Görüş Bildir
Avalanche DeFi Uygulamaları Hızla Büyümeye Devam Ederken AVAX Geleceğini Neler Bekliyor?
Hisse kanıtı sistemine dayanan güvenli ve güçlü Avalanche platformu DeFi projeleriyle birlikte büyümeye devam ediyor. Süper hızlı, düşük maliyetli ve çevre dostu olmasıyla öne çıkan temel para birimi AVAX da her geçen gün güçleniyor. Peki yüksek verimliliği ile dApp ve DeFi uygulamaların önünü açan AVAX geleceğini neler bekliyor? Ekosistem gelişmeleriyle birlikte inceledik!Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.
Yerini Doldurmak Zor: Dolardan Vazgeçmek Kolay Değil Gibi
Dolar bağımlılığını azaltmak adına rezervlerin Euro, yen ve altına yönelen Rusya yaptırımlardan kaçamadı. Doları üstünlüğü için de bir test niteliği kazanan Rusya yaptırımları güvenli limanın hala dolar olduğunu gösterdi.
Hangi Coin Zirvede? İşte Geçen Haftanın En Çok Aranan 15 Coini
CoinGecko tarafından hazırlanan listede geçtiğimiz haftanın (13-20 Mart) en fazla aranan 15 coini belli oldu. Listede Metaverse coinlerinin tekrar yükselişi göze çarpıyor. Peki en çok aranan coin hangisi oldu? Gelin birlikte bakalım... Keyifli okumalar! Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.
Reklam
Reklam
Ukrayna'dan Kripto Paralarla İlgili Önemli Adım: Resmen Yasal Hale Geldi
etiket
Rusya’nın 24 Şubat'ta başlattığı işgali sürerken, Ukrayna’dan kripto paralarla ilgili oldukça önemli bir hamle geldi. Ülkenin Devlet Başkanı Zelenski, Bitcoin ve diğer kripto paraları resmi olarak yasallaştıran yeni yasayı imzaladı.Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.
SkyBridge Capital Kurucusu Bitcoin Fiyat Tahminlerini Açıkladı: 12 Ay İçinde 100.000 Doları Görebilir!
etiket
Küresel yatırım şirketi SkyBridge Capital kurucusu Anthony Scaramucci, Bitcoin hedef fiyatının makroekonomik faktörlerden nasıl etkilendiğini değerlendirdi. Önümüzdeki aylarda BTC fiyatının yükselişe başlayacağını ekledi ve bir yıl içinde piyasanın çok daha iyi bir hale geleceğini belirtti.Detaylar içerikte...Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir
Reklam
Şubat Ayının En Popüler Blockchain Oyunları Hangileri?
etiket
Şubat ayında toplamda 1.1 milyon aktif cüzdan günlük olarak bir blockchain oyununa bağlandı. Biz de Şubat ayında buna göre en popüler olan 10 kripto oyununu sizler için derledik! Keyifli okumalar! Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.
Reklam
Reklam
Waves Coin Nedir? Güncel Fiyat Durumu ve Son Gelişmelerle Waves Coin'in Yükselişini İnceliyoruz
etiket
Waves Coin yüksek güvenlik gerektiren ürünler için kullanılan merkezi olmayan uygulamalar (dapps) için açık kaynaklı bir teknoloji olan Waves platformunun yerel token'ıdır. Kullanım durumları, finans, kişisel kimlik, oyun oynama ve hassas verilerin saklanmasıyla ilgili bilgilerin işlenmesini içeren Waves'in güncel durumunu inceliyoruz. Uzmanlar Waves hakkında ne düşünüyor?Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir.
Dünya Devi Apple'ın Kurucu Ortağı Steve Wozniak Bitcoin'e 'Saf Altın' Benzetmesinde Bulundu
etiket
Kripto ve Bitcoin piyasaları küresel olarak yaşanan gelişmelerden ötürü aşağı yönlü bir ivmeyle seyrediyor olsa da yine her zamanki gibi gündemdeki yerini koruyor. Dünya devi Apple'ın kurucu ortağı Bitcoin için 'saf altın' benzetmesinde bulunurken piyasalar hakkında ne düşünüyor?Detaylar içerikte...Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 
Reklam