Görüş Bildir
Haberler
26 Kasım Cumartesi Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Hafta Sonu Yağmur Yağacak mı?

26 Kasım Cumartesi Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Hafta Sonu Yağmur Yağacak mı?

Müge Kakşi
26.11.2022 - 00:49

Kasım haftasında hava sıcaklıklarında hissedilir bir düşüş yaşandı. Hava sıcaklığındaki düşüşle beraber yağmurlu havalar da etkisini gösterirken vatandaşlar plan yapmadan önce hava durumunu kontrol etmeye başladı. Peki bugün hava nasıl olacak? Cumartesi yağmur var mı? İşte 26 Kasım Cumartesi, İstanbul, İzmir, Ankara ve yurt geneli hava durumu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bugün (26 Kasım) Hava Nasıl Olacak?

Bugün (26 Kasım) Hava Nasıl Olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemiz genelinin parçalı ve çok bulutlu, Marmara’nın doğusu, Doğu Akdeniz, İç Anadolu’nun doğusu, Karadeniz, Doğu ve Güneydoğu Anadolu ile Kütahya, Eskişehir, Antalya, Uşak, Denizli'nin Çardak, Konya'nın Akşehir ve Ereğli ilçelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Genellikle yağmur ve sağanak, Batı ve Doğu Karadeniz’in iç kesimlerinin yüksekleri, İç Anadolu’nun kuzeydoğusunun yüksekleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunda karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması beklenen yağışların; Orta ve Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun güneyi, Güneydoğu Anadolu’nun kuzey ve doğusu ile Osmaniye, Kahramanmaraş, Hatay, Sivas, Yozgat, Kayseri, Ardahan çevrelerinde kuvvetli, Ordu, Giresun, Trabzon’un doğusu Rize, Artvin kıyıları, Şırnak ve Hakkari çevrelerinde çok kuvvetli ve yer yer şiddetli olması bekleniyor.

HAVA SICAKLIĞI: Hava sıcaklıklarının kuzey ve iç kesimlerde biraz azalacağı, diğer yerlerde önemli bir değişiklik olmayacağı tahmin ediliyor.

RÜZGAR: Genellikle kuzey, Doğu ve Güneydoğu Anadolu'da güney yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Batı Akdeniz ile Doğu Akdeniz’in iç kesimlerinde kuzey yönlerden, Orta ve Doğu Karadeniz kıyılarında batı ve kuzeybatı yönlerden kuvvetli (40-60 km/sa) olarak esmesi bekleniyor.

26 Kasım Cumartesi Ankara Hava Durumu

26 Kasım Cumartesi Ankara Hava Durumu

Ankara'da bugün en yüksek sıcaklık 8 derece, en düşük sıcaklık ise 3 derece olacak. Havanın ise gün boyu parçalı bulutlu olması bekleniyor.

26 Kasım Cumartesi İstanbul Hava Durumu

26 Kasım Cumartesi İstanbul Hava Durumu

İstanbul'da bugün en yüksek hava sıcaklığının 12 derece, en düşük 9 derece olacağı tahmin ediliyor. Öğlene kadar yağmurlu olacak havanın ise öğlenden sonra parçalı bulutlu olması bekleniyor.

26 Kasım Cumartesi İzmir Hava Durumu

26 Kasım Cumartesi İzmir Hava Durumu

İzmir'de bugün en yüksek hava sıcaklığının 15 derece, en düşük 9 derece olması bekleniyor. Havanın ise gün boyu parçalı bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın