Görüş Bildir
Haberler
Bergüzar Korel'den Duygulandıran Paylaşım! ''Ben Bu Hayatta En Çok Anneliği Sevdim!''

Bergüzar Korel'den Duygulandıran Paylaşım! ''Ben Bu Hayatta En Çok Anneliği Sevdim!''

Bergüzar Korel geçtiğimiz haftalarda eşi Halit Ergenç'le birlikte İngiltere'ye taşınacağı iddialarıyla gündeme gelmişti. Başarılı oyunculuğu ve birçok kişi tarafından örnek annelerden biri olarak gösterilen Bergüzar Korel sosyal medya hesabında takipçilerini duygulandıran bir paylaşımda bulundu. Ünlü oyuncu Bergüzar Korel, 12'nci yaşını kutlayan oğlu Ali'nin doğum gününde duygusal bir mesaj ile kutladı. Oğluyla birlikte yer aldıkları fotoğrafları paylaşan ünlü oyuncu ''Ben bu hayatta en çok anneliği sevdim!'' ifadelerini kullandı. İşte tüm detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

ünlü oyuncu Bergüzar Korel, 2009 yılında kendisi gibi oyuncu olan Halit Ergenç ile nikah masasına oturmuştu. Korel, 2010'da oğlu Ali'yi dünyaya getirerek, ilk kez annelik duygusunu tatmıştı. 2020'de ikinci oğlu Han'ı, 2021 yılının kasım ayında ise kızı Leyla'yı kucağına alan Bergüzar Korel, paylaşımlarına bir yenisini daha ekledi.

Ünlü çiftin ilk göz ağrı Ali'nin doğum gününe özel bir paylaşımda bulunan güzel oyuncu Korel, oğlunun doğumundan bir karesiyle son halini Instagram hesabında yayınladı

''Ben Bu Hayatta En Çok Anneliği Sevdim!''

''Ben Bu Hayatta En Çok Anneliği Sevdim!''

Oğlunun doğumundan bir karesini ve son halini Instagram hesabında yayınlayan Korel, paylaşımının altına duygusal bir not ekledi:

''Ali’m..

Güneşim..

Bu hayatta ben en çok anneliği sevdim.

Senin sayende..

Dünyamı değiştirdin..

Evladımız olduğun için sonsuz bir mutluluk duyuyoruz ama sen hepimizden bağımsız bir birey olarak herkesin hayatına ışık saçtığın için kardeşlerin ve ailen olarak kendimizi çok ayrıcalıklı ve şanslı hissediyoruz oğlum.

Bu hayatta ruhunu hep özgür bırak şimdi olduğu gibi..

Ben ve baban ömrümüz yettiğince, her koşulda, sen istediğin sürece bir nefes kadar uzağındayız sadece..

Yüreğindeki merhamet, hoşgörü, empati ve hayata karşı duyduğun o büyük coşku, merak hiç bitmesin..

Güneşim Ali’m..

12 yıl önce hayatımıza getirdiğin ışık, mutluluk için bin kez teşekkür ederim sana.

Varlığına bin şükür annem.

Nice mutlu yılların olsun.

Hep birlikte.''

''Annesinin Boyuna Gelmiş"

''Annesinin Boyuna Gelmiş"

Bergüzar Korel'in büyük oğlu Ali'nin son halini gören sosyal medya kullanıcıları ise, 'Annesinin boyuna gelmiş' ve ''Mutlu yıllar Ali💙''  yorumlarında bulundu.

Bu Haber De İlginizi Çekebilir

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
1
1
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Filizim

maşallah bunlar ailecek devegillerden. kolay mı 12 yaşında 1.83 lük bergüzar anneye yetişmek. genler sağlam bunlarda valla.