Görüş Bildir
Haberler
Angelina Jolie'nin Babası Jon Voight'un Rol Aldığını Duyunca Şaşıracağınız Filmleri

Angelina Jolie'nin Babası Jon Voight'un Rol Aldığını Duyunca Şaşıracağınız Filmleri

Enerjisi ve karizmasıyla büyülemeye halen devam eden 84 yaşındaki Jon Voight, Angelina Jolie'nin babası olmasının yanı sıra aynı zamanda bir yıldız. Üstelik kendisini çok ünlü filmlerde aldığı rollerden tanıyoruz. Detaylar içerikte. 👇

Kaynak: Filmlerle ilgili bilgiler, IMDb ve TMDB sitelerinden alınmıştır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

22. Anaconda, 1997

22. Anaconda, 1997

IMDb: 4.9 

Özet: Belgesel çekmek üzere Amazon nehrinde bulunan eski bir Kızılderili kabilesini bulmaya çalışan yönetmen Terri Flores, kameraman Danny Rich ve Profesör Steven Cale, yolda kalmış bir yılan avcısı olan Paul Sarone ile karşılaşırlar. Paul'un kabileyi bulma konusunda yardımı dokunacağını düşünen ekip, avcıya yardım etmeye karar verir.  

Oyuncular: Jon Voight, Jennifer Lopez, Eric Stoltz 

Yönetmen: Luis Llosa

21. Lara Croft: Tomb Raider, 2001

21. Lara Croft: Tomb Raider, 2001

IMDb: 5.7 

Özet: Lara Croft, aristokrat bir İngiliz ailesinin seçkin okullarda eğitim görmüş kızı. Ama rahat bir hayat yerine macerayı seçmiş. Dünyanın her yerindeki en tehlikeli ve esrarlı mekanları ziyaret edip, kayıp hazineler ve uygarlıkları keşfediyor. Sayısız lisanı ana dili gibi konuşabilen genç ve güzel kadın dövüş sanatlarında da usta ve macera için yanıp tutuşuyor.  

Oyuncular: Angelina Jolie, Jon Voight, Iain Glen 

Yönetmen: Simon West

20. Four Christmases, 2008

20. Four Christmases, 2008

IMDb: 5.7 

Özet: Hiç kimsenin, Brad ve Kate kadar tatilleri sevmesi mümkün değildir. Tanıştıkları günden beri her aralık ayının 25'inde, bu mutlu çift çılgın aileleriyle olmaktansa güneşli egzotik tatil mekanlarında keyif yapmaya koşarlar.  

Oyuncular: Reese Witherspoon, Vince Vaughn, Mary Steenburgen 

Yönetmen: Seth Gordon

19. Pearl Harbor, 2001

19. Pearl Harbor, 2001

IMDb: 6.2 

Özet: Eskiden beri aralarında derin bir dostluk bulunan iki arkadaş, savaşa gitmenin arifesindedirler. İkinci Dünya Savaşı tüm vahşetiyle sürmektedir ve savaşa dahil olan Amerika Birleşik Devletleri, kendi kaderini belirlemek üzeredir. Savaş bu iki insanı da içine katarak, dev bir liman baskınıyla, derin bir vahşet sunacaktır. Savaş her zamanki gibi görkemli ve kanlıdır. 

Oyuncular: Ben Affleck, Kate Beckinsale, Josh Hartnett 

Yönetmen: Michael Bay

18. Zoolander, 2001

18. Zoolander, 2001

IMDb: 6.5 

Özet: Diğer tüm erkek modeller gibi kariyerinin sonuna gelmiş olan Derek’in de beyni vücudundan çok daha az gelişmiştir. Teröristler için çalışan Katinka adlı güzel kadın, Derek’in bu az gelişmiş beynini yıkayarak, onu Malezya Başbakanı’nı öldürmeye şartlandırır.  

Oyuncular: Ben Stiller, Owen Wilson, Christine Taylor 

Yönetmen: Ben Stiller

İçeriğin Devamı Aşağıda

17. Varsity Blues, 1999

17. Varsity Blues, 1999

IMDb: 6.5 

Özet: Amerikan futbolunun fazlasıyla popüler olduğu bir Texas kasabasında, lisenin futbol takımında yer alan 17 yaşındaki Mox, hayatından memnun değildir. Kendi hayallerini gerçekleştirmesini bekleyen babası ve hayatı tüm takıma zehreden koçu, kasabayı terk edip herkesin uzağındaki bir üniversiteye gitme planları yapmasına neden olur. Ancak futbola tam anlamıyla tapan ve kendisinden çok şey bekleyen kasaba halkı, onu gittikçe köşeye sıkıştırır. 

Oyuncular: James Van Der Beek, Jon Voight, Paul Walker 

Yönetmen: Brian Robbins

16. The Manchurian Candidate, 2004

16. The Manchurian Candidate, 2004

IMDb: 6.6 

Özet: Harvey Kore savaşından bir kahraman olarak döndüğünde birliğinin diğer askerleri onun niye bir madalya aldığını bile hatırlamamaktadır. Kısa bir süre sonra askerlerden ikisi kabuslar görmeye başlarlar. Bir diğeri Harvey'i araştırmaya karar verir.  

Oyuncular: Denzel Washington, Liev Schreiber, Meryl Streep 

Yönetmen: Jonathan Demme

15. Pride and Glory, 2008

15. Pride and Glory, 2008

IMDb: 6.6 

Özet: New York Polis Departmanı’nda çalışan dedektif Ray Tierney’nin en yakın arkadaşı olan meslektaşı Jimmy Egan’ın da içine bulaştığı büyük bir yolsuzluğu ortaya çıkarmasını konu alıyor. 

Oyuncular: Edward Norton, Colin Farrell, Noah Emmerich 

Yönetmen: Gavin O'Connor

14. Ali, 2001

14. Ali, 2001

IMDb: 6.7 

Özet: O Cassius Clay olarak doğdu. 1960'lı yıllarda ringlerde fırtına gibi eserek, otoriteler tarafından gelmiş geçmiş en iyi boksör olarak nitelendirildi. Vietnam Savaşı'na gitmeyi reddettiği için elinden alınan şampiyonluğunu tekrar geri kazandı. Müslümanlığı seçerek Muhammed Ali adını aldı. Medyanın ve kadınların sevgilisi oldu. 

Oyuncular: Will Smith, Jamie Foxx, Jon Voight 

Yönetmen: Michael Mann

13. National Treasure, 2004

13. National Treasure, 2004

IMDb: 6.9 

Özet: Altı nesildir hazine peşinde koşan Gates ailesi, ABD'de tarihle ilgilenen kişilerin gözünde deli muamelesi görmektedir. Gates'lerin sın nesil üyesi Benjamin Franklin hazine avı bayrağını devralmış son kişidir ve yaşamını kimsenin varlığına inanmadığı, Orta Doğu kökenli Tapınak Şövalyeleri hazinesini bulmaya adamıştır.  

Oyuncular: Nicolas Cage, Diane Kruger, Justin Bartha 

Yönetmen: Jon Turteltaub

İçeriğin Devamı Aşağıda

12. Transformers, 2007

12. Transformers, 2007

IMDb: 7.0 

Özet: Cybertron gezegeni başka mekanizmalara kolayca dönüşebilme yeteneğine sahip olan robotların gezegenidir. Bu robotlara Transform denir. Her Transformer’in kendine özgü bir dönüşerek değişme şekli vardır. Transformer’lar iki farklı kampa bölünmüşlerdir. Bir tarafta kısaca Autobotlar denen iyi robotlar vardır. Diğer tarafta ise şeytani ruhlu ve kötü niyetli Decepticonlar vardır. 

Oyuncular: Shia LaBeouf, Megan Fox, Josh Duhamel 

Yönetmen: Michael Bay

11. Mission: Impossible, 1996

11. Mission: Impossible, 1996

IMDb: 7.1 

Özet: Bir IMF görevinde olan, Jim Phelps ve ekibi, IMF ekibinin içine sızmış bir köstebeği ortaya çıkartmaya çalışıyorlardır. Her şey yolunda giderken birden operasyon ters gitmeye başlar ve ekipte Ethan Hunt dışında herkes ölür. IMF merkezi hainin o olduğunu düşünüyordur ve ona bu yönde kanıtlar sunarlar. Fakat Ethan Hunt masum olduğunu biliyordur. Kendisini temize çıkarmak için kaçacaktır. 

Oyuncular: Tom Cruise, Jon Voight, Emmanuelle Béart 

Yönetmen: Brian De Palma

10. Tropic Thunder, 2008

10. Tropic Thunder, 2008

IMDb: 7.1 

Özet: Savaş filminde oynamaya başlayan oyuncularımız, filmde gerçek savaş koşulları altında olunca eğitim kampında öğrendiklerine başvurmak zorunda kalıyor ve ortaya film içinde bir film komedisi çıkıyor. 

Oyuncular: Ben Stiller, Jack Black, Robert Downey Jr. 

Yönetmen: Ben Stiller

9. Catch-22, 1970

9. Catch-22, 1970

IMDb: 7.1 

Özet: İkinci Dünya Savaşı'nda bir bombardıman subayı, savaşın deliliğinden umutsuzca kaçmaya çalışır. Ancak bazen delilik, çılgınca bir durumla başa çıkmanın tek aklı başında yoludur. 

Oyuncular: Alan Arkin, Martin Balsam, Richard Benjamin 

Yönetmen: Mike Nichols

8. The Rainmaker, 1997

8. The Rainmaker, 1997

IMDb: 7.2 

Özet: Rudy Baylor, henüz okulu yeni bitirmiş olan çiçeği burnunda bir hukuk mezunudur. Genç yaşına rağmen mesleğine karşı son derece idealist bir tavırla yaklaşmakta ve hukuksal haksızlıklara karşı gelmeye çalışmaktadır. Rudy, girdiği bu camiada büyük bir şirkete kapak atabilmek için yoğun bir şekilde çalışmaktadır. En sonunda amacına ulaşır ve kendisini büyük bir şirketin avukatlarından biri olarak bulur. 

Oyuncular: Matt Damon, Danny DeVito, Claire Danes 

Yönetmen: Francis Ford Coppola

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. Runaway Train, 1985

7. Runaway Train, 1985

IMDb: 7.2 

Özet: Hapisten kaçan iki mahkumun sığındığı yük treninin makinisti kalp krizi geçirir. Ve bu iki kişi, giderek hızı artan bu trenden bir şekilde kurtulmak zorundadır. Bu arada tek problemleri bu değildir tabi. Her türlü hapisten kaçmayı başarmış John Voight'un canlandırdığı Manny'e kafayı takan hapishane müdürü de bu ikilinin peşindedir. 

Oyuncular: Jon Voight, Eric Roberts, Rebecca De Mornay 

Yönetmen: Andrey Konchalovskiy

6. Fantastic Beasts and Where to Find Them, 2016

6. Fantastic Beasts and Where to Find Them, 2016

IMDb: 7.2 

Özet: Büyü-hayvanbilimci Newt Scamander 1926 yılında, uzun süredir emek verdiği, dünyanın her yerinden farklı özellikleri olan büyülü canavarları bularak bunları çantasına toplayıp varlıklarını kanıtlamıştır. New York'a yaptığı kısa süreli ziyaret esnasında yanlışlıkla başka birinin çantasını alır ve bu çok güçlü canavarlardan bazıları serbest kalır. Newt burada kalarak canavarları yakalamak, cadı ve büyücüleri öldüren güçlerle savaşmak durumunda kalacaktır. 

Oyuncular: Eddie Redmayne, Katherine Waterston, Alison Sudol 

Yönetmen: David Yates

5. Coming Home, 1978

5. Coming Home, 1978

IMDb: 7.3 

Özet: Vietnam'da görev yapan bir deniz piyadesinin eşi olan Sally Hyde, zamanını değerlendirmek için yerel bir gazi hastanesinde gönüllü olarak çalışmaya karar verir. Orada, savaşla ilgili hayal kırıklığına uğramış, tekerlekli sandalyeye mahkum bir gazi olan Luke Martin ile tanışır. Sally ve Luke arasında kısa sürede aşka dönüşen bir dostluk gelişir. 

Oyuncular: Jane Fonda, Jon Voight, Bruce Dern 

Yönetmen: Hal Ashby

4. Enemy of the State, 1998

4. Enemy of the State, 1998

IMDb: 7.3 

Özet: Robert Dean, tesadüfen önemli bir siyasi cinayetin delilerini ele geçirir. Bir anda hükümete bağlı bir istihbarat servisinin hedefi haline gelen Dean için hayat kabus haline gelir. Yüksek teknoloji ürünü haber alma cihazları ve tehlikeli ajanlar Dean'in peşine düşmüştür.  

Oyuncular: Will Smith, Gene Hackman, Jon Voight 

Yönetmen: Tony Scott

3. Deliverance, 1972

3. Deliverance, 1972

IMDb: 7.7 

Özet: ABD 'nin güney eyaletlerinden Georgia ile Güney Carolina'yı birbirinden ayıran Cahulawassee nehri üzerine bir baraj inşa edilmek üzeredir. Kısa bir süre sonra bu nehir ortadan kalkacak yerini de yapay bir baraj gölü alacaktır. Atlanta'lı doğa tutkunu Lewis ve üç şehirli arkadaşı, Ed Bobby ve Drew nehrin doğası sonsuza dek bozulmadan önce son bir kez kano ile nehri boydan boya geçmeyi ve bir çeşit macera yaşamayı planlarlar. 

Oyuncular: Jon Voight, Burt Reynolds, Ned Beatty 

Yönetmen: John Boorman

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Midnight Cowboy, 1969

2. Midnight Cowboy, 1969

IMDb: 7.8 

Özet: Joe Buck, geçmişini bir kenara bırakır ve New York’a doğru bir yolculuğa çıkar. Niyeti orada zengin kadınlarla tanışıp, jigololuk yapmaktır. Ancak şehir hiç de onun beklediği gibi değildir. Kısa bir süre sonra fakir bir dolandırıcı olan Ratzo ile tanışır ve bu iki adam, çaresizliklerle dolu hayatlarında birbirlerinin en yakın dostu olur. 

Oyuncular: Dustin Hoffman, Jon Voight, Sylvia Miles 

Yönetmen: John Schlesinger

1. Heat, 1995

1. Heat, 1995

IMDb: 8.3 

Özet: İnatçı bir Los Angeles emniyet müdürlüğü komiseri acımasız ve ölümcül bir profesyonel hırsızın ve onun suç ortaklarının peşine amansız bir şekilde düşer. 

Oyuncular: Al Pacino, Robert De Niro, Val Kilmer 

Yönetmen: Michael Mann

Bu içerikler de ilginizi çekebilir. 👇

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
7
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın