Görüş Bildir
Bankalardan Turizmcilere 10 Milyar Liralık Kredi Desteği
Türkiye Bankalar Birliği, Turizm Destek Paketi Uygulaması kapsamında, Hazine ve Maliye Bakanlığı garantisi ve Kredi Garanti Fonu kefaleti ile toplam tutarı 10 milyar TL'yi bulan kredi sağlayacak. Krediler, 12 ay geri ödemesiz ve 48 ay vade seçeneğiyle sunulacak.
Ekonomiye Giriş 2: En Hesaplı İhtiyaç Kredisi Nasıl Çekilir?
Kredi çekmek artık dünyanın en doğal, kolay ve olağan ihtiyacı haline geldi. Evlenmek, ev ya da araba satın almak için ihtiyacımız doğrultusunda kredi çekmek istiyoruz ancak kafamızda birçok soru işareti oluşması da çok normal. Ancak ekonomik konular bazen çok karmaşık olabiliyor, bu yüzden bir uzmana danışma ihtiyacı hissediyoruz fakat bu konularda da her kafadan bir ses çıktığını fark etmişsinizdir. İşte tam da bu noktada, sorularınıza uzmanlıkla cevap verecek, güvenilir bir platform mevcut: HangiKredi. Size bu içerikte ihtiyaç kredisi ile ilgili bilmeniz gereken her şeyi ve en hesaplı ihtiyaç kredisini çekebilmenin yolunu anlatacağız.Not: Bu bir tanıtım içeriğidir.
2020 Konut Satış İstatistikleri Açıklandı! Konut Kredisi Başvurularına Yoğun Talep
Kredi çekmek günümüz dünyasının en büyük ve olağan ihtiyaçlarından biri. Özellikle ev alırken birçok insan konut kredilerine dikkat ederek ve bir bilene danışarak kredi çekmeye özen gösteriyor.Elbette bu konuda birçok seçenek mevcut ve kime güveneceğimiz de büyük bir muamma. Ancak konut kredisi çekmeden önce size yol gösterecek, konut kredisi hesaplamalarınızı yapmanızı sağlayacak güvenli bir platform mevcut. O da 'HangiKredi'Konut kredisi çekmeden önce bilmeniz gerekenleri ve Hangikredi.com'u sizin için anlattık.Not: Bu bir tanıtım içeriğidir.
Kredi İhtiyacınız Varsa En Avantajlısını Çekin! Akılcı Kredi Kullanımı ve Kredi Hesaplama Platformu: HangiKredi
Kredi çekmek günümüz dünyasında hepimizin ihtiyacı. Ev alırken, araba alırken, iş kurarken veya yeni bir bilgisayar sistemi oluştururken birçok kez krediye ihtiyacımız oluyor.Tabii seçenekler bol ve bir seçim yapmak zorundayız. İşte bu seçimde size yardımcı olacak, kredi hesaplaması yapmanızı sağlayacak bir platform var. O da 'HangiKredi'İşte kredi çekimi ve Hangikredi.com hakkında bilmeniz gerekenler:Not: Bu bir tanıtım içeriğidir.
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Bakan Duyurdu: KYK Burs ve Kredi Sonuçları Açıklandı
Yükseköğrenim gören öğrencilerin burs/kredi başvuru sonuçları açıklandı. Gençlik ve Spor Bakanı Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Twitter hesabından 2019-2020 eğitim-öğretim yılı yükseköğrenim burs/kredi başvuru sonuçlarının açıklandığını duyurdu.
Reklam