Görüş Bildir
Haberler
PancakeSwap Mini Programı Başlatacağını Duyurdu: CAKE Fiyatı Ralli Yaptı!

etiket PancakeSwap Mini Programı Başlatacağını Duyurdu: CAKE Fiyatı Ralli Yaptı!

PancakeSwap Mini Programı perşembe günü dağıtılmaya başlayacak. Bu duyurudan sonra PancakeSwap (CAKE) ralli yaptı. İşte, detaylar...

Not: Bu içerik bilgilendirme amaçlı üretilmiştir. Herhangi bir yatırım tavsiyesi içermemektedir. 

İçeriğin Devamı Aşağıda

PancakeSwap'ın Binance uygulamasına entegrasyonu perşembe günü duyuruldu.

PancakeSwap'ın Binance uygulamasına entegrasyonu perşembe günü duyuruldu.

Binance Smart Chain (BSC) üzerinde faaliyet gösteren PancakeSwap, resmî Twitter hesabı üzerinden 17 Mart tarihinde bir duyuru paylaştı. Duyuruda Binance mobil ve web uygulamaları üzerinden PancakeSwap Beta platformuna erişilebileceğinden bahsedildi. Eğer uygulama başarı kazanırsa Beta sürümden tam zamanlı sürüme geçileceği aktarıldı. Mini-Program adı verilen etkinlik süresince kullanıcılar merkeziyetsiz borsa (DEX) deneyimi yaşayabilecek. Duyuru ile beraber perşembe günü PancakeSwap (CAKE) son dip seviyesinden uzaklaşarak son 4 haftanın en yüksek seviyesine yükseldi!

PancakeSwap Twitter hesabından uygulama duyurusunu bu şekilde yaptı.

PancakeSwap (CAKE) duyurudan sonra %25 oranında değer kazandı.

PancakeSwap (CAKE) duyurudan sonra %25 oranında değer kazandı.

PancakeSwap'ın yerel token'ı CAKE, duyurudan sonra %25 oranında bir değer kazandı. Token duyurudan önce 5.50 dolar civarında işlem görüyordu. Duyuru zamanında CAKE, 6.40 dolardan işlem gördü. Şu anda da 6.33 dolardan işlem görüyor. PancakeSwap (CAKE) perşembe günü 7 dolara ulaşarak son 4 haftanın en yüksek seviyesine çıkmıştı. Bu yüksek fiyat 14 günlük RSI seviyesinde son tavanı aştı. 100 günlük ortalama hacminden %216,51 artışla 340,54 milyon dolara ulaşmış oldu.

Peki, PancakeSwap (CAKE) nedir?

Peki, PancakeSwap (CAKE) nedir?

PancakeSwap, kullanıcıların token alım ve satımı yapmasına sağlar. Farming işlemiyle likidite sağlayarak, karşılığında pasif gelir elde ederler. Merkeziyetsiz finans (DeFi) uygulaması olan PancakeSwap, kullanıcıların CAKE adında alternatif token toplamasına izin verir. Eylül 2020 tarihinde Binance Smart Chain (BSC) üzerinde BEP20 standardını destekleyen token'ları takas etmek için kullanılan merkeziyetsiz bir borsadır. Ayrıca farming işlemi ile kullanıcılar, LP token'larını sisteme yatırabilir. Bunun sonucunda da CAKE ile ödüllendirilirler.

Ayrıca DeFi zincirlerinde kilitlenen toplam değer 7 milyar dolar civarında arttı!

Ayrıca DeFi zincirlerinde kilitlenen toplam değer 7 milyar dolar civarında arttı!

Perşembe günü ayrıca ilk 10 ralli merkezi olmayan finans protokollerine aitti. AVAX bu ayın başından bu yana yatırımcıların kayıplarını telafi etti. %15'in üzerinde bir artış yaşadı. Aave %19 oranında bir artış yaşadı. Xido, %27.94 oranında bir artış yaşadı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
1
1
0
0
0
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın