Görüş Bildir
Haberler
15 Ocak Pazar Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Haftanın Son Günü Kar veya Yağmur Yağacak mı?

15 Ocak Pazar Hava Durumu: Bugün Hava Nasıl Olacak? Haftanın Son Günü Kar veya Yağmur Yağacak mı?

Ocak ayının üçüncü pazar gününde hava sıcaklığı mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam ediyor. Bu Pazar günü yurt genelinde yağışlı bir havanın etkili olması bekleniyor. Hafta sonu plan yapacak olan vatandaşlar ise ilk olarak hava durumunu kontrol ediyor. Peki bugün hava nasıl olacak? Pazar günü kar veya yağmur yağacak mı? İşte 15 Ocak Pazar Ankara, İstanbul, İzmir ve yurt geneli hava durumu...

İçeriğin Devamı Aşağıda

Bugün (15 Ocak Pazar Günü) Hava Nasıl Olacak?

Bugün (15 Ocak Pazar Günü) Hava Nasıl Olacak?

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Bu akşam saatlerinde sonra yurt genelinde bulutlu ve yağışlı bir hava hakim olcak. 

Marmara'nın kuzey ve batısı, Batı Karadeniz kıyıları, Doğu Akdeniz, Doğu Anadolu'nun batısı, Gümüşhane, Bayburt, Adıyaman çevreleri, Aydın'ın güneyi, Manisa'nın doğusu, Şanlıurfa'nın batısı, Muğla, Denizli, Gaziantep ve Kilis çevreleri, Antalya'nın batı kesimlerinde bu akşam saatlerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. 

Yağışların genellikle yağmur ve sağanak olması beklenirken, bazı bölgelerde karla karışık yağmur ve kar şeklinde görülmesi de tahmin ediliyor. İşte o bölgeler: Doğu Anadolu'nun batısı, Gümüşhane ve Bayburt çevreleri ile Güneydoğu Anadolu'nun batı kesinlerinde ve özellikle yüksek kesimler. 

Son günlerde ülke genelinde hakim olan sisli havanın bazı bölgelerde devam edeceği tahmin ediliyor. İç ve doğu kesimlerde yer yer sis ve pus bekleniyor. 

HAVA SICAKLIĞI: Bu pazar da mevsim normallerinin üzerinde seyretmeye devam etmesi bekleniyor. 

RÜZGAR: Genellikle doğu ve güneydoğu, Marmara ve Akdeniz Bölgesi'nde kuzey yönlerden hafif ve ara ara orta kuvvette esmesi bekleniyor. Bu akşam saatlerinde itibaren Doğu Akdeniz'de doğu ve kuzeydoğu yönlerinden kuvvetli (40 - 60 km/saat) esmesi tahmin ediliyor. 

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, 15 Ocak Pazar günü için meteorolojik bir uyarıda bulunmadı.

15 Ocak Pazar Ankara Hava Durumu

15 Ocak Pazar Ankara Hava Durumu

Ankara'da bugün hava sıcaklığının en yüksek 8 derece, en düşük -1 derece olması bekleniyor. 

Havanın Ankara'da bu akşam saatlerinde saat 09.00'a kadar sis ve puslu, öğle saatlerinde sonra ise parçalı bulutlu olacağı tahmin ediliyor.

15 Ocak Pazar İstanbul Hava Durumu

15 Ocak Pazar İstanbul Hava Durumu

İstanbul'da bugün hava sıcaklığının en yüksek 12 derece, en düşük 8 derece olması bekleniyor. 

İstanbulluların Pazar sabahına yağışlı bir hava ile başlayacağı tahmin ediliyor. İstanbul'da 06.00 ila 12.00 saatlerinde yağacak olan yağmurun, saat 12.00'den sonra şehri terk etmesi bekleniyor.

15 Ocak Pazar İzmir Hava Durumu

15 Ocak Pazar İzmir Hava Durumu

İzmir'de bugün hava sıcaklığının en yüksek 16 derece, en düşük 7 derece olması bekleniyor. 

Havanın ise öğlen saat 12.00'ye kadar sis ve puslu, 12.00'den sonra ise parçalı bulutlu ve hafif esintili olacağı tahmin ediliyor.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
3
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın