Görüş Bildir
Haberler
Boşanmak Onlara Pahalıya Patladı! Boşanırken Eşine Servet Ödemek Zorunda Kalan Ünlüler

Boşanmak Onlara Pahalıya Patladı! Boşanırken Eşine Servet Ödemek Zorunda Kalan Ünlüler

Ünlülerin evlilikleri kadar boşanmaları da olay oluyor.  Boşanırken eşine ödediği tazminat ve nafakalarla boşanması pahalıya patlayan ünlüler...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Cem Yılmaz -> Ahu Yağtu

Cem Yılmaz -> Ahu Yağtu

2013 yılında 20 aylık evlilikleri biten Cem Yılmaz ve Ahu Yağtu'nun nafaka ödemesi de o yılın en çok konuşulan magazin konuları arasında yer aldı. Ünlü komedyen oğlu Kemal için aylık 10 bin dolar nafaka öderken, Ahu Yağtu'ya 500 bin dolar tazminat ödedi. Ayrıca lüks bir otomobil verirken Şişli ve Sarıyer'de birer daire de verdiği iddia edilmişti. Komedyen yine İstinye'de bulunan iki evinin kira getirisini de eski eşine bıraktı.

Tom Cruise -> Katie Holmes

Tom Cruise -> Katie Holmes

2012 yılında boşanan Tom Cruise ve Katie Holmes çiftinin boşanması da olaylı bitti. Ünlü aktör kızı Suri için ayda 300.000 euro ödemesi öngörüldü. Bu para Suri’nin eğitim, sağlık ve üniversite harcamaları için kullanılacak. Forbes dergisinin listesine göre yıllık geliri 60 milyon euro olan Cruise, bu gelirin 3.6 milyon eurosunu kızı Suri’ye nafaka olarak ödeyecek.

Acun Ilıcalı -> Zeynep Ilıcalı

Acun Ilıcalı -> Zeynep Ilıcalı

Geçtiğimiz yıl 12 yıllık evliliğini bitiren Acun ve Zeynep Ilıcalı çifti de nafaka konusunda herkesin en çok konuştuğu isimler arasına girdi. İddialara göre Acun Ilıcalı iki kızı için 75 bin TL, boşandığı eşine de 75 bin TL, yani toplam aylık 150 bin TL ödeyecek. Ayrıca Ilıcalı Beykoz, Bodrum, Miami ve Zorlu Center'daki evlerini de eski eşine bırakarak nafaka ve tazminat sorununu çözdü.

Lemi Gülman -> Reyhan Gülman

Lemi Gülman -> Reyhan Gülman

İş adamı Kemal Gülman'ın oğlu Lemi Gülman'ın da tazminat ve nafaka ödemeleri canını uzunca bir süre sıktı. 2007 yılında başlayan ve uzun yıllar süren boşanma davası, 2012 yılında sonuçlandı. İş adamı, eşine 2 milyon lira maddi, 1.5 milyon lira da manevi olmak üzere 3.5 milyon lira tazminat ile aylık 9 bin lira nafaka ödemeyi kabul ederek boşanabildi. Ayrıca Lemi Gülman'ın eşine ayda 9 bin lira, velayeti anneye verilen kızları Yasmin'e de 8 bin 500 lira nafaka ödemesine karar verildi.

Mehmet Ali Erbil -> Tuğba Coşkun

Mehmet Ali Erbil -> Tuğba Coşkun

2010 yılında boşanma kararı alan çiftin nafaka haberleri de gündemin üst sıralarında yer aldı. Tuğba Coşkun, 4 milyon dolar tazminatın yanı sıra Mehmet Ali Erbil'e Bodrum'da 1 ev, 3 milyon değerinde bir çatı katı daire ve 1 milyon değerinde yeni bir ev aldırarak oğulları Ali Sadi adına tescil ettirdi. Ayrıca Mehmet Ali Erbil, oğlu için her ay 10 bin dolar nafaka ödüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Mel Gibson -> Robyn Denise Moore

Mel Gibson -> Robyn Denise Moore

7 çocuğuna rağmen 31 yıllık evliliğini bitirme kararı alan Mel Gibson, boşanma ve nafaka konusunda eşine servet ödedi. Gibson 7 çocuğu ve eski eşi Robyn Denise Moore'ye boşanırken 425 milyon dolar verdi.

Cem Hakko -> Bettina Hakko

Cem Hakko -> Bettina Hakko

2006 yılında 23 yıllık evliliklerini bitirme kararı alan ünlü iş adamı Cem Hakko eşine oldukça yüklü bir tazminat ödemek zorunda kaldı. Bettina Hakko, o dönem 5 milyon TL nakit, 10 milyon 220 nin TL ise şirket hissesi aldı. Ayrıca 1 milyon 752 bin TL'lik gayrimenkul alan Bettina Hakko toplam 17 milyon TL'lik bir tazminat almış oldu.

Caner Erkin -> Asena Atalay

Caner Erkin -> Asena Atalay

Ünlü futbolcu Caner Erkin 2015 yılında boşandığı eşi Asena Atalay ile sorunlar yaşamaya devam ediyor. Anlaşmalı olarak boşanan çift, aralarındaki nafaka ödemeleri düzenli yapılmadığı gerekçesi ile mahkemelik oldu. En son Asena Atalay oğulları Çınar için, sağlık harcamaları 12 bin TL, eğitim giderleri 60 bin TL, bakıcı masrafları 42 bin TL, ulaşım masrafları 36 bin TL, giyim masrafları 12 bin TL, gıda masrafları 36 bin TL, müzik eğitimi 24 bin TL, spor masrafları 15 bin TL, tatil masrafları (Kayak) 45 bin TL, barınma giderleri 32 bin 338 TL, barınma masrafı (Kira) 89 bin 100 TL, barınma masrafları (Aidat) 21 bin TL, toplam 451 bin 151 TL ödemediği gerekçesi ile mahkemeye başvurdu.

Arnold Schwarzengger -> Maria Shriver

Arnold Schwarzengger -> Maria Shriver

Arnold Schwarzengger'ın, gazeteci Maria Shriver ile boşanması süreci de Hollywood gündeminin üst sıralarında yer aldı. Çift 25 yıllık evliliğini aldatma nedeniyle bitirdi. Ünlü aktör eşine 400 milyon dolarlık servetinin yarısını verip anlaşmalı olarak boşandı.

Ali Atay -> Ebru Cansız

Ali Atay -> Ebru Cansız

2013 yılında 5 yıllık evliliklerini bitiren Ali Atay, boşandığı eşine 150 bin TL maddi 150 bin TL de manevi tazminat ödeyerek anlaşmalı olarak ayrıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yurdal Sert -> İvana Sert

Yurdal Sert -> İvana Sert

2011 yılında ünlü iş adamı Yurdal Sert ve İvana Sert'in boşanmaları da magazin gündeminin üst sıralarında yer aldı. 10 duruşma süren ve sonradan karara bağlanan boşanma oğulları Kanyon Ateş'in velayetinin annesinde kalması ve toplam 400 bin lira tazminat ve oğluna da aylık 5 bin lira iştirak nafakası ödenmesi ile sonuçlandı.

Serkan Uçar -> Ece Erken

Serkan Uçar -> Ece Erken

22 Temmuz 2015 tarihinde anlaşmalı olarak boşanan Serkan Uçar ve Ece Erken çifti de o dönemden bugüne kadar nafaka konusunda gündemin üst sıralarında yer bulan isimlerden. Yaptıkları protokol ile Ece Erken “Çocuğumun eğitim masrafları baba tarafından karşılanacak. Herkesin üzerine kayıtlı olan araç ve gayrimenkul noktasında karşılıklı olarak alacak-verecek ilişkisi kalmadığından, mal rejiminin tasfiyesi konusunda karşılıklı olarak birbirimizi ibra ettik. Bu yönden de aramızda alacak verecek ilişkisi kalmamıştır.” şeklinde açıklama yapmıştı. Oğulları Eymen için 1500 dolar nafaka, sağlık sigortası, kreş ve tüm eğitim masraflarını babasının karşılaması koşuluya anlaşarak ayrılan çift nafaka konusunda sürekli medyada yer almaya devam ediyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
92
57
20
13
12
6
4
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
doğalkaz

bu kadar nafaka veya tazminat alıp da "eşitlik" diye bağırmaya devam etmeleri komik.

zubizaretta69

Ben o kadar tazminat nafaka ödesem siki keser atarım

Gizem Yenikler

boşanmanın da bir bedeli var yok öyle demişler resmen