Görüş Bildir
Haberler
Geçen Hafta Düşüş Trendinden Kaçamayıp En Fazla Değer Kaybeden 5 Altcoin

etiket Geçen Hafta Düşüş Trendinden Kaçamayıp En Fazla Değer Kaybeden 5 Altcoin

Well Ok Then
10.04.2022 - 17:30

4 Nisan-8 Nisan haftasının ortalarında başlayan altcoinlerdeki düşüş trendinde canı en fazla yanan 5 altcoini sizler için derledik. 

Keyifli okumalar! 

İçeriğin Devamı Aşağıda

Waves (WAVES) => Yaklaşık %52 değer kaybı

Waves (WAVES) => Yaklaşık %52 değer kaybı

Mart ayının sonlarına doğru büyük bir ralli yapan Waves, çıkan bazı söylentilere bir de düşüş trendi eklenince en fazla değer kaybeden altcoinlerin başında geldi. Hafta başında 53,6 dolardan işlem görmeye başlamışken biz bu yazıyı kaleme aldığımızda 25,6 dolara kadar düştü.

Zilliqa (ZIL) => Yaklaşık %41 değer kaybı

Zilliqa (ZIL) => Yaklaşık %41 değer kaybı

Mart ayı boyunca en çok yükselen coinler arasında yerini almış olan ZIL, 0,20 dolar ile girdiği 4 nisan haftasından hafta sonu itibari ile 0,11 ile çıkıyor. %58'in üzerindeki bu değer kaybına sebep olan düşüş trendinde ZIL de nasibini aldı.

ThorChain (RUNE) => Yaklaşık %26 değer kaybı

ThorChain (RUNE) => Yaklaşık %26 değer kaybı

Mart ayının bir diğer parlayan yıldızı RUNE olmuştu. Ancak düşüş trendinden kaçamayıp yatırımcılarını ZIL'e göre daha az da olsa üzen RUNE 4 Nisan'a 12,05 dolar ile başlamışken haftayı 8,85 dolar ile kapatıyor. Bu da %26'nın üzerinde bir değer kaybına tekabül ediyor.

ApeCoin (APE) => Yaklaşık %22 değer kaybı

ApeCoin (APE) => Yaklaşık %22 değer kaybı

Bored Ape Yacht Club ve Mutant Ape Yacht Club gibi en pahalı NFT koleksiyonlarından bazılarını üreten Yuga Labs, geçtiğimiz ay ApeCoin’i piyasaya sürmüştü. Değerini Mart ayında hızla katlayan APE, 4 Nisan'da 13,5 doları görmüşken hafta sonu itibari ile 10,5 dolar seviyelerinde işlem görüyor. Bu da %22'nin üzerinde bir değer kaybı anlamına geliyor.

Chiliz (CHZ) => Yaklaşık %20 değer kaybı

Chiliz (CHZ) => Yaklaşık %20 değer kaybı

Nisan ayına  Scoville güncellemesi ile hızlı bir giriş yapan CHZ'nin değeri bu güncelleme ile birlikte 0.19 dolardan 0,32 dolara kadar çıktı. 4 Nisan'a ise 0.29 dolar ile başladı ancak hafta sonu biz bu yazıyı kaleme alırken 0.23 dolar seviyelerinde. Bu da %20'nin üzerinde bir değer kaybı demek.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
Joy James

2022'deki yeni taç salgını para kazanmayı giderek zorlaştırıyor! Bazı insanlar işsizliklerini sürdürmek için sosyal yardımlara güveniyor. Resmi bir iş bulman... Devamını Gör