Görüş Bildir
Haberler
ASAP Rocky Kimdir? ASAP Rocky Kiminle Birlikte, Çocuğu Var mı?

ASAP Rocky Kimdir? ASAP Rocky Kiminle Birlikte, Çocuğu Var mı?

Elif Ateş
06.05.2022 - 14:42

Dünyaca ünlü rapçi ASAP Rocky, sadece şarkıları ile değil özel hayatı ile gündemden düşmüyor. En son Barbadoslu yıldız Rihanna ile sevgili olan ASAP Rock, aldatma haberleri ile gündeme gelmişti. Çift, ilişkileri hakkında hiçbir açıklama yapmadı. Ancak ASAP Rocky yeni şarkısı ile tekrardan konuşulmaya başlandı. Başarılı rapçi ASAP Rocky'nin hayatı ise birçok kişi tarafından merak ediliyor. Peki ASAP Rocky kimdir? ASAP Rock kiminle birlikte ve çocuğu var mı? İşte detaylar...

İçeriğin Devamı Aşağıda

ASAP Rocky Kimdir?

ASAP Rocky Kimdir?

Sahne adı Asap Rocky, gerçek adı ise Rakim Nakache Mayers olan dünyaca ünlü sanatçı, 8 Ekim 1988 yılında Amerika'da dünyaya geldi. New York şehrinin suç oranıyla bilinen Harlem bölgesinde büyüdü. İlk şarkı kayıtlarını 2011 yılında çıkardı. 2011 yılından beri de Sony Music ile birlikte çalışıyor.

ASAP Rocky Kiminle Birlikte, Çocuğu Var mı?

ASAP Rocky Kiminle Birlikte, Çocuğu Var mı?

ASAP Rocky, ilk olarak Kylie Jenner ile birlikte anılmaya başladı. Daha sonra Iman, Rita Ora, Iggy Azalea, Tahiry Jose, Sophie Brussaux gibi dünyaca ünlü isimler ile birliktelik yaşadı. 

2021 yılında ise yıllardır iş arkadaşlığını yürüttüğü Rihanna ile sevgili olduğunu duyurdu. ASAP Rocky ve Rihanna çiftinin ise yakın zamanda bir çocukları oluyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın