onedio
article/comments
article/share

Türkiye'de maalesef her 10 kız çocuğundan biri hijyenik pede erişmekte zorlanıyor. Son yıllarda da ülkedeki her şey gibi pedler de zamlardan nasibini alınca Ankara Büyükşehir Belediyesi il genelinde ücretsiz hijyenik ped dağıtımına başladı.

İçeriğin Devamı Aşağıda chevron-right-grey
Reklam

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ilk olarak 2020 yılında dezavantajlı gruplar için başlatılan projenin kapsamını son bir buçuk yıldır daha da genişletti.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, ilk olarak 2020 yılında dezavantajlı gruplar için başlatılan projenin kapsamını son bir buçuk yıldır daha da genişletti.

Destekten her yaşta ve her sosyoekonomik durumdaki kız çocukları ya da kadınlar faydalanabiliyor. Ped desteği almak isteyenlerin Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın Danışma Merkezine gitmesi yeterli.

Video: 👇

Keşfet ile ziyaret ettiğin tüm kategorileri tek akışta gör!

category/test-white Test
category/gundem-white Gündem
category/magazin-white Magazin
category/video-white Video
category/eglence BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
178
81
5
4
4
3
2
Yorumlar Aşağıda chevron-right-grey
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın