Görüş Bildir
Haberler
Arena'da Gol Sesi Çıkmadı

Arena'da Gol Sesi Çıkmadı

Fatih
13.09.2014 - 21:55
İçeriğin Devamı Aşağıda

Arena'da Gol Sesi Çıkmadı

Galatasaray, Süper Lig’in 2. haftasında Eskişehirspor’u konuk etti. 118 gün sonra TT Arena'ya çıkan Cimbom, Es-Es ile golsüz berabere kaldı. Yeni transferler Pandev, Dzemaili ve Tarık sarı kırmızılı forma ile ilk lig maçına çıktı

Spor Toto Süper Lig'in 2. haftasında Galatasaray ile Eskişehirspor karşı karşıya geldi. Türk Telekom Arena'da 118 gün sonra yeniden maça çıkan Galatasaray, Eskişehirspor ile 0-0 berabere kaldı. İlk hafta Bursaspor'u yenerek lige iyi bir başlangıç yapan Cimbom, 2'de 2 hedefini gerçekleştiremedi. G.Saray ve Eskişehir, maçın ardından puanlarını 4'e yükseltti.

DZEMAİLİ VE TARIK İLK 11'DE

Galatasaray'da yeni transferler Dzemaili ve Tarık Çamdal, karşılaşmaya ilk 11'de başladı. Sarı kırmızılıların cezası nedeniyle taraftarından yoksun çıktığı maçta, cezalı oyuncusu Melo da forma giyemedi. Prandelli, yabancı oyunculardan Pandev'e yedekler arasında yer verirken, Telles'i kadroya almadı.

KENDİ KALESİNE ATIYORDU

Karşılaşmadaki ilk tehlike Eskişehirpor kalesinde yaşandı. Bruma'nın sol kanattan yaptığı ortada Eskişehirporlu Birol, topu uzaklaştırmak isterken kendi kalesine doğru gönderdi, Buffon, meşin yuvarlağı çelmeyi başardı

MUSLERA ERKEN DAVRANDI

Eskişehirpor'un ilk yarıdaki en önemli pozisyonu 42'de yaşandı. Lawal'ın ara pasında Kamil Ahmet Çörekçi kaleciyle karşı karşıya kaldı. Erken davranarak kalesinden çıkan Muslera, topa daha önce müdahalede bulundu ve Ahmet'e çarpan top auta gitti.

VEYSEL DİREK DİBİNDEN

G.Saray, ilk yarının sonunda gole çok yaklaştı. 45. dakikada Selçuk'un sağdan kullandığı serbest vuruşta Veysel kafa vuruşunu yaptı, top direğin hemen yanından dışarıya çıktı.

İLK YARIDA GOL YOK

Sarı kırmızılılar, ilk yarıda Tarık ve Veysel ile kanatlardan etkili olmaya çalıştı. Bruma ile Sneijder de orta sahadan ara paslarla Burak'a pozisyon oluşturmak için çalışırken, Cimbom'un bu çabaları gol için yeterli olmadı. Maçın ilk yarısı 0-0 sona erdi.

UMUT DİREĞE NİŞANLADI

İkinci yarıya iki takım da kontrollü başlarken, Galatasaray'ın maçtaki en net pozisyonuna 66'da Umut Bulut'la girdi. 60'da Bruma'nın yerine oyuna dahil olan Umut, Sneijder'in sağdan ortasında altıpas içinde bomboş durumda yaptığı fakat vuruşunda topu direğe nişanlayınca Aslan, net bir golden oldu.

BOFFİN PARMAKLARININ UCUYLA

Maçta son bölümlere Cimbom, baskısını biraz daha artırmaya başladı. 71'de Selçuk'un kullandığı kornerde Chedjou kafa vuruşunu yaptı. Kaleci Boffin, yerden sekerek gole giden top parmaklarının ucuyla çelmeyi başardı.

BEKLENEN GOL GELMEDİ

Prandelli, 71'de Sneijder-Olcan ve 76'da da Burak-Pandev değişikliklerini yaptı. İtalyan teknik adamın bu müdahaleleri de G.Saray'a golü getirmedi. Cimbom, TT Arena'da ağırladığı rakibi ile 0-0 berabere kaldı.

Fotomaç

Kaynak: http://www.fotomac.com.tr/Galatasaray...
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0