Görüş Bildir
Haberler
Toplanın, Kredi veya Kredi Kartı Limitlerini Zorlayan 10 İhtiyaca Çözüm Bulduk!

Toplanın, Kredi veya Kredi Kartı Limitlerini Zorlayan 10 İhtiyaca Çözüm Bulduk!

Finansal ihtiyaçların ne zaman ne şekilde karşımıza çıkacağını, karşımıza çıktığında da ne yapacağımızı bilemeyiz. Ya kredi kartına yüklenir ekstre zamanına doğru ekstra anksiyete yaşarız ya da kredi çekeriz üzerine bir de faiz yükü çekeriz. Ancak artık tüm bunlar geride kaldı, sizin için çok daha iyi çözümlerimiz var! Haydi başlayalım.

1. Değişen teknolojiler

Teknoloji tutkunlarının vay haline. Son teknoloji, en son teknoloji, ekstra son teknoloji derken bütçelerini patlatırlar.

2. Düğün-Dernek

Yıllarca konuşulacak, rüya gibi bir düğün yapmak için yeterli bütçeniz yoksa kredi çekebilirsiniz çekmesine ama bu sefer yıllarca ödeyecek kâbus gibi bir faiz de sizi bekliyor olacak.

3. Balayı

Kimisi düğünü pek önemsemez sade bir nikahla birleştirir hayatını ama acısını balayında çıkarır. Tropik adalardan birinde maymunları beslerken çekilecek selfie’lerin de bir bedeli vardır illa. 1 haftalık tatilin ödemesi 3 yıl sürer bazen...

4. Beyaz Eşya Alışverişi

Gün gelir emektar çamaşır makineniz artık çamaşırlarınızı yıkamak için nazlanır, bulaşık makineniz “hiiç bana bulaşma” der gibi sesler çıkartır ve beyaz eşya mağazasına mecburi ziyaret yapılır, tabii bu durum kredi kartı ekstresine meteor gibi düşer.

5. Mobilya Alışverişi

Her şeyin olduğu gibi mobilyalarımızın da bir kullanım süresi vardır. Gün gelir emektar koltuğunuz sizi taşıyamaz emekliye ayrılmak ister. Yenisini almak da bütçe ister. Yok mu? O zaman gelsin kredi, gelsin faiz.

6. Eğitim şart!

Eğitim her şeyden önce gelir. Her ebeveyn de çocuğunun iyi bir okulda iyi bir eğitim almasını ister. Maalesef bunun için de bütçe bazen yetmez. Çare yine kredi, yine faiz.

7. Bi' yerlere kaçmak lazım...

Tatil hepimizin hakkı. Avrupa görmek, başka memleketler gezmek kim istemez ki? Ama siz ne kadar tatil için kenara para atsanız da o ekstralar yok mu, yapışır yakanıza. Tatil bütçesi uçar, geriye tatil borcu kalır.

8. Hobiler, hobilerimiz...

Günümüzde boş vakit yaratmak ne kadar zor olsa da bu fırsata yakalayanlar boşluk kaçmadan bir hobi yapıştırıverir. Kimisi enstrüman çalar, kimisi bir spora sarar… Tabii bunların hepsi ekstra bütçe ister. İşte o zaman devreye yine kredi kartı veya krediler girer.

9. Sağlam borç sağlam vücutta bulunur!

Form tutmak, vücudunuzu şekle sokmak için spor yapmak şart. Kaliteli ve temiz bir spor salonunda bir de personal trainer ile spor yapmak istiyorsanız elinizi cebinize atmanız şart. Kredi kartından parayı çektirdikten sonra spor salonunun kapısının önünden geçmeyenlerden olmayın ama...

10. Tadilat zamanı...

Kendi evinize sahip olmanız kira masrafından kurtulmanız anlamına gelse de ev bu illa masraf çıkartır. Patlayan borular, çatlayan duvarlar… Tadilatı hiç eksik olmaz. Sizin paranız var mı yok mu diye de sormaz. Sonuç olarak, o kredi mecbur çekilir, ev yenilenir.

Yapmak istediklerimiz için bir finansal desteğe ihtiyaç varsa bunu kredi çekmeden, kredi kartını şişirmeden gerçekleştirmenin de bir “Çözüm”ü var. Çözüm Tasarruf’un İhtiyaç Tasarruf Finansmanı ile siz de finansal ihtiyaçlarınızı bütçenizi zorlamadan karşılayın. Size uygun çözümler için hemen buraya tıklayın, Yeni Nesil Finans’la tanışın.