Görüş Bildir
Haberler
Balıkesir'de Katliam Gibi Kaza! Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var

Balıkesir'de Katliam Gibi Kaza! Çok Sayıda Ölü ve Yaralı Var

Pazar gününe üzücü bir haberle uyandık. Zonguldak-İzmir seferini yapan bir yolcu otobüsü Balıkesir'de yoldan çıktı. Kazada 15 kişi hayatını kaybederken 17 kişi de yaralandı.

Balıkesir OSB Çevre Yolu'ndan Edremit ilçesine doğru seyir halindeki Zongudak-İzmir seferini yapan Efe Tur'a ait yolcu otobüsü, kontrolden çıkarak devrildi.

Kazada 11 kişi olay yerinde hayatını kaybetti. Bölgeye gelen 112 Acil Servis ekiplerince hastaneye kaldırılan 4 yaralı da müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Yaralanan 17 kişi ise 112 Acil Servis ekiplerince kentteki 5 ayrı hastaneye kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Vali Şıldak'tan açıklama: Durumu kötü olan yaralılar var

Vali Şıldak'tan açıklama: Durumu kötü olan yaralılar var

Kazanın ardından bölgede incelemelerde bulunan Vali Hasan Şıldak, kentteki 5 hastaneye kaldırılan yaralıları da ziyaret etti.

Şıldak, Anadolu Ajansı'na yaptığı açıklamada, yaralıların tedavisi, aileleriyle birlikte ihtiyaçlarının karşılanması ve hayatını kaybedenlerin işlemleri için bütün tedbirlerin alındığını söyledi.

Otobüsün Zonguldak-İzmir seferini yaptığını aktaran Şıldak, 'Yaralılardan genel durumları iyi olanlar ve kötü olup ameliyata alınanlar var. Kazanın nedeni konusunda net bir bilgi yok ancak bölgede bir viraj var. Orayı dönemeyip devrilme söz konusu olabilir. İncelemeler sürüyor. Elim kazada vefat edenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum.' ifadesini kullandı.

Kazanın yaşandığı bölgeden fotoğraflar

Kazanın yaşandığı bölgeden fotoğraflar
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Burak

bi otobüs aşağı yukarı 1.5 milyon lira. para kazanabilmesi için sürekli yolda olması gerekiyor. uzun yolda genelde iki şoför ve bir muavin oluyor. hiç boş d... Devamını Gör

pazartesi

Bir hafta önce efe tur zonguldak ankara seferindeydim. BU İNSANLAR ARALIKSIZ ÇALIŞTIRIYORLAR. OFF GÜNLERİ YOK, OFF SAATLERİ DAHİ YOK. SÜREKLİ YOLDALAR. MUAVİ... Devamını Gör

pazartesi

Ayrıca emniyet kemeri hayat kurtarır. Uzun yolda takınız, taktırınız.

mert aksoy

Bir güne de güzel bir haberle başlamayalı kaç yıl oldu?