Görüş Bildir
Haberler
Finansal Raporlardan ve Medya Kuruluşlarından Derlenen Bilgilere Göre En iyi Bitcoin Yatırımcısı 10 Şirket

etiket Finansal Raporlardan ve Medya Kuruluşlarından Derlenen Bilgilere Göre En iyi Bitcoin Yatırımcısı 10 Şirket

Bitcoin, piyasa değeri ile en büyük dijital varlıktır. Spekülatif yatırımcılar arasında ise çılgınca popüler. Birçok ünlü şirket Bitcoin'e yatırım yaptı ve yapmaya devam ediyor. İşte, medya kuruluşlarından ve finansal raporlardan edinilen bilgilere göre en iyi bitcoin yatırımcısı şirketler...

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Riot Blockchain, Inc.

10. Riot Blockchain, Inc.

Colorado merkezli Riot Blockchain, Inc. Bitcoin konusunda hırslı bir şirkettir. Şirket, Amerika'nın en büyük Bitcoin madenciliği tesisine sahip. Riot Blockchain'in toplamda 1,175 BTC'si var. Şirketin Bitcoin'i şu anda 50 milyon dolar değerinde.

9. Voyager Dijital LTD.

9. Voyager Dijital LTD.

Voyager Dijital, 2018'de kurulan ve Amerika Birleşik Devletleri'nde hızla büyüyen kripto para birimi platformudur. Şirket, elinde 1,239 BTC bulunduruyor. Voyager'in Bitcoin'i 53 milyon dolar değerinde.

8. NEXON Co Ltd

8. NEXON Co Ltd

NEXON, Güney Kore ve Japonya merkezli video oyun şirketidir. Şirket şu anda toplamda 1,717 BTC'ye sahip. Bitcoinlerin toplam değeri de 73 milyon dolar.

7. Coinbase

7. Coinbase

Coinbase, kripto para birimi değişim platformu işleten bir Amerikan şirketidir. Şirket toplam 4,483 Bitcoin'e sahiptir. Bitcoinlerin değeri şu anda 191 milyon değerinde.

6. Hut 8 Mining

6. Hut 8 Mining

Hut 8 Mining, Bitcoin madenciliği şirketidir. Şirket toplam 4,724 BTC'ye sahiptir. Bitcoinlerin toplam değeri, 202 milyon dolardır.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Marathon Grup

5. Marathon Grup

Marathon Grup, Bitcoin madenciliği şirketidir. Toplam BTC miktarı 4,813'tür. Toplam değeri 205 milyon dolar civarındadır.

4. Block (Eski adı Square)

4. Block (Eski adı Square)

Block, California merkezli bir Amerikan finansal hizmetler ve dijital ödeme şirketidir. Şirketin toplamda 8,027 BTC'si vardır. Bitcoinlerin toplamı ise, 343 milyon dolardır.

3. Galaxy Digital Holdings

3. Galaxy Digital Holdings

Galaxy Digital, New York merkezli kripto odaklı banka şirketidir. Şirket 16,402 Bitcoin'e sahiptir. Bitcoinlerin toplam değeri 700 milyon dolar civarında.

2. Tesla

2. Tesla

Tesla, elektrikli araç tasarlayıp üreten California merkezli şirkettir. Bitcoin'i ödeme olarak kabul eden Tesla, yaklaşık olarak 48,000 BTC'ye sahip. Bitcoinlerinin toplam değeri şu anda 2 milyar dolar.

1. MicroStrategy

1. MicroStrategy

MicroStrategy, Virginia merkezli iş zekâsı yazılımı üreticisi şirkettir. En yakın rakibi Tesla'dan daha fazla Bitcoin'e sahip. MicroStrategy'in Bitcoin'i şu anda 129,218 tane. Şirketin Bitcoin'leri kabaca 5.5 milyar dolar değerinde. CEO Michael Saylor, Bu yatırımımız Bitcoin'in uzun vadeli değer kazanma potansiyeline sahip çekici bir yatırım varlığı olduğuna inancımızı yansıtıyor dedi.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
0
0
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın