Görüş Bildir

Bitlis’in Ahlat ilçesinde cadde üzerinde yürüyen bir vatandaş, kendisine saldıran köpekten yumrukları sayesinde kurtuldu.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Selçuklu Çarşısı’ndaki saldırı anları bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Görüntülerde saldırıya uğrayan kişinin yumruk darbeleri ile sokak köpeğinin uzaklaştığı, vatandaşın kolundan hafif şekilde yaralandığı ve saatinin parçalandığı görülüyor.

"Bir çocuk olsa daha kötü sonuçları olabilirdi"

Olay anının iş yeri kamerasına yansıyan esnaf Abdullah Akın, “İçerdeydik müşteriler vardı. Müşterilerle ilgilenirken dışarıdan bir ses duyduk. Hem köpeğin havlamasını hem de adamın bağırmasını duyduk. Dışarı çıktık en azından yardım edebiliriz diye. Çıkana kadar zaten olay bitmişti. Biraz korkutucuydu çünkü köpek de iri yarıydı. Çıktığımızda köpek adamın kolunu ısırmıştı. Bu durumda o çocuk olsa, başka biri olsa daha kötü sonuçlar olabilirdi” diye konuştu.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
108
48
28
24
17
17
9
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
foxxy46253863

aq şimdi gelip derler hayvana vurdu adam sandın aq ısırılsın mı

Kzlt

Sosyal medyada ne komik yorumlar var ya dana kadar köpeğe bebek diyen, adam yumrukladığı için köpeğin saldırdığını sanan, yanında küçük bir mama taşıyıp vers... Devamını Gör

Ukela

Genelde ABD'yi beğenmesem de çok akıllıca uyguladıkları (bir çok eyalette) bir yöntem var , bir hayvan 3 ay içerisinde sahiplenilmezse uyutuyorlar , eğer o k... Devamını Gör