Görüş Bildir
Haberler
Baba “Kadircan Saruhanlı” Kimdir? Kadircan Saruhanlı Nereli, Kaç Yaşında?

Baba “Kadircan Saruhanlı” Kimdir? Kadircan Saruhanlı Nereli, Kaç Yaşında?

Ömer ÖNDER
10.02.2022 - 17:32

Show TV yeni dizisi Baba izleyiciler ile buluşmaya hazırlanıyor. Dizinin başrollerinde Haluk Bilginer ve Tolga Sarıtaş gibi isimler yer alıyor. Baba dizisi Anadolu’da bir kasabada yaşayan Saruhanlı ailesinin mütevazı hayatının zaman içerisinde değişmesini konu alıyor. Peki Baba dizisi “Kadircan Saruhanlı” Oktay Çubuk kimdir? Oktay Çubuk nereli ve kaç yaşında? İşte Oktay Çubuk hakkında merak edilenler…

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yönetmen koltuğunda Çağrı Bayraktar’ın oturduğu ve senaryosunu Gökhan Horzum ile Ekin Atalar’ın yazdığı Baba dizisi yakında Show TV’de başlıyor. Ay Yapım imzalı dizi yeni sezona damga vurmaya hazırlanıyor. Peki Baba dizisi “Kadircan Saruhanlı” Oktay Çubuk kimdir?

Baba “Kadircan Saruhanlı” Oktay Çubuk Kimdir?

Baba “Kadircan Saruhanlı” Oktay Çubuk Kimdir?

Oktay Çubuk 12 Mart 1996’da İzmir’de doğmuştur, lise eğitimini İzmir Amerikan Kolejinde tamamlamıştır, İstanbul Bilgi Üniversitesi, Sinema ve Televizyon bölümüne iletişim fakültesi birincilik ile girmiştir ve tam burslu olarak eğitim hayatına orda devam etmektedir. Oyunculuk eğitimini Cüneyt Sayil Atölye’de aldıktan sonra birçok workshopa katılmıştır. İlk olarak Cennetin Gözyaşları dizisinde rol almıştır, sonrasında Nisan Dağ’ın Bir Nefes Daha filminde başrol olarak yer almıştır. Oktay Çubuk, 1.80 metre boyunda, 73 kilo ve Oğlak burcudur.

Rol Aldığı Yapımlar

Rol Aldığı Yapımlar

2019 – Aşk Ağlatır (TV Dizisi)

2017 – Cennetin Gözyaşları (TV Dizisi)

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın