Görüş Bildir
Haberler
Aşkın Izdırabını Çektikten Sonra Bomba Gibi Geri Dönerek Ruh Eşini Bulmuş 15 Ünlü

Aşkın Izdırabını Çektikten Sonra Bomba Gibi Geri Dönerek Ruh Eşini Bulmuş 15 Ünlü

Gülbeyaz
21.10.2023 - 09:31

Ünlülerin kişisel yaşamları her zaman kariyerleri kadar güzel olmayabiliyor. Ani ayrılıklar, sadakatsizlikler ve kalp kırıklığıyla baş başa kalabiliyorlar. Ama her karanlık zamanın ardından her zaman güzel günler geldiğine inanıyoruz. Zira listemizdeki bu ünlüler şok edici bir ayrılık yaşadıktan sonra gerçek aşkı bulanlar. Gelin onlar kimmiş birlikte bakalım...

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Gwen Stefani

1. Gwen Stefani

Gwen Stefani ve Gavin Rossdale, 14 yıl süren görünüşte sağlam bir evliliğe sahipti. Birlikte üç oğul yetiştirdiler. Ancak 2015 yılında çift boşanmalarını açıklayarak herkesi şok etti. Nedeni Gavin'in sadakatsizliğiydi. Kendisinin çocuklarının dadısıyla gizli bir ilişkisi vardı. Acı dolu bu ayrılık Gwen'e duygusal şarkılar yazdırdıktan sonra The Voice setinde aşkı yeniden buldu. 6 yıl beraberliğin ardından Blake Shelton ile evlendiler.

2. Sinem Kobal

2. Sinem Kobal

Sinem Kobal ve Arda Turan'ın 6 yıl süren çalkantılı aşkı bitmesi ile hepimizi şok etmişti. Güzel oyuncu kendisi gibi oyuncu olan partneri Kenan İmirzalıoğlu ile dünyaevine girerek mutluluğu buldu. Şimdilerde 7 yıldır evliler ve Lalin ile Leyla adında 2 kız çocukları var.

3. Anne Hathaway

3. Anne Hathaway

Anne Hathaway ve Raffaello Follieri mükemmel bir çift gibi görünüyordu. Anne başarılı bir oyuncuydu, bir Hollywood yıldızıydı ve milyonerdi. Dört yıldır birlikteydiler ve nişanlanmayı planlıyorlardı. Ancak 2008'de manşetlerde şok edici haberler çıktı. Raffaello hapis cezasına çarptırıldı. Hathaway, tutuklandığını öğrendiği gece onunla olan tüm iletişimini sonlandırdı.

O yıl Palm Springs Film Festivali'nde oyuncu hayatının aşkıyla tanıştı. Gelecekteki kocası Adam Shulman bir kuyumcuydu ve nişan yüzüğünü sevgilisi için kendisi tasarlayacaktı. Çift, 11 yılı aşkın bir süredir evli ve iki oğlu var.

4. Alperen Duymaz

4. Alperen Duymaz

Güneşin Kızları dizisi ile yıldızı parlayan güzel oyuncu Burcu Özberk ile 7 ay süren bir aşk yaşayan Alperen Duymaz daha sonrasında çocukluk aşkı olan Kübra Kelkit ile evlendi. Şimdilerde 3 yıldır evli olan çift oldukça mutlu görünüyor.

5. Sienna Miller

5. Sienna Miller

Sienna Miller ve Jude Law, 2003 yılında evlendi. Çiftin parlak bir geleceği varmış gibi görünüyordu ama mutlulukları uzun sürmedi. Kısa süre sonra Law, çocuklarının dadısıyla bir ilişki yaşadı. İlişkilerini kurtarmak için ne kadar çabalasa da Sienna bunu kabul etmedi.

Güzel oyuncu bugün Oli Green ile mutlu bir ilişki içinde ve ikinci çocuğunu bekliyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Hande Erçel

6. Hande Erçel

Yaklaşık bir yıl süren ilişkileri için Murat Dalkılıç; 'Evlenmemize kesin gözüyle bakıyorum.' demişti. Fakat düşündüğü gibi olmadı. Kerem Bürsin'in de ardından güzel oyuncu şimdilerde Hakan Sabancı ile birlikte. Çift oldukça mutlu görünüyor.

7. Minnie Driver

7. Minnie Driver

Minnie Driver ve Matt Damon, 1997'de Good Will Hunting filmi setinde tanışmıştı. Hayranları tarafından çok sevilen bir çiftlerdi ama Damon'ın aniden Oprah Winfrey şovunda bekar olduğunu açıklamasıyla ilişkileri sona erdi. Damon bunu Minni'ye kişisel olarak anlatmaya zahmet bile etmemişti. Minnie ayrıldıklarını televizyondan öğrendi. Kendisi şimdilerde yönetmen Addison O'dea ile güzel bir ilişki içinde.

8. Aslı Enver

8. Aslı Enver

Murat Boz ile bir ayrılıp bir barıştıkları ve yaklaşık 3 yıl süren ilişkilerini medyanın gözü önünde yaşadıktan sonra Aslı Enver de gerçek aşkını bulanlardan. 2022 yılında birbirlerini çok sevdiklerini ve aşk evliliği yaptıklarını söyleyerek iş insanı Berkin Gökbudak ile yıldırım nikahı kıydılar.

9. Adele

9. Adele

Adele ve girişimci Simon Konecki çifti 2019'da boşandı. Adele daha sonra ayrılığın onun için çok üzücü olduğunu itiraf etmişti. İlişkiyi kurtaramadığı için kendini suçlu hissediyordu. Çiftin mahkemede en az 171 milyon dolar bölünmesi gerekiyordu ama hepsini atlattı.

Şarkıcı 2021'de yeni sevgilisi Rich Paul ile görüntülendi. Onun hakkında “Hiç bu kadar aşık olmamıştım. Sadece ona takıntılıyım.' diyor.

10. Eser Yenenler

10. Eser Yenenler

Eser Yenenler ve Farak Zeynep Abdullah bir dönem birliktelikleri ile haberlerden düşmüyorlardı. Birlikte programlara bile çıkan ikili 2 yıllık ilişkilerinin ardından 2012'de ayrılma kararı aldı. Eser ise şimdiki eşi Berfu Yenenler ile gerçek aşkı buldu ve çocukları ile oldukça mutlu bir hayat sürüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Monica Bellucci

11. Monica Bellucci

Monica Bellucci ve Vincent Cassel'in ilişkisini tüm dünya izledi. 1995 yılında The Apartment filminin setinde tanıştılar ve 17 yıl birlikte kaldılar. Ancak 2013'te çift boşandıklarını açıkladı. Monica bu ilişki hakkında şöyle söyledi; “Birini terk ettiğimizde, bu onu sevmeyi bıraktığımız anlamına gelmez. Bu şekilde devam edemeyeceğimiz anlamına geliyor.”

Monica tekrar aşkı bulmakta zorlanırken 2023'te oyuncu yönetmen Tim Burton ile görüldü. Daha sonra ise 'Tim ile hayatta nadiren olan karşılaşmalardan birini yaşadık. Onu seviyorum. Kendisine büyük saygım var.” dedi.

12. Kenan Doğulu

12. Kenan Doğulu

Bir zamanların çapkını Kenan Doğulu'nun adı gerçek aşkı olan Beren Saat'i bulup piyasadan çekilmeden önce bir sürü mankenle anılmıştı. Ebru Akel de onlardan biriydi. Şimdilerde ise Kenan ve Beren evliliklerinin 10. yılını kutlamak üzere.

13. Nicole Kidman

13. Nicole Kidman

Nicole Kidman ve Tom Cruise 11 yıldır evliydi ve Hollywood'un ideal çiftlerinden biri olarak görülüyorlardı. Biyolojik çocukları yoktu, bir kız ve bir erkek evlat edindiler. Boşanma haberleri 2001 yılında çıktı. Kidman, bu konuda herkes kadar şok olduğunu söyledi. Söylentiye göre Cruise, mülkü karısıyla paylaşmamak için gizlice boşanma davası açmıştı. Oyuncu o sırada hamileydi ve stres nedeniyle düşük yaptı. Daha sonra, 'İyileşmem çok uzun zaman aldı. Bu benim için büyük bir şoktu.” dedi.

2006 yılında Nicole country şarkıcısı Keith Urban ile evlendi. Şimdilerde çok mutlu.

14. Kıvanç Tatlıtuğ

14. Kıvanç Tatlıtuğ

Dünya güzelimiz Azra Akın ve Kıvanç Tatlıtuğ da bir zamanların oldukça ses getiren çiftlerindendi. Kıvanç Tatlıtuğ gerçek aşkını 2016 yılında evlendiği moda tasarımcısı Başak Dizer'de bulurken Azra Akın ise Atakan Koru ile evlendi. Ayrı ayrı gerçek aşklarını bularak yollarına mutlu bir şekilde devam ettiler.

15. Emma Stone

15. Emma Stone

İki ünlü oyuncu Emma Stone ve Andrew Garfield 4 yıllık ilişkilerini sonlandırırken; 'Aramızda hiç drama olmadı. Hala birbirimizi seviyoruz ama yürümüyordu.' diye açıklama yapmışlardı. Emma şu an  2020'de evlendiği komedyen Dave Mccary ile oldukça mutlu.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
7
2
2
2
1
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın