Görüş Bildir
Haberler
BBP'li Başkan: 'Her Türlü Hırsızlığa Rağmen Cumhur İttifakı'ndayız'

etiket BBP'li Başkan: 'Her Türlü Hırsızlığa Rağmen Cumhur İttifakı'ndayız'

Büyük Birlik Partisi (BBP) Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya, 'Her türlü hırsızlığa rağmen devletin yönetimi CHP-HDP bloğunun kontrolüne geçmesin diye; din, devlet, vatan, millet için Cumhur İttifakı’nda yer alıyoruz.' dedi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Ankara’daki Konya Tanıtım Günleri'ne katılan BBP lideri Mustafa Destici'nin, AKP’li Konya Büyükşehir Belediye Başkanı Uğur İbrahim Altay tarafından isminin anılmamasına tepki gösteren BBP Kocaeli İl Başkanı Remzi Kaya, 'Aklınızı başınıza alın AKP’liler.  Sırf 2016 yılından sonra devletin millileşen dış politikası ve terörle mücadelesi yüzünden her türlü hırsızlığa, liyakatsizliğe, adam kayırmacılığa, yandaş, candaş ihalelerine, eş dost, akraba kayırmacılığına, belediyelerde dönen dolaplara, kötü ekonomi yönetimine ve her şeye rağmen devletin yönetimi CHP-HDP bloğunun kontrolüne geçmesin diye din, devlet, vatan, millet için Cumhur İttifakı bloğunda yer alıyoruz.' dedi.

Kaya sözlerini şöyle sürdürdü:

'Yoksa sizin cemaziyelevvelinizi, yağma ve talan düzeninizi unuttuk sanmayın. Aklınızı başınıza alın, terbiyesizlik yapmayın. Sivas inadınız yüzünden Büyük Birlik Partilileri küstürüp koskoca İstanbul’u kaybettiğinizi unutmayın. Genel Başkanımız Sn. Mustafa Destici Bey’in ağzından çıkacak tek bir cümle ile 2023 seçimlerini kaybedersiniz. Siz AKP'lilere rağmen sırf Türk Milleti uğruna memleketin yönetimi CHP- HDP bloğunun kontrolüne girmesin diye bu ittifakı devam ettirdiğimizi unutmayın.'

Remzi Kaya, bu ifadelerinin yer aldığı paylaşımı da Twitter'dan retweet etti. 👇

Remzi Kaya, bu ifadelerinin yer aldığı paylaşımı da Twitter'dan retweet etti. 👇
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
96
67
23
9
3
3
3
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Turgut Güler

Bıktım sizin bu din devlet bayrak ezan vatan millet zırvalarınızdan

Bozkurt

Mezhep o kadar geniş ki; din, devlet, vatan, millet kavramları ile istinat duvarı yapmak zorunda kalıyor.

Resho

Dünya tarihinde gelmiş geçmiş en gerizekalı tipler nasıl bu dönemde bizi buldu arkadaş