Görüş Bildir
Haberler
Ayrılmak İstemeyeceğiniz Kadar Güzel! Yeni Yılda Dünyanın Gözdesi Olacak Oteller

Ayrılmak İstemeyeceğiniz Kadar Güzel! Yeni Yılda Dünyanın Gözdesi Olacak Oteller

A. Ece
03.01.2019 - 12:08

2019'da Capri'den Sri Lanka'ya dünyanın çeşitli yerlerinde çeşitli oteller açılacak. Gezginlerse bu otellerin açılışını dört gözle beklemekte.

Yeni yılda popüler destinasyonlardan olacak otellerden birkaçını Vogue kaynaklı içeriğimizde sizler için derledik.

Kaynak: https://en.vogue.fr/lifestyle/travel/...
İçeriğin Devamı Aşağıda

1. The Amapa Otel, Puerto Vallarta, Meksika

1. The Amapa Otel, Puerto Vallarta, Meksika

Açılış tarihi: İlkbahar 2019

Pasifik kıyılarını okşayan bu küçük butik otel saf fakat bohem bir havada döşenmiş 55 odaya sahip. İç dekorasyonda David Pompa imzalı lambalar, Mariella Mortilla imzalı teçhizatlar ve Yucatanlı zanaatkarlar tarafından yapılma geleneksel hamaklar kullanılmış. Pasifik Okyanusu'nun yanı başında baş başa bir yemeğin tadını çıkarın, refleksolojide üstün spa ile rahatlayın ve bembeyaz kumları olan tropik kumsalların tadını çıkarın!

https://www.hotelamapa.com/

2. The Sonop Otel, Namibya

2. The Sonop Otel, Namibya

Açılış tarihi: İlkbahar 2019

Megéve'deki bungalovlar ve Kamboçya'daki Phum Baitong Otel'in ardından, lüks oteller grubu Zannier şimdi de Namibya'da. İçinde saf lüksten ibaret on çadır, bir kokteyl barı ve gurme restoran bulunan yeni otel, bölgeyi keşfetmek için en ideal noktada bulunuyor. Yapabileceğiniz aktiviteler arasında ise safari ve güzel vahşi yaşama karşı kuş bakışı izleme sağlayan sıcak hava balonu gezileri bulunmakta.

http://www.zannierhotels.com/en

3. The Capri Tiberio Palace Otel, İtalya

3. The Capri Tiberio Palace Otel, İtalya

Açılış tarihi: Nisan 2019

Capri'deki ünlü Piazzetta Meydanı'ndan sadece kısa bir mesafede bulunan bu yeni butik otel kapılarını Nisan ayında açacak. Akdeniz manzaralı odalar 50'lerin Geleneksel İtalyan stiliyle döşenmiş. Otel ayrıca açık ve kapalı havuzu bulunan spa, Tashcen kitaplarıyla dolu bir kütüphane ve yerli yemeklerin tadını çıkarmak için ideal bir manzaralı açık hava restoranı hizmeti de sunuyor.

http://www.capritiberiopalace.it/

4. The Harding Butik Otel, Sri Lanka

4. The Harding Butik Otel, Sri Lanka

Açılış tarihi: Sonbahar 2019

2019'un sonbaharında kapılarını açacak olan The Harding Butik Otel, İngiliz mimar Jonathan Ashmore tarafından tasarlanmış. Sri Lanka'nın beyaz kumsalları üzerine kurulu otel, pamuklu Mısır çarşafları içindeki büyük boy yataklarıyla Hint Okyanusu'nu izleyen ve palmiyeler içindeki çatı katı olan 6 daireye sahip. Dünyanın her yerinden sörfçüler buraya gelmek için can atıyor.

https://hardingboutiquehotels.com

5. The Hoxton Otel, Şikago

5. The Hoxton Otel, Şikago

Açılış tarihi: İlkbahar 2019

Kısa zaman önce gerçekleşen New York açılışının ardından, Hoxton Grup, Amerikan girişimini Şikago'ya taşıyor. Yükselişteki Fulton mahallesinde bulunan yeni otel 50'ler tarzındaki nostaljik dekoruyla 182 odaya sahip. Mevsimlik restoranı, sofistike piyano barı, kokteyl barmenleri ve havuzlu çatı katıyla bu otel, Şikago'ya uçak bileti almanıza neden olabilir.

https://thehoxton.com/fr/illinois/chicago/hotels

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Casa Cook, Girit

6. Casa Cook, Girit

Açılış tarihi: Yaz 2019

Rodos ve Kos Adası'nda da yerleri bulunan Casa Cook'un son destinasyonu Girit. Berlin temelli ikili Michael Schikinger ve Annabell Kutucu tarafından tasarlanan kiklad tarzı kireç badanalı duvarların içindeki brütralist dekor, neredeyse endüstriyel. Ayrıca Akdeniz restoranı, spa ve yoga dersleri de kayda değer hizmetler arasında.

https://casacook.com/chania

7. Les Bords de Mer Otel, Marsilya, Fransa

7. Les Bords de Mer Otel, Marsilya, Fransa

Hizmet vermekte.

Yeni otellerden biri de ünlü Cercle des Nageurs'ün karşısında kısa süre önce kapılarını açan Le Bords de Mer. Su kenarındaki otelde manzaralı odalar, deniz ürünleri restoranı ve REN cilt bakımı yöntemi kullanan mineral spa bulunmakta.

https://www.lesbordsdemer.com/fr

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
2
1
1
1
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
kübra dolu

#1 favorim