Görüş Bildir
Haberler
A101’e Gelsin Diye Beklediğimiz Philips Sonicare Power Flosser Ağız Duşu İşe Yarıyor mu? Sizin İçin İnceledik

etiket A101’e Gelsin Diye Beklediğimiz Philips Sonicare Power Flosser Ağız Duşu İşe Yarıyor mu? Sizin İçin İnceledik

Sena YİĞİT
31.05.2024 - 16:38

Diş fırçalamak, diş hijyeninin temel bir parçasıdır, ancak diş ipi kullanımı da en az onun kadar önemlidir. Diş ipi, diş fırçasının ulaşamadığı dar alanlarda kalan plak ve yiyecek artıklarını temizleyerek diş eti hastalıklarının önlenmesine yardımcı olur. Peki ya diş ipi kullanmaktan hoşlanmıyorsanız? Gelin, Philips Sonicare Power Flosser 3000 Ağız Duşu'nu birlikte inceleyelim.

Satın aldığınız ürünlerde satıcılardan kaynaklanan sorunlardan Onedio sorumlu değildir.'

'Bu içerik marka iş birliği içeriyor.'

Bu içerik 31.05.2024 tarihinde oluşturulmuştur, bu içeriğe erişim sağladığınız zamana göre listelenen ürün fiyatlarında değişiklikler olmuş olabilir.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Ağız duşu ne işe yarar?

Ağız duşu ne işe yarar?
  • Diş ipi kullanmanın zor veya can sıkıcı olduğu durumlarda, dişlerinizin arasını ve diş eti çizgilerinizi temizler.

  • Plak ve bakteri birikimini temizleyerek diş eti hastalıklarının önlenmesine yardımcı olur.

  • Ağız kokusunu azaltır.

  • Diş etlerinizi uyararak kan dolaşımını artırır.

Philips Sonicare Power Flosser 3000 Ağız Duşu: Çözüm olabilir mi?

Philips Sonicare Power Flosser 3000 Ağız Duşu: Çözüm olabilir mi?

Philips Sonicare Power Flosser 3000 Ağız Duşu, diş ipi kullanmanın zor veya can sıkıcı olduğu durumlarda, dişlerinizin ve diş etlerinizin sağlığını korumak için harika bir çözümdür. Bu kablosuz ve şarj edilebilir ağız duşu, su jeti ile çalışarak dişlerinizin arasını ve diş eti çizgilerinizi nazikçe ve etkili bir şekilde temizlemenizi sağlar.

Neden Philips Sonicare Power Flosser 3000'i almalısınız?

Neden Philips Sonicare Power Flosser 3000'i almalısınız?
  • Diş ipi kullanmaktan daha etkili: Klinik çalışmalar, Philips Sonicare Power Flosser'ın, manuel diş ipine kıyasla plak birikimini %99,9'a kadar azalttığını göstermiş.

  • Kullanımı kolay: Su jeti ile çalışan bu ağız duşu, diş ipi kullanmaktan çok daha kolay ve kullanışlıdır. Özellikle ortodontik aparey kullanan kişiler için ideal.

  • Nazik diş eti temizliği: Hassas diş eti moduna sahip bu ağız duşu, diş etlerinize zarar vermeden nazikçe temizlik sağlar.

  • Taşınabilir ve şarj edilebilir: Kablosuz ve şarj edilebilir tasarımı sayesinde, Philips Sonicare Power Flosser'ı her yere yanınızda götürebilirsiniz.

  • Uygun fiyatlı: Piyasadaki diğer ağız duşlarına kıyasla oldukça uygun fiyatlıdır.

Philips Sonicare Power Flosser 3000'in özellikleri:

Philips Sonicare Power Flosser 3000'in özellikleri:
  • 3 farklı temizlik modu: Temizlik, Derin Temizlik ve Hassas

  • 3 farklı yoğunluk ayarı: Yumuşak, Orta ve Sert

  • 360 derece dönen başlık: Dişlerinizin her açıdan temizlenmesini sağlar.

  • 60 saniyede tam temizlik: Tüm ağzınızı sadece 60 saniyede temizleyebilirsiniz.

  • Şarj göstergesi: Ne zaman şarj etmeniz gerektiğini gösterir.

  • Su haznesi 250 ml: Tek seferde tüm ağzınızı temizlemek için yeterli kapasiteye sahiptir.

Philips Sonicare Power Flosser 3000 kimler için uygun?

Philips Sonicare Power Flosser 3000 kimler için uygun?
  • Diş ipi kullanmaktan hoşlanmayanlar

  • Ortodontik aparey kullananlar

  • Hassas diş eti olanlar

  • Daha etkili bir diş temizliği isteyenler

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

Philips Sonicare Power Flosser 3000 Ağız Duşu'nu satın alma kararı vermeden önce dikkat edilmesi gerekenler ise şöyle:

Philips Sonicare Power Flosser 3000 Ağız Duşu'nu satın alma kararı vermeden önce dikkat edilmesi gerekenler ise şöyle:
  • Diş eti hassasiyetiniz var mı?: Hassas diş etleriniz varsa, hassas diş eti modu olan bir ağız duşu seçmeniz önemlidir. Philips Sonicare Power Flosser 3000'in hassas diş eti modu, diş etlerinizi nazikçe temizler ve tahriş etmez.

  • Ortodontik aparey kullanıyor musunuz?: Ortodontik aparey kullanıyorsanız, özel başlıklara sahip bir ağız duşu seçmeniz gerekir. Philips Sonicare Power Flosser 3000, ortodontik apareyler için özel olarak tasarlanmış bir başlığa sahiptir.

  • Dişlerinizde dolgu veya kaplama var mı?: Dolgu veya kaplamalarınız varsa, diş hekiminize ağız duşu kullanmanın uygun olup olmadığını sormanız önemlidir.

Ayrıca, Philips Sonicare Power Flosser 3000 Ağız Duşu'nu satın almadan önce kullanıcı yorumlarını okumanız ve ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamayacağına karar vermeniz büyük önem taşır.

Ayrıca, Philips Sonicare Power Flosser 3000 Ağız Duşu'nu satın almadan önce kullanıcı yorumlarını okumanız ve ihtiyaçlarınızı karşılayıp karşılamayacağına karar vermeniz büyük önem taşır.

Philips Sonicare Power Flosser 3000 Ağız Duşu, kullanıcılar tarafından oldukça beğenilen bir ürün. Birçok kullanıcı, ürünün diş ipi kullanmaktan çok daha etkili ve kullanışlı olduğunu belirtmiş.

Aradığınız ağız duşunun, Philips Sonicare Power Flosser 3000 Ağız Duşu  olduğuna karar verdiyseniz Amazon güvencesiyle buradan alabilirsiniz. Fiyatı 2.599 TL.

Hepsiburada güvencesiyle satın almak isterseniz buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Bazı kullanıcı yorumları:

  • Dişlerimizi detaylı temizlemediğimizden dolayı, diş aralarında yediğimiz yiyeceklerin kalıntıları kalmakta. Bu da ağızımız içerisinde bakteri üretmekte ve ağız kokusuna neden olmaktadır. Bu kalıntılar, ilerleyen zamanda diş çürümesine yol açıp çürümeyi hızlandırmaktadır. Diş temizliğinin iki yolu var. Birincisi diş ipi; bu yöntem hem zahmetli hem de diş eti çekilmesine yol açmaktadır. İkincisi ağız duşları; bu daha sağlıklı ve konforlu olanıdır. Philips Sonicare Power Flosser 3000 Ağız Duşu Kablosuz, beklentimi karşıladı ve bu konuda rahat kullanımı sayesinde alışkanlık edindirdi. Bu deneyim için Philips'e teşekkürler.

  • Süper alet, diğer benzer prize takılan ağız duşlarından birkaçını deneme fırsatım olmuştu; bunun onlardan eksik bir yanı pek yok. Portatif olması ve su basıncının normal kullanım için gayet yeterli olması büyük bir avantaj.

  • Ürün pratik ve başarılı. Sadece haznesi biraz daha büyük olsa iyi olurmuş. Ben iki depoda sürecimi tamamlıyorum. Ürünü tavsiye ederim. O kadar muhteşem bir ürün ki, bu zamana kadar yazık ettiğim dişlerime üzüldüm. Şarjlı diş fırçasıyla fırçalama ve diş ipi kullandıktan sonra bile ağız duşu ile neler çıktığını görseniz çok şaşırırsınız. Kesinlikle günlük ağız bakım rutinime dahil ettiğim bir cihaz oldu.

  • Bu ürünü önce kendime, sonra geri kalan aile üyelerine de aldım. Diş ipinden daha kullanışlı. Kablosuz olma özelliği sayesinde çok pratik, şarjı uzun süre idare ediyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın