Görüş Bildir

Muğla'nın Seydikemer ilçesinde düzenlenen yağlı güreşlerde rakibi Enes Doğan'ı yenip, başpehlivan olan İsmail Balaban, müsabakanın hemen ardından dinlenmeye çalışırken yanına gelip, sarılarak fotoğraf çekilmek isteyen hayranı Murat Koyuncu ile tartıştı.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Hayranına tepki gösteren Balaban, "Beklemenin adabı vardır, benim nabzım şu an 200, ne fotoğrafmış, insan saygılı olur" dedi.

Hayranına tepki gösteren Balaban, "Beklemenin adabı vardır, benim nabzım şu an 200, ne fotoğrafmış, insan saygılı olur" dedi.

Koyuncu 'Biz seyirciyiz, sen sporcusun, tabii ki fotoğraf çekileceksin' deyince sinirlenen Balaban, 'Sen beni satın mı aldın kardeşim? Nefes alamıyorum. Hangi sporda böyle?' sözleriyle tepki gösterdi. Balaban'ı çevresindekiler sakinleştirdi.

İşte o anlar ⬇️

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
218
20
10
9
4
3
1
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Deniz

Adam çok haklı tepeden tırnağa kıpkırmızı olmuş, nefes nefese kalmış fotoğraf çektirmenin sırasıydı. Gerçekten çok bencil etrafından bihaber insanlar var. Um... Devamını Gör

Pasif Kullanıcı

kesin linç yiyecek. çünkü türk milleti linçi sever. örnek bir: AOOOV SENİ BİZ ÇIKARTTIK HAYIRDIR. örnek iki: NE VAR YANİ 2 DK FOTO ÇEKİLSE BELKİ ADAM TERLİ S... Devamını Gör

adam o kadar haklı ki ve naif ki küfür bile etmiyor.