklarını da not düşelim.

3. Cüneyt Özdemir

3. Cüneyt Özdemir

1970 yılında Ankara'da doğan yakışıklımız, şüphesiz ki ülkenin en başarılı gazetecilerinden biri. Sayısız özel haber, röportaj ve ödüle sahip olan Özdemir, bir televizyon klasiği olan 5N 1K'nın da yapımcısı ve sunucusu. Yıllardır CNN Türk'te görev alan Özdemir, aynı zamanda bu kanalın kurucu ekibinde görev almış.

4. Melih Altınok

4. Melih Altınok

1979 yılında Eskişehir'de doğan yakışıklımız, hem yazılı hem de görsel basında birçok kurumda çalışmış. Bir Gün, Taraf, Türkiye gazetelerinde yazdıktan sonra yazılarına Sabah'ta devam eden Altınok, Kanal A, 24, Show Tv ve ATV'de ilgiyle takip edilen programlar hazırladı.

5. Ahmed Arpat

5. Ahmed Arpat

İlk gördüğünüzde İskandinav erkeklerini anımsatan yakışıklımız, İzmir doğumlu bir motosiklet tutkunu. Geçmişte Kanal D, TRT gibi kanallarda görev alan Arpat, sayısız siyasi söyleşiye ve habere imza attığı NTV ekranlarında çok sık gördüğümüz bir isim.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Emir Ekşioğlu

6. Emir Ekşioğlu

İstanbul'da doğan ve Türkiye'nin en genç medya patronu olarak lanse edilen yakışıklımız, çocukluk yıllarında modellik dersleri almış. Huffington Post köşe yazarlığının yanında birkaç dilde makale ve röportajları yayımlanan Ekşioğlu, ülkemizde Radikal, Boxer ve TRT'de görev aldı.

7. Emre Buga

7. Emre Buga

1972 yılında İstanbul'da doğan yakışıklımız, şu an Madrid'de yaşasa da aslen Edirneli. Son olarak Kanaltürk ekranlarında gördüğümüz Buga, siyaset, bilim, spor ve medya dünyasının önde gelen isimleri ile sayısız röportajların yanında Brüksel ve Paris'te AB ile çeşitli pek çok araştırma yapmış.

8. Deniz Ülkütekin

8. Deniz Ülkütekin

Listedeki çoğu meslektaşı gibi İstanbul doğumlu olan yakışıklımız, Cumhuriyet Gazetesi'nde gündem yaratan özel haberlere imza atmış. Uzun zamandır Cumhuriyet kadrosunda bulunan Ülkütekin, bu gazetede editörlük yapıyor.

9. Irmak Kazuk

9. Irmak Kazuk

1980 yılında İstanbul'da doğan yakışıklımız, spor basınında bir hayli sevilen bir isim. Sempatik, doğal sunum ve tavırlarıyla stajyer olarak girdiği NTV ve NTV Spor'da uzun yıllar görev alan Kazuk, şu sıralar çeşitli kanallarda ve spor faaliyetlerinde görev alıyor.

10. Oben Budak

10. Oben Budak

Uzun yıllar sunuculuk yaptıktan sonra yazarlığa geçiş yapan yakışıklımız, aynı zamanda bir dj ve işletmeci. 'Adam in Town' adlı moda dergisinin de sahibi olan Budak, geçmişte Kral TV, FHM, Aktüel gibi kurumlarda görev aldı ve şu an uzun yıllar kadrosunda bulunduğu Habertürk'te köşe yazıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Okan Can Yantır

11. Okan Can Yantır

1980 yılında İsveç'te doğan yakışıklımız, Esquire, GQ gibi dergilerde yayın yönetmenliği yapmış ve bir dönem Sabah'ta köşe yazmıştır. Sporla bir hayli haşır neşir olan Yantır, Arda Turan gibi ünlü kişilerle kankalığın yanında şu sıralar Çukur dizisinin güzel oyuncusu Dilan Çiçek Deniz'le beraber.

12. Erbatur Ergenekon

12. Erbatur Ergenekon

Aslen İzmirli olsa da 1983 yılında İstanbul'da doğan yakışıklımız, spor basınının hemen hemen her bölümünde görev yapmış. TRT, 24, Habertürk, Fanatik gibi birçok önemli kurumda çalışan namı diğer Erbo, bu sıralar NTV Spor ekranlarında beğenilen bir programın sunucusu.

13. Benjamin Harvey

13. Benjamin Harvey

Her ne kadar 13 Türk isim dediysek de yakışıklımız, 2012 yılında Hande Ataizi ile evlendikten sonra bizden biri oldu desek yeridir. 1978 yılında Amerika'da doğan Harvey, İstanbul'da yaşıyor ve Bloomberg News'in Türkiye sorumlusu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
82
38
25
5
5
4
2
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
yeldas

mirgün cabas ve özgür mumcu...Haydarpaşa kitap fuarında "size bunu imzalatmak istiyorum" diye uzattığım Ahmet Şık'ın "o kitap" ını "Ahmet çıkacak yine yazaca... Devamını Gör

Ceren Soyalp

Mirgün Cabas, Özgür Mumcu, Emre Buga, Emir Ekşioğlu, Benjamin’e eyvallah. Hadi Cüneyt Özdemir, Ahmet Arpat ve Deniz Ülkütekin de ideal. Ama diğerleri ne ala... Devamını Gör