Görüş Bildir
Haberler
Ailesi Bile Onları Tanıyamıyor: Taha Duymaz'dan Mika Raun'a TikTok Fenomenlerinin Estetik Yolculukları

etiket Ailesi Bile Onları Tanıyamıyor: Taha Duymaz'dan Mika Raun'a TikTok Fenomenlerinin Estetik Yolculukları

01.08.2022 - 09:24

Son yıllarda TikTok, dünyada ve ülkemizde en çok kullanılan uygulamalardan biri oldu. TikTok fenomenleri arasında yer alan Taha Duymaz, Mika Raun, Ayda Kutay gibi isimleri tanımayan çok az kişi var. Bu isimler, son zamanlarda sosyal medya paylaşımlarının yanı sıra yaptırdıkları estetik operasyonlarla gündeme gelmeye başladı. Takipçilerini hayrete düşüren fenomenler, neredeyse tanınmayacak hâle geldi. İşte, milyonlarca takipçisi olan TikTok fenomenlerinin eski ve yeni halleri...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Taha Duymaz, önce burnunu şimdi de kulaklarını yaptırdı.

Taha Duymaz, önce burnunu şimdi de kulaklarını yaptırdı.

Küçük mutfağında çektiği yemek videolarıyla tanıdığımız Taha Duymaz, şimdi de geçirdiği estetik operasyonlarla gündemde. Burnunu yaptırmasının ardından çok konuşulan Duymaz, son olarak da kulaklarını yaptırdı. Bu haberi takipçilerine Instagram'da duyuran fenomen, paylaşımında 'Kulaklarım beni psikolojik açıdan çok etkiliyordu yani kulaklarımın yüzünden almadığım hakaret ve eleştiri kalmamıştı. Bu beni gerçekten çok üzüyor ve çok yıpratıyordu. Uzun zamandır kulak bandı kullanıyordum veya bandana takıyordum kulaklarımın gözükmemesi için. İnanın kulaklarımı yaptırdığım için çok mutluyum.' sözlerine yer verdi. Ayrıca Taha Duymaz’ın çenesi, dudağı ve yanaklarında da bazı ufak dokunuşlar da olduğu iddia ediliyor.

"Z kuşağının tillahı" olarak bilinen Mika Raun, yüzüne en çok müdahale ettiren fenomenlerden.

"Z kuşağının tillahı" olarak bilinen Mika Raun, yüzüne en çok müdahale ettiren fenomenlerden.

TikTok'taki eğlenceli videolarıyla tanıdığımız, 'aşko' ve 'girl' kelimeleriyle bilinen ve son zamanlarda yüzünü gizlediği sevgilisiyle sık sık gündem olan Mika’nın değişimi ise 'Annesi görse tanımaz.' cinsinden. Konuk olduğu programlarda kendisiyle barışık olduğunu ve dış görünüşünü değiştirmeyi düşünmediğini söyleyen fenomen, fikrini değiştirmiş olmalı ki şimdilerde bambaşka birine dönüştü. 

Mika, uzun bir süre sosyal medya hesaplarında aktif değildi.

Mika, uzun bir süre sosyal medya hesaplarında aktif değildi.

Sosyal medya hesaplarında bir süre aktif olmayan Mika’nın estetik operasyon geçirmiş olabileceği iddia edilmişti. Nitekim bu iddialar doğru çıkmış ve Mika, son hâliyle herkesi çok şaşırtmıştı. Alın düzeltme, burun estetiği, dudak dolgusu ve çene törpüleme gibi operasyonları içeren yüz feminizasyonu ameliyatı olan Mika; takipçilerinden epey beğeni toplamıştı. Cinsiyet değiştirme operasyonundan sonra sık başvurulan bir ameliyat olan feminizasyon işlemi ile yüzüne daha feminen hatlar kazandırılmış. Geçirdiği süreci YouTube hesabından paylaştığı bir videoyla anlatan fenomen, 'Yüzümde ödem olmaması için evde kombiyi kapatarak oturdum.' dedi.

Mika'nın değişimini beğenenler olduğu kadar beğenmeyenler de oldu.

Mika'nın değişimini beğenenler olduğu kadar beğenmeyenler de oldu.

Son günlerde hastane odasından yaptığı paylaşımla yeniden gündeme gelen Mika, geçirdiği estetik operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Yüzündeki işlemlerden sonra bu sefer de kalçası ve göğüsleri için Mika'nın ameliyat masasına yattığı ortaya çıktı. Ayna karşısında verdiği poz, takipçileri tarafından büyük ilgi gördü. Tabii Mika'nın bu değişimini beğenenler kadar beğenmeyenler de oldu.

Ayda Kutay'ın önceki hâlinden eser yok şimdi.

Ayda Kutay'ın önceki hâlinden eser yok şimdi.

Yaptırdığı estetiklerle çok konuşulan bir diğer isim Ayda Kutay… Ünlendikçe sürekli yüzünün görünümüne müdahale eden Ayda, paylaştığı bir YouTube videosunda sadece burnunda estetik olduğunu söyledi. Sonrasında yaptırdığı dudak dolgusuyla dikkatleri üzerine çeken başarılı fenomen, takipçileri tarafından çok beğenildi. Ayrıca Kutay'ın 2017 yılında siber dolandırıcılıktan hapse girdiği ve 11 ay hapis yattığı iddialar arasında.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Yaren Alaca da burun estetiği yaptıran fenomenlerden biri.

Yaren Alaca da burun estetiği yaptıran fenomenlerden biri.

Dans videoları kadar güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken 2003’lü fenomen, geçtiğimiz aylarda burun estetiği yaptırmıştı. Yaşadığı süreci çektiği vloglarla takipçileriyle paylaşan TikToker, Instagram storylerinde gelen soruları yanıtlamış ve doktorundan çok memnun olduğunu belirtmişti. Ameliyatından sonra, kendisi gibi sosyal medya fenomeni olan arkadaşlarının gönderdiği geçmiş olsun çelenkleri ile takipçilerini güldürmüştü.

Merve Bella, küçük dokunuşlar yaptıran kişilerden.

Merve Bella, küçük dokunuşlar yaptıran kişilerden.

Dublaj ve dans videolarıyla tanınan Merve Yalçın da değişimine şahit olduğumuz fenomenler arasında. Bella şarkısıyla çıkış yapan genç fenomen, Czn Burak ile yaşadığı birliktelikle çok konuşulmuştu. Yalçın'ın ünlendikten sonra dudaklarına dolgu yaptırdığı biliniyor. Ünlü TikToker'ın başka estetik operasyon yaptırıp yaptırmadığı hakkında bir bilgi bulunmasa da eski ve yeni hâli arasındaki fark gözden kaçmıyor.

Özgür Balakar yani namıdiğer Uzun Makarna da değişen kişilerden.

Özgür Balakar yani namıdiğer Uzun Makarna da değişen kişilerden.

TikTok'ta Uzun Makarna kullanıcı adıyla bilinen Özgür Balakar, estetik operesyonlardan uzak duracağını dile getirmişti. Fakat yüzündeki değişikler dikkat çekmeye başladığında yüzünde sadece dolgu olduğunu ve bu konunun abartılmasından rahatsızlık duyduğunu belirtmişti. Demet Akalın'ın kızının ona 7 bin lira atmasıyla çok konuşulan fenomenin gözlerinin de lens olduğu biliniyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
429
109
34
24
24
19
17
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın