Görüş Bildir
Haberler
ABD: 'UFO'lar Gerçek Ama Dünya Dışı Yaratıklar Olduğunu Teyit Edemiyoruz'

ABD: 'UFO'lar Gerçek Ama Dünya Dışı Yaratıklar Olduğunu Teyit Edemiyoruz'

ABD'de son yıllarda gökyüzünde görülen ve UFO (tanımlanamayan uçan cisim) olarak adlandırılan cisimlerin var olduğu ancak devlet kayıtlarında 'insan dışı yaratık' olarak tanımlanabilmesi için yeterli delil bulunmadığı belirtildi.

İçeriğin Devamı Aşağıda

Geçtiğimiz günlerde Amerkan Donanması'nın radar kayıtlarına girip hızla kaybolan cisimlerin tespit edilmesi sonrası New York Times ve CNN gibi medya kuruluşu UFO konusunu yeniden gündeme getirmişti.

Euronews'in aktardığı habere göre, ABD'de devletin resmi kayıtlarında son 20 yılda 120'den fazla UFO vakası rapor edildi. New York Times'ın perşembe günkü haberine göre konunun uzmanları, ABD Donanması tarafından tespit edilen gizemli cisimlerin Pentagon'un teknolojisine ait araçlar olmadığını düşünüyor.

Gizemini koruyor

Gizemini koruyor

Ancak söz konusu cisimlerin olağanüstü şekilde hızlanmaları, yer değiştirmeleri ve suya hızla batma kabiliyetleri hala gizemini koruyor. Gazeteye açıklamada bulunan kıdemli bir devlet yetkilisi, ellerinde yeterli kanıt olmadığını ve herhangi bir tanımlama yapmanın da oldukça zor olduğunu kaydetti.

Rapor hakkında bilgilendirilen ABD'li bir uzman, tanımlanamayan bu cisimlerin Çin ya da Rusya'nın hipersonik (sesten hızlı) teknonojilerini test ettiği araçlar olabileceği yönünde gittikçe artan endişeler olduğunu da aktardı.

Barack Obama: "Tanımlanamayan cisim kayıtları gerçek"

Söz konusu raporun 25 Haziran tarihinde Kongre'de açıklanması bekleniyor. Pentagon geçen sene ABD Donanması pilotlarının gökyüzünde tanımlanamayan bazı hava araçlarıyla karşılaştığına dair iddialarla ilgili videolar paylaşmıştı.

ABD'nin eski başkanlarından Barack Obama geçtiğimiz ay popüler televizyon programı The Late Late Show'da yaptığı açıklamasında, 'Gökyüzünde görülen ve ne olduklarını tam olarak bilmediğimiz nesneler hakkında devletin elinde kayıtlar var. Bu konuda ciddiyim.' ifadelerini kullanmıştı.

ABD ordusu, halk arasında UFO olarak bilinen gizemli uçan cisimleri artık 'tanımlanamayan hava olayları' şeklinde ifade ediyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
21
5
4
3
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın

Ufo değildir o ya, ya da odur sonuçta tanımlanamayan cisim :D Nedense o kadar teknoloji arasından görüntüleri hep 144p renk ayarı bozuk kameralar çekiyor yok... Devamını Gör

Halit Demir

Hayatımda ufoların varlığına hiç inanmadım ve ufo diye birşey yoktur. Çünkü hiçbir kanıt yok bununla ilgili. Kuranı Kerimde bile sadece cinlerin varlığından ... Devamını Gör

Murat Hakan Şahin

Arkadaşlar; UFO'nun açılımı (U)fo (F)ilan (O)labilir. Diğer isme inanmayın, hep Amerika'nın oyunu bu. =)

KaguyaHimeSama

Ufo zaten uzaylı demek değil ki. Herkes öyle sanıyor 😂 tanımlanamamış uçan cisim demek. Bu başka ülkelerin geliştirmekte olduğu teknoloji de olabilir. Başka ... Devamını Gör