Görüş Bildir

Osmaniye'de yaşayan Meliha ve İbrahim Düldül çifti ve oğulları, zor şartlar altında hayata tutunmaya çalışıyorlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

İbrahim Düldül, yaşadıklarını "3 yıldır hastayım. Paramız yok, bir şeyimiz yok, köle hesabı yaşıyoruz, bu düzelmeyecek mi? Ne yiyeceğiz, ne içeceğiz? Biz açlıktan ölüyoruz. Ekmek yok, elektrik yok" diye anlatırken eşi Meliha Düldül de "Kış geldi odunum, kömürüm yok. Kış ortası ne yapacağım bilmiyorum" diyerek yetkililerden yardım istedi.

İbrahim Düldül, yaşadıklarını "3 yıldır hastayım. Paramız yok, bir şeyimiz yok, köle hesabı yaşıyoruz, bu düzelmeyecek mi? Ne yiyeceğiz, ne içeceğiz? Biz açlıktan ölüyoruz. Ekmek yok, elektrik yok"  diye anlatırken eşi Meliha Düldül de "Kış geldi odunum, kömürüm yok. Kış ortası ne yapacağım bilmiyorum" diyerek yetkililerden yardım istedi.

“3 yıldır hastayım bu devirde böyle şey olur mu? Paramız yok bir şeyimiz yok köle hesabı yaşıyoruz, bu düzelmeyecek mi? Ne yiyecek ne içecek? Biz açlıktan ölüyoruz. 2010'da geldim, hala elektriğim yok. Ekmek yok, cereyan yok, fakiriz; bir malımız bile yok'

Osmaniye’nin Kadirli ilçesine bağlı Yenigün Köyü’nde yaşayan 48 yaşındaki Meliha Düldül, 66 yaşındaki eşi İbrahim Düldül’ün felçli olmasından dolayı çalışamadığını, oğlunun ise iş bulamadığını söyledi.

Osmaniye’nin Kadirli ilçesine bağlı Yenigün Köyü’nde yaşayan 48 yaşındaki Meliha Düldül, 66 yaşındaki eşi İbrahim Düldül’ün felçli olmasından dolayı çalışamadığını, oğlunun ise iş bulamadığını söyledi.

“10-15 tane ineğim vardı onların sütü ile geçiniyordum, bir hastalık geldi işte hastalıktan dolayı öldü. Maddi durumum iyi değil. Param yok pulum yok, açlıktan mı öleceğiz biz? Büyüklerimden bunu istiyorum. Kış geldi odunum yok, kömürüm yok. Kış ortası ne yapacağım bilmiyorum. Eşyalarım yok. Evim sıvasız. Elektriğim yok. Mağarada yaşıyorum.'

Kaynak: T24

İşte o anlar:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
99
21
11
7
4
4
1
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın
T.C. Mehmet

500 personelle Antalya'da 5 yıldızlı oteli kapatan diyanet ne dersin bu işe?

Enkidu An

Yandaş gobel medyası maddi durumlarında sıkıntı yok evlerine gittik herşey leri var diye açıklama yaparlar birkaç saate.

Pınar Yalçın

Kaymakamıda gider yoo herşeyleri tamdı bizden zenginler der

leylak

Bu gözyaşlarının sebebiyet verenleri boğması dileğiyle..