Görüş Bildir
Haberler
Ankara Altındağ'da Beş Köpek Daha Katledildi

Ankara Altındağ'da Beş Köpek Daha Katledildi

AK Parti’nin Meclis’e sunduğu ve yürürlüğe giren sokakta yaşayan hayvanlara yönelik yasa tasarısı sonrası Türkiye’nin farklı kentlerinden hayvan katliamı görüntüleri gelmeye başladı.Ankara'nın Altındağ ilçesinde beş köpek daha katledildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

İddiaya göre, Ankara'nın Altındağ ilçesinde 36 yaşındaki Umut Ünal'ın sokakta yavruyken bulup, çalıştığı iş yerinin yanındaki kulübede büyüttüğü 7 köpekten 5'inin kimliği belirsiz kişilerce zehirlenerek öldürüldü.

İddiaya göre, Ankara'nın Altındağ ilçesinde 36 yaşındaki Umut Ünal'ın sokakta yavruyken bulup, çalıştığı iş yerinin yanındaki kulübede büyüttüğü 7 köpekten 5'inin kimliği belirsiz kişilerce zehirlenerek öldürüldü.

Ölen köpekleri belediye ekiplerine teslim ettiğini söyleyen Umut Ünal, "6 aydır bakıyordum. Cumartesi akşamı hiçbir şey yoktu. Pazar günü buralar kapalı olduğu için pazartesi geldik. Geldiğimizde manzarayla karşılaştık. 7 köpeğin 4'ü öldü, sonradan da 1'i öldü, elimizde 2 tane kaldı. Büyük ihtimalle zehirlenmiş ama kimin yaptığını bilmiyorum. Kalan 2 köpek de çok kötüydü. Çok su içtiler. Onlar da ölecek diye bekledim, çok şükür kurtuldular. Köpeklerin kimseye zararı yok. Zaten biz bakıyoruz. Ben evden onlara et haşlayıp getiriyorum, süt alıyoruz. Buradaki arkadaşlar yardımcı oluyor. Üzüldüm 6- 7 aydır emek veriyorum. Getirdiğimde küçücüklerdi" dedi.

Ölen köpekleri belediye ekiplerine teslim ettiğini söyleyen Umut Ünal,  "6 aydır bakıyordum. Cumartesi akşamı hiçbir şey yoktu. Pazar günü buralar kapalı olduğu için pazartesi geldik. Geldiğimizde manzarayla karşılaştık. 7 köpeğin 4'ü öldü, sonradan da 1'i öldü, elimizde 2 tane kaldı. Büyük ihtimalle zehirlenmiş ama kimin yaptığını bilmiyorum. Kalan 2 köpek de çok kötüydü. Çok su içtiler. Onlar da ölecek diye bekledim, çok şükür kurtuldular. Köpeklerin kimseye zararı yok. Zaten biz bakıyoruz. Ben evden onlara et haşlayıp getiriyorum, süt alıyoruz. Buradaki arkadaşlar yardımcı oluyor. Üzüldüm 6- 7 aydır emek veriyorum. Getirdiğimde küçücüklerdi" dedi.
Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
43
23
6
2
2
2
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Emel

Amacın sadece sokakta yaşam mücadelesi veren canlar olmadığını biliyorduk zaten. Bu gözü dönmüş güruha katletme fırsatı veren, bunu destekleyen, bir şekilde ... Devamını Gör

Azale gül

Bugün sessiz canlar yarın çocuklar böyle böyle şiddete eğilimli toplum idik zaten dahada çoğalır. Buna imza atanlar yattıkları yerde taş olsunlar Amiin🤲.

Seren

Yasadan sonra olan seyler degil malesef. Yasa cikmadan oncede boyle vicdansizliklar yapiliyodu.

asude özden

tabii ki yapılıyordu. Zalim her zaman zalimdir ama yasaya güvenerek artık köpek öldürmeyi hak olarak görmeye başladılar.