Görüş Bildir
Forbes Yılın En Zengin Kripto Milyarderlerini Açıkladı: Bu Yıl Listeye 7 Yeni İsim Eklendi!
Dünyaca ünlü Amerikan iş dergisi Forbes, 2022 Mart itibariyle dünyanın en zengin kripto milyarderlerini açıkladı. Geçtiğimiz yıla göre 7 yeni isim daha milyarderler listesine girmeyi başardı ve kripto para birimleri üzerinden elde edilen kazançlardaki ciddi artışlar dikkat çekti. İşte o isimler!Keyifli okumalar.Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 
Reklam
Almanya Rus Dark Web Platformu Hydra'yı Kapatarak 25 Milyon Dolarlık Bitcoin'e El Koydu!
etiket
Alman yetkililer Salı günü yapılan bir açıklamada, dünyanın en büyük Dark Web pazar alanı olduğu düşünülen Rus platformu Hydra'nın kapatıldığını söyledi. Federal Suç Dairesi'nin yaptığı paylaşıma göre, kapatılan pazarın Almanya merkezli sunucuları polisin kontrolüne geçti ve bunun yanında yaklaşık 23 milyon Euro (25 milyon Dolar) değerinde Bitcoin'e el konuldu.Detaylar içeriğimizde!Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 
Reklam
2022 Yılı Boyunca Patlama Yapması Beklenen 11 Web 3.0 Coini!
etiket
Web 3.0 kripto para birimleri, akıllı sözleşmeler kullanan ve işlemleri otomatikleştiren merkezi olmayan projeler olarak kısaca tanımlanabilir. Peki 2022 yılında hangi projelerin coinlerinin patlama yapması bekleniyor. Gelin birlikte bakalım. Keyifli okumalar! Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 
Reklam
Bitcoin İçin Kritik Seviye Görüldü: İşte Bu Hafta İzlenmesi Gereken En İyi Altcoinler!
etiket
Bitcoin haftaya 45.000 dolar seviyesindeki önemli desteği kazanarak başladı, diğer altcoinlerde de hacimli artışlar gözlendi. Analistlere göre lider kripto para birimi mevcut seviyeyi korumayı başarırsa ADA, AXS, LINK ve FTT için önümüzdeki günlerde güçlü bir toparlanma başlayabilir. Detaylar içeriğimizde! Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 
Reklam
Reklam
Metaverse Evreninde Futbola Hazır mıyız? Dev Futbol Kulübü Hazırlıklara Başladı!
etiket
Taraftar tokenları ile kripto evreninde ses getiren futbol kulüpleri şimdi de metaverse evrenine adım atmaya hazırlanıyor! Dünyanın en büyük kulüplerinden biri kendi ilk adımını attı bile. Peki bu büyük kulüp hangisi? Detaylar içeriğimizde! Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 
42.000 Dolar Desteğinde Tutunan Bitcoin'i Neler Bekliyor? Kripto Para Piyasasındaki Yükseliş Sürecek mi?
etiket
Bitcoin 42.300 bölgesindeki önemli direnci savunarak kripto para piyasasının yeniden yeşil bir dalga yakalamasını sağladı. Önceki direnci alt desteğe çevirdiği düşünülen Bitcoin için rüzgarın tersine döndüğünü ve alçalan trend çizgisinin nihayet yukarı kırıldığını söylemek mümkün mü?Bitcoin için güncel fiyat analizi içeriğimizde!Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 
Reklam