Görüş Bildir
Haberler
TV
Ankara'nın Güzel Kadın Konusunda Ne Kadar Başarılı Bir Şehir Olduğunu Kanıtlayan 15 Ünlü

etiket Ankara'nın Güzel Kadın Konusunda Ne Kadar Başarılı Bir Şehir Olduğunu Kanıtlayan 15 Ünlü

Ünlüler ile ilgili çok bilindik bir şey vardır: Şu an İstanbul'da yaşasalar bile mutlaka bir Ankara geçmişleri bulunur. Öyle ki, televizyon ve magazin dünyasından tanıdığımız birçok isim de aslen Ankaralıdır. Ankara'nın ikliminden midir bilinmez, bizlere kazandırdığı çok güzel kadınlar var. Bunlardan bazılarını sizler için listeledik.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Beren Saat

1. Beren Saat

Beren Saat 1984 doğumlu. Başkent Üniversitesi'nde devam ederken katıldığı 'Türkiye'nin Yıldızları' programı onun kariyerinin dönüm noktası oldu desek yalan olmaz. Ankara ile bağını hala daha koparmış değil.

2. Serenay Sarıkaya

2. Serenay Sarıkaya

1991 doğumlu oyuncu, 15 yaşında katıldığı bir güzellik yarışması ile fark edildi. Daha sonra ailesiyle Antalya'ya taşındı ancak bir süre sonra annesiyle birlikte İstanbul'da yaşamaya karar verdi.

3. Belçim Bilgin

3. Belçim Bilgin

Hacettepe Üniversitesi'nde okurken bir türlü aklından çıkartamadığı tiyatro aşkı, onu ilerde eşi olacak Yılmaz Erdoğan ile bir araya getirmişti. O noktadan sonra da İstanbul hikayesi başladı.

4. Pelin Karahan

4. Pelin Karahan

Pelin Karahan, Ankaralıların çok iyi bildiği Arı Koleji mezunu. Daha sonra Polis Kolejini kazandığını ama gitmediğini söylesek ne dersiniz? Anadolu Üniversitesi Turizm İşletme bölümünden mezun olduktan sonra İstanbul'a gidiyor, ek iş olarak ajanslarla çalışıyor ve sonrasını biliyorsunuz zaten...

5. Fadik Sevin Atasoy

5. Fadik Sevin Atasoy

Bilkent Üniversitesi'nden birincilik bursuyla mezun olan Atasoy, neredeyse doğuştan oyuncu. Daha 4 yaşındayken oynadığı oyunla ödül aldı. Şu anda her Ankaralı ünlü gibi İstanbul'da kariyerini sürdürüyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Ayça Varlıer

6. Ayça Varlıer

Onu daha çok Behzat Ç.'de oynadığı Bahar karakteri ile tanıdık. Aynı zamanda çok iyi bir müzikal oyuncusu olduğunu da söylemeden geçmeyelim.

7. Aslı Tandoğan

7. Aslı Tandoğan

Güzeller güzeli Aslı Tandoğan, 1979 doğumlu. Hacettepe Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Arp Bölümü mezunu.

8. Cansu Dere

8. Cansu Dere

Cansu Dere, mankenlikten televizyon dünyasına geçiş yapan ünlülerden. 2000 yılında Miss Turkey 3. güzeli olduktan sonra, oyunculuğa başladı. iyi ki de başladı! Bu aralar onu Anne dizisi ile ekranlarda görüyoruz.

9. Nil Karaibrahimgil

9. Nil Karaibrahimgil

Türkiye onu 'özgür kız' olarak tanıdı. Uzun süre Serdar Erener'in reklam ajansında metin yazarı olarak çalışması reklam dünyasında yer almasına sebep olduysa da kendisi aslında Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi mezunu.

10. Özge Ulusoy

10. Özge Ulusoy

İlkokuldan sonra Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Klasik Bale Bölümü sınavlarını kazanarak ortaokul-lise hayatına orada devam etti. Üniversitenin ilk iki yılını da aynı okulda okuyarak üçüncü sınıfta yatay geçişle Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'na geçti. O da İstanbul'a transfer olan Ankaralılardan.

İçeriğin Devamı Aşağıda

11. Öykü Serter

11. Öykü Serter

Öykü Serter TED Ankara Koleji mezunu. Çoğu Ankaralı'nın çok iyi bildiği Capital Radio'da DJ'lik yaparak kariyerine başladı. Sonrasında yarışma programlarının aranan sunucusu olduğunu söylememize gerek yok herhalde.

12. Ceyda Ateş

12. Ceyda Ateş

1987 doğumlu oyuncu tiyatro eğitimini Barış Manço Kültür Merkezi'nde aldı. 1995 yılında oyunculuğa başladı ama onu en iyi 'Adını Feriha Koydum' adlı diziden tanıyoruz.

13. Deniz Çakır

13. Deniz Çakır

Ayrancı Süper Lisesi'nden sonra Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Okulu bitirdikten sonra o da herkes gibi İstanbul'a taşınmaya karar veren isimlerden.

14. Pelin Batu

14. Pelin Batu

Babası diplomat olan Pelin Batu, babasının işi sebebiyle birçok ülkede yaşadı. New York'ta bir müzik akademisinde okuduktan sonra edebiyat, felsefe ve tarih üzerinde de lisanslar yaptı.

15. Zeynep Tokuş

15. Zeynep Tokuş

1998 yılında yapılan güzellik yarışmasında 1. olmasının ardından 1999 yılında oyunculuğa geçiş yaptı Zeynep Tokuş. Yazgı (2001) filmindeki rolüyle 13. Ankara Uluslararası Film Festivali'nde 'En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
554
181
154
36
35
32
31
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
subarusever

ney ney fadik sevin atasoy mu? güzel mi? bi ben miyim bunu çirkin bulan? ahey ahey ahey

Sigurd

yarısı çirkin. Sırf ünlü diye koymuşunuz,

Yusuf Baz

OROSPU EYŞAN