Görüş Bildir
Haberler
Biri Hamile İki Kadına Saldırı ve Çocuk İstismarı: Mahkemeden 8 Yıl 11 Ay Hapis Cezası

etiket Biri Hamile İki Kadına Saldırı ve Çocuk İstismarı: Mahkemeden 8 Yıl 11 Ay Hapis Cezası

Manisa'nın Turgutlu ilçesinde, hamile Ebru Tireli'ye parkta spor yaparken saldırıp hakaret eden Davut Kahraman 16 ay hapis cezası aldı. Sanık Kahraman bir çocuğa cinsel istismarda bulunmak ve bir başka kadına cinsel saldırı ve hakaret suçlarından ise 7 yıl 7 ay hapis cezası aldı. Kahraman toplamda 8 yıl 11 ay hapis cezasına çarptırıldı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Turgutlu'nun Ergenekon Mahallesi'nde yaşayan Ebru Tireli,  7 Aralık 2016 tarihinde evinin yakınlarındaki Osman Gazi Parkı'na spor yapmaya gitti. O sırada 4 aylık hamile olan Tireli spor yaparken, kırmızı renkli otomobilden inen bir erkek yanına gelip, 'Bir daha burada yürüyüp, spor yapmayacaksın' diye bağırdı ve ayağından çıkardığı ayakkabısıyla genç kadının suratına vurdu.

Saldırgan, iddiaya göre, dengesini yitirince düşerek, başını kaldırıma çarpan Tireli'ye yerdeyken, tekme attı. Korkup, gözyaşları döken ve hamile olduğunu söyleyen Tireli'nin çığlık atması üzerine saldırgan kaçtı.

Yanlış kişiyi yakaladılar

Yanlış kişiyi yakaladılar

Görgü tanıklarının verdiği bilgiler sonrasında M.T., olayın faili olduğu iddiasıyla yakalanıp, tutuklandı. Üç gün tutuklu kalan M.T., olay saatinde saldırıda kullanıldığı ileri sürülen aracının yerinden hiç hareket etmediğine dair güvenlik kamerası kayıtlarının bulunmasıyla serbest bırakıldı ve hakkında takipsizlik kararı verildi.

Gerçek fail yakalanıp tutuklandı

Gerçek fail yakalanıp tutuklandı
İçeriğin Devamı Aşağıda

M.T.'nin serbest bırakılmasından sonra polisin çalışması yeniden başladı. Bu sırada, polise başvuran Neslihan Ç., kendisinin de 1 ay önce parka yakın bir bölgede cinsel saldırıya uğradığını anlatarak, eşkal bilgisi verdi.  Eldeki delillere göre, araştırmasını sürdüren polisin gözaltına aldığı, Osman Gazi Mahallesi'nde yaşayan Davut Kahraman, tutuklandı.

3 ayrı dosya birleştirildi

3 ayrı dosya birleştirildi

Ebru Tireli'ye saldırmaktan ve hakaret suçlarından toplam 4 yıl, Neslihan Ç.'ye yönelik hareketinden dolayı da cinsel saldırı ile hakaret suçlarından toplam 14,5 yıl hapis cezasına çarptırılması istenen sanık hakkında, Turgutlu 4'üncü Asliye Ceza Mahkemesi'nde dava açıldı. Davut Kahraman'ın, daha önce 14 yaşındaki Y.Ş.A.'ya cinsel istismarda bulunduğu gerekçesiyle hakkında aynı mahkemede 8 yıla kadar hapis cezası istemiyle açılan dava da bu dosyayla birleştirildi. Davanın geçen 3 Mart'ta yapılan üçüncü duruşmasında ifade veren Y.Ş.A., şikayetinden vazgeçti. Sanık Kahraman, bu duruşmada adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

8 yıl 11 ay hapis cezası

8 yıl 11 ay hapis cezası

Davanın bugün görülün karar duruşmasına tarafların avukatları katıldı. Sanık Davut Kahraman ve müştekiler duruşmaya gelmedi. Mahkeme heyeti tarafların avukatlarının son beyanları alındı. Ardından mahkeme kararını verip, Davut Kahraman'a Neslihan Ç.'ye cinsel saldırıdan 3 yıl, hakaretten 7 ay, Y.Ş.A.'ya basit cinsel istismardan da 4 yıl olmak üzere toplam 7 yıl 7 ay hapis cezası verdi. Mahkeme, Davut Kahraman'a, Tireli'ye hakaretten 7 ay, silah sayılan ayakkabı ile darp ettiği gerekçesiyle de 9 ay hapis cezasına çarptırdı. Mahkeme Kahraman'ın cezasında da herhangi bir indirime gitmedi. 3 suçtan toplam 8 yıl 11 ay hapis cezası alan Davut Kahraman'ın hakkındaki kesin hüküm, yani tutuklanıp tutuklanmama kararı istinaf sürecinin ardından verilecek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
241
31
14
9
3
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
liz

Ben anlamak için 3-5 kere okudum açıkçası, adam suç makinesi gibi gezmiş,bu kadar suça verilmesi gereken ceza 8 yıl mıdır, şaka mı yapıyorsunuz ey hakimler, ... Devamını Gör

Mayauel ksk

oldu olcak başını okşayıp yapma bidaha diyip gönderselerdi !!! şu kararları veren hakimi taciz,istismar etmek lazım nasıl bi psikoloji olduğunu görsünler !

Lestat

Birader sen ve senin gibilere insan diyenin, evladım diye sevenin, kapının önünden geçenin, bir bardak su verenin, adam sayıp selam verenin, insan yerine koy... Devamını Gör