Görüş Bildir
Haberler
Bağdat Caddesi'nde Bir Kahve Molası Vermek İsteyenlere Caddenin En İyi Butik Kahvecileri

Bağdat Caddesi'nde Bir Kahve Molası Vermek İsteyenlere Caddenin En İyi Butik Kahvecileri

Şehrin nabzını tutan Bağdat Caddesi, 3. nesil kahveciler açısından fazlasıyla seçeneğe sahip. Kimi işletmeler menülerini yalnızca kahveyle tutarken kimileri tatlı ya da tuzlu atıştırmalık da eklemiş ve bizce her türlüsü görülmeye değer olmuş. Eğer İstanbulluysanız zaten biliyor olduğunuz butik kahvecileri gözden kaçırdıklarınız olduysa diye yeniden incelemeli, eğer İstanbul'u gezmeye geldiyseniz de mutlaka bu kafeleri deneyimlemelisiniz. Bazıları Bağdat Caddesi'nin sevilen canlılığını sürdürürken bazıları da caddeden sıyrılıp biraz daha sakin bir atmosferi korumayı başarmış. Gelin bu işletmelere birlikte bakalım, hangisini daha çok seveceğinize siz karar verin.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Orbis Coffee

1. Orbis Coffee

Her daim taze ve leziz kahve arayanlardansanız Orbis Coffee, bu konuda en iyi olduğunu size kanıtlayacak desek abartmış olmayız. Bağdat Caddesi'nin uzun ömürlü mekanlarından olan Orbis Coffee'ye henüz gitmediyseniz mutlaka gidin deriz.

Adres: Caddebostan, CKM'nin Sokağı, Caddebostan Plaj Yolu Sk. No:3/33, 34728 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Başarılı bir kahveci. Kahve türü, demleme vb konularda bilgi paylaşımları öğretici. İlk, tek dükkanla başlayıp artan müşteri kitlesi ve büyümeyle yan dükkana da genişlediler. Aynı ürün ve servis kalitesini sürdürüyorlar. Bilinçli ve güzel kahve içmek için önerilir. Hatta, civardaki diğer kafelerde de Orbis kahvelerinin kullanıldığını görebilirsiniz.

2. Klar Coffee Co.

2. Klar Coffee Co.

Ekranların sevilen yüzü Sedef Avcı ve Kıvanç Kasabalı çiftine ait olan Klar Coffee Co., Bağdat Caddesi'nin 'iyi' kahveci eksikliğine ilaç niteliğinde bir işletme. Aynı zamanda kahve üzerindeki başarıları menüye ekledikleri tatlı ve tuzlu seçenekleri için de geçerli. Hem kahvaltı hem de öğlen için hafif bir öğün düşünüyorsanız Klar Coffee'ye bir şans verebilirsiniz.

Adres: Caddebostan Mah. Ömerpaşa Sk. Osnaz Apt, D:No:5/6, 34728 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Kahveleri ve tatlıları lezzetli, günün erken saatlerinde rahat bir çalışma ortamı sunan bir kahveci. Özellikle çilekli tartlarını tavsiye ediyorum. Çekirdek kahve satışları mevcut. Çalışanları ilgili, mekanın hem iç hem de dış kısmı konforlu.

3. Grön Coffee

3. Grön Coffee

Kahvenin yanı sıra Bowllarıyla ön plana çıkan Grön Coffee de, bayılacağınız bir mekan olacak. Dizayn konusunda gözlerinizi bayram ettirecek bir mimarisi olan mekan, caddenin en sevilenleri arasında. Bunun getirisi olarak da hem Erenköy'de hem de Caddebostan'da şubesi bulunuyor. Eğer yolunuz düşerse bir kahve molası vermelisiniz.

Adres: Caddebostan, Şerafettin Sk. No:2/A, 34728 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Sıcak bir mekan. Kahveleri güzel. Kahve Fabrikası’nın çekirdeklerini servis ediyorlar. Baristaları işinde çok mahir. Atmosferi, servisi ve çalışanlarının güler yüzlülüğü çok hoş. Cadde tarafında oturmak için bir yer arıyorsanız tercih edebilirsiniz.

4. Rise & Shine

4. Rise & Shine

Günümüzde eş dostla vakit geçirmek, keyifli sohbetler etmek için butik kafeler severek tercih ediliyor. İşte Rise & Shine da İstanbulların uğrak noktalarından biri. Nitelikli kahveyle birlikte müşterilerine kruvasan, bowl gibi çeşitli seçenekler de sunan mekana yolunuz düşerse özellikle Frambuaz ve Ananaslı Granola kasesini tatmalısınız.

Adres: Erenköy, Alpler Sk. no:6, 34738 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Uzun zamandır gittiğimiz en iyi kafelerden bir tanesi. Çalışanları , iç dekorasyonu fazla sıcak ve güzel. Fiyatları da zincir kafelerin bir tık üstüydü, menüyü çekmeyi unuttuk. Ama hak ediyor. Sıcak çikolatasını mutlaka içmelisiniz. Biz burayı çok sevdik bir daha olsa gideriz sizlere de tavsiye ediyoruz.

5. Flân Bakery & Coffee

5. Flân Bakery & Coffee

Kruvasan sevdalıları buraya! Flân Bakery & Coffee daha önce denemediğiniz kruvasan çeşitleriyle midenizi bayram ettirecek. Avokado Mozzerellalı Kruvasan, Çırpılmış Yumurtalı Akdeniz Kruvasan ve Ahududulu Kruvasan bizim favorimiz oldu. Güzel güneşli bir günde nitelikli bir kahve eşliğinde leziz kruvasana kim bayılmaz ki?

Adres: Caddebostan Mahallesi, Prof. Dr.Hulusi Behçet Cd. Arzu Apt, D:No:28/B, 34730 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Mahallede en sevdiğim, sıklıkla geldiğim ve fahri elçisi olduğum mekan. Kruvasan konusunda o en bilindik mekanları unutun ve buradan şaşmayın. 2-3 ay kadar önce Suadiye şubesi de açıldı. Gidin ve mutlu olun.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Drip Coffeeist

6. Drip Coffeeist

3. nesil kahvecilik akımı Türkiye'de yaygınlaşmaya başladığında İstanbul'un kalbi Bağdat'ta açılan Drip Coffeeist, şehirlileri leziz ve taze kahveyle tanıştırdı desek yeridir. İlk günden bu yana kalitesini bozmadan ve hizmetlerinden ödün vermeden devam eden işletme, her gün daha da iyiye gitme çabasında. Bu başarılı kafeye siz de bir şans vermelisiniz.

Adres: Suadiye, Şaşkınbakkal, Suadiye Mah Bağdat Cad, Noter Sk. 17/C, 34740 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: İstanbul'da içebileceğiniz en kaliteli ve taze kahve burada. Kavrulma tarihi öğütülme zamanı ve demlenme süreci hepsi yıllardır değişmeyen bir düzen içerisinde. Zincir kahve dükkanları ile mukayese dahi edilemez. Teşekkürler DRİP.

7. Voi Cadde

7. Voi Cadde

İstanbul'da 3. nesil kahvecilik denince ilk akla gelen mekanlardan biridir Voi. Nitelikli kahveye ek olarak sağlıklı beslenmeye dikkat edenlerin de ilgisini çekecek olan mekanda, glutensiz, diyabetik ve organik ürünlerden oluşan atıştırmalıklar da bulunuyor. Yolunuz düştüğünde hem kahvelerini -özellikle de aromalılarını- bunun yanı sıra da atıştırmalıklarını deneyin deriz.

Adres: Suadiye, Bağdat Caddesi Mücahit Sokak Bahar apt No:5 Dükkan 1, 34740 Kadıköy

Ziyaretçi Yorumu: Kahveleri evet iyi ama Club Sandiç şimdiye kadar yediklerimin en iyilerinden biriydi. Trüfü tadındaydı malzemesi yeteri kadardı. Soğan turşusu da iyi yapılmış. Tuzlu karamelli sosa batırılmış ve çıtır kadayıfla kaplanmış cheesecake başarılıydı. Servis ve yiyecekler çok iyiydi teşekkür ederim.

8. Meet Lab Coffee

8. Meet Lab Coffee

Sevimli dizaynıyla içimizi ısıtan Meet Lab Coffee de Bağdat'a yakın olanların favori mekanlarından olacak. Kahvelerinin tazeliği ve lezzetiyle bir de buranın Americanosunu, kahvenin yanı sıra tatlılarını denemelisiniz. Eğer hem sakin hem de kahvelerine özen veren bir yer arıyorsanız, Meet Lab Coffee tam size göre olacaktır.

Adres: Suadiye Mah. Bağdat Cad. Ark. 399 NO: 399 /1B, 34740 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Kahveler kaliteli ve vegan seçenekler mevcut, yanında alınacak atıştırmalıklar kendi yapımları ve seçenek bol. Dekorasyon güzel ve ferah. Yulaf sütlü cappuccino ve snickers tavsiyemdir.

9. Kokoa

9. Kokoa

İstanbul'da insanların özellikle de yoğun tempoda çalışanların vaktini iyi değerlendirmesi gerektiğinden kahvenin yanında bir şeyler atıştırma kültürü oldukça yaygınlaştı ve bunun bir getirisi olarak 3. nesil kahveciler de menülerini geniş tuttu. İşte Kokoa da geniş menüsü ile kısa vaktinizi dolu dolu geçirebileceğiniz ve tüm ihtiyaçlarınızı görebileceğiniz bir işletme.

Adres: Suadiye, Plaj Yolu Sk. No:16, 34740 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Mükemmel french toast, mükemmel kahveyi buldu. Ardından İskandinav dekorasyonu eşliğinde Bonna Porcelain’in Hygge serisi zarif tabaklarına konuldu. Rahat koltuklar ve cana yakın baristalar de eklendi ve en güzel mahalle cafesi bu şekilde oluştu…

10. Paper Roasting Coffee & Chocolate

10. Paper Roasting Coffee & Chocolate

Ankara'nın enlerinden olan Paper Roasting, İstanbul'un kalbi Bağdat'a da açtığı şubesiyle sevenleriyle buluştu. Görselde de yer verdiğimiz üzere Coco Lattesiyle hem gözlerinizi mest edecek hem de yeni tatlar denemeyi seviyorsanız sizi oldukça mutlu edecektir.  Taze tatlılarıyla birlikte özel çikolataları da tavsiyelerimiz arasında. Bunların yanı sıra iç kısmının dizaynı da her köşede fotoğraf çekmelik, bir gün mutlaka uğrayın deriz.

Adres: Suadiye, Pembe Gül Sk. No:1/A, 34740 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Gerçekten çok keyifli bir kafe. Suadiye'ye geldiğinizde mutlaka uğramanız gereken bir mekan. Dekorasyon, dizayn, yiyecek ve içecek çeşitliliği, temizliği, çalışanların gülery üzlülüğü, gelen müşterilerin kalitesi zaten mekanı üst seviye bir kafe haline getirmiş. Kesinlikle CocoLatte içeceğini denemenizi tavsiye ederim. Sunumu, tadı her şeyi mükemmel.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Kronotrop

11. Kronotrop

Tam anlamıyla 3. nesil kahvecilik amacıyla açılan ve kendini tüm İstanbullulara sevdiren Kronotrop, size eviniz gibi rahat bir kahve evi atmosferi yaratarak en iyi şekilde vakit geçirebilmenizi sağlıyor. Gerek dizaynıyla gerekse de lezzetleriyle öne çıkan mekana mutlaka uğramalısınız.

Adres: Caddebostan, Caddebostan Plaj Yolu Sk. No:8/B, 34728 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Merhaba güzel insanlar 3 gündür seyahatteydim kahvemi içmek için cadde bostan Kronotop'a geldim mekana girdiğiniz zaman güler yüzlü karşılama huzurlu bir ortam ve çalışan arkadaşlar sağ olsunlar bir latte fermente kahve hazırladılar ama böyle bir sunum böyle bir hazırlama başka hiç bir yerde görmedim ve herkese de tavsiye ederim.

12. Cremma Cafe

12. Cremma Cafe

Oldukça sevimli bir mekan olan Cremma Cafe, başarısının bir getirisi olarak İstanbul'da açtığı 8 şubesiyle müşterilerini ağırlıyor.  Kendine has bir atmosferi olan Cremma Cafe'ye bir kere gitmeniz müdavimi haline gelmenize yeterli olacaktır. Kahvenin yanına en çok tatlı seçenekleri yakıştıranlardansanız Cremma Cafe sizi bu konuda da tatmin edecek.

Adres: Caddebostan, Bağdat Cd. No:305/A, 34728 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Kaliteli kahve, muhteşem tatlıları... Son yıllarda gittiğim açık ara en iyi cafe. Nezih ortam, güler yüzlü kaliteli personel. Keyifli oturmalar için mutlaka gidin, 5 değil 10 yıldız.

13. Nox Coffee

13. Nox Coffee

Küçük, sevimli ve sıcak bir atmosferi olan Nox Coffee, freelance çalışmak için mekan arayanların müdavimi olacağı bir yer. Gündüzleri daha sakin olan mekanda karnım acıkınca ne yapacağım diye dert etmenize gerek yok çünkü menüleri yalnızca taze kahve ve tatlı üzerine değil, tuzlu çeşitler de mevcut. Bunun yanı sıra güzel buluşmalar için de tercih ettiğinize pişman olmayacaksınız.

Adres: Suadiye, Kazım Özalp Sk. No:19D, 34740 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Caddeye geldiğinizde hızlı ve hesaplı atıştırmak için ideal bir mekan. Sandviç ve tostları gayet doyurucu. Kahvaltı tabağı çay içindeki peynir çeşitleri ile birlikte çevreye göre çok hesaplı. Cadde için kurtarıcı bir mekan olmuş.

14. Mankind Coffee & Eatings

14. Mankind Coffee & Eatings

Mankind Coffee & Eatings ise kahvem hiç bitmesin, bu keyif sürsün diyeceğiniz türden. 3. nesil kahve konusunda profesyonel olan mekanın kahvelerini bir kenara bırakacak olursak kahvaltı seçenekleri de oldukça tatmin edici lezzete sahip. Bizden size tavsiye, bir an önce Mankind Coffee & Eatings'e gitmeli ve mekanın tadını çıkarmalısınız.

Adres: Caddebostan, Ethem Efendi Cd. No:3B, 34447 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Bağdat Caddesi'nin 3.nesil kahvecisi, özellikle kahvelerinde şurup ve tatlandırıcı madde kullanmamaları ve sunum şekilleriyle çok beğendiğim mekanın tasarımı da gereksiz detaylarla yormayan, arkadaşlarınızla rahatça sohbet edebileceğiniz bir ortam sunmuş. Özellikle cappucino'larını ve de Antep fıstıklı eklerini mutlaka denemelisiniz.

15. Hector Louise Coffee

15. Hector Louise Coffee

Salaş oluşuyla size rahat ve gerici olmayan bir ortam sunan Hector Louise Coffee, adeta evinizde gibi hissettirecek. İlgili ve tabii kahve konusunda bilgili çalışanlarıyla, tatlılarıyla, dizaynıyla anlayacağınız her detayıyla mekan, müşteri memnuniyeti odaklı. Siz de güzel ve kaliteli vakit geçirmek istiyorsanız kısa zamanda Hector Louise Coffee'ye uğramalısınız.

Adres: Suadiye, Noter Sk. no:15/17 D, 34740 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Kullanılan kahveler taze, içimi güzel ve gövdeli. Pastalar lezzetli ve kullanılan şeker oranı kararında. Ambiyans gayet başarılı. Red Eye oldukça güzeldi, espresso ve filtre kahvede kullanılan kahvelerin birbiriyle uyumu harikaydı, teşekkürler.

İçeriğin Devamı Aşağıda

16. Galleria Vitavien

16. Galleria Vitavien

İstanbul'da birçok şubesi olan Vitavien ise Bağdat Caddesi'nin üzerinde ulaşımı oldukça kolay bir yerde oluşuyla müşterisini cezbetmesinin yanı sıra asıl olarak tatlılarıyla kalplerini çalıyor. Bilindik tatlılar olsa da burada yediğiniz Beyaz Çikolatalı Brownie'ye ve Princess Krofne'ye bayılacaksınız.

Adres: Suadiye, Bağdat Cd. 426/A, 34740 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Asla kalitesini bozmayan bir yer olması cidden harika bir şey. Buranın prenses Krofne tatlısına bayılıyorum içimdeki pastacı kreması gayet hafif ve güzeldi. Ayrıca kahveyi sunuş tarzları da ayrı bir güzel. Mekan sessiz ve sakin sayılır hafta içi o yüzden hafta içi gitmeniz önerimdir.

17. Comfy

17. Comfy

Her köşesi özenle dizayn edilmiş, gittiğiniz andan itibaren atmosferiyle enerjinizi yükseltecek bir mekan olan Comfy, kahvecilerin yaygın olduğu Bağdat Caddesi'nin enlerinden. Uğradığınızda mutlaka içinizi ısıtacak sıcak bir kahve içmeli ve gününüzü güzelleştirmelisiniz.

Adres: Caddebostan Mahallesi Köşk Sokak No: 4/A Şaşkınbakkal, 34728 Kadıköy/İstanbul

Ziyaretçi Yorumu: Arkadaşımla gittik hoş bir yer sakin olması ve ferah dekore edilmesi hoşumuza gitti açıkçası o lokasyonda sakin bir yer bulmak hele de hafta sonu imkansız ,ekler ve pavlova denedik el yapımıymış, lezzet güzeldi kahve yapan yerlerde çay genelde kötü olur buna rağmen şaşırttı çay da güzeldi çalışanlar kibar.

Bu içeriklerimiz de ilginizi çekebilir.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
4
2
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın