Görüş Bildir
Haberler
Google Trends'e Göre Geçtiğimiz Mart Ayında Dünya Çapında En Çok Aratılan Kripto Paralar

etiket Google Trends'e Göre Geçtiğimiz Mart Ayında Dünya Çapında En Çok Aratılan Kripto Paralar

Google Trends verilerinden elde edilen bilgilere göre dünya çapında en çok aratılan kripto paralar belli oldu. Detaylar, içeriğimizde...

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Bitcoin (BTC)

1. Bitcoin (BTC)

Bitcoin (BTC), mart ayında fiyatında iniş çıkışlar yaşadı. Hatta bu dalgalı yapısı Google aramalarına da yansıdı. Popüler kripto para birimi dünya çapında en çok aranan kripto paralar arasında yerini aldı. 28 Mart tarihinde fiyatın yükselmesiyle beraber Bitcoin Google aramalarında artış yaşandı. Öte yandan, Bitcoin talebi gittikçe artıyor. Birçok tüccar kendisini boğa sezonuna hazırlarken, Bitcoin'de yaygın bir birikim oldu. Bunun yanında geçtiğimiz ay, yatırımcıların Bitcoin'e olan güveni hızla arttı. BTC'ye sahip adres sayısı 833.242 ile tüm zamanların en yüksek seviyesine çıktı.

2. Terra (LUNA)

2. Terra (LUNA)

Terra (LUNA), diğer altcoinlere kıyasla geçen ay yükseliş yaşadı. Hatta 29 Mart tarihinde tüm zamanların en yüksek seviyesi 105,91 dolara kadar ulaştı. Bu artışıyla beraber Terra, Google aramalarında yükselişe geçti. Öte yandan, Terra'nın DeFi ekosistemindeki kilitli toplam değeri tüm zamanların en yüksek seviyesi 31 milyara ulaştı. Ayrıca LUNA, geçen hafta 19,5 oranında artış yaşadı.

3. Ethereum (ETH)

3. Ethereum (ETH)

Ethereum (ETH), Terra'dan sonra en çok aratılan kripto para oldu. Ayrıca Ethereum (ETH) fiyatı 4.000 dolara doğru tırmanmaya başlayabilir. Bunlara ek olarak, Ethereum yatırımcılar için en büyük caydırıcılardan biri olan yüksek ağ ücretleri 2021 Kasım ayından bu yana %90 düştü.

4. Shiba Inu

4. Shiba Inu

Shiba Inu, Google aramaları mart ayında Ethereum'dan hemen sonra geldi. Bununla birlikte Shiba Inu 2021 yılında en popüler kripto para birimi olmayı başardı. Ayrıca Shiba Inu, son 24 saatte harika bir çıkış yaşamıştır. %16 seviyesinde bir yükseliş görülmüştür. Fiyat 50 günlük EMA yakınında destek alıyor. Yatırımcılar aceleci teklifler vermeden önce işlem aralığının kesin bir şekilde kırılmasını bekleyebilir.

5. Avalanche (AVAX)

5. Avalanche (AVAX)

Avalanche (AVAX), Google aramalarında Shiba Inu'nun gerisinde kaldı. Avalanche'ı en çok arayan ülkeler ABD, İsviçre, Kanada, Yeni Zelenda ve İsviçre oldu. AVAX, fiyatında güçlü bir toparlanma yaşayabilir. Fiyatının 98 ila 100 dolarlık direnç bölgesinin üzerinde kapanma olasılığı bulunuyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Dogecoin (DOGE)

6. Dogecoin (DOGE)

Dogecoin (DOGE), Google aramalarında Avalanche'tan sonra geliyor. DOGE, hafta başında %6 oranında artış yaşadı. Piyasa değeri ise 20,5 milyar dolar civarında.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
2
2
2
1
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın