Görüş Bildir
Haberler
Zirve Değişmedi! Netflix Türkiye'de Geçtiğimiz Hafta En Çok İzlenen Dizi ve Filmler

Zirve Değişmedi! Netflix Türkiye'de Geçtiğimiz Hafta En Çok İzlenen Dizi ve Filmler

claude cahun
26.11.2021 - 10:52

Çevrimiçi dizi ve film izleme platformu Netflix, platformdaki yapımların her hafta ne kadar izlendiğini içeren verileri 'Netflix Top 10' listesiyle duyuruyor. 15-21 Kasım tarihleri arasında platformun Türkiye ayağında en çok izlenen 10 dizi ve filmi merak ediyorsanız, sizi içeriğimize alalım! 

Not 1: Dizi ve film açıklamalarında Beyazperde ve Netflix'ten faydalanılmıştır.

Not 2: Dizi ve filmlerin sırlamaları, Netflix'in yayımladığı veriler ışığında en az izlenen yapımdan en çok izlenene doğru ilerliyor.

Kaynak: https://top10.netflix.com/turkey/tv
İçeriğin Devamı Aşağıda

Önce diziler!

10. You (2. sezon)

10. You (2. sezon)

Dizide, işletmecisi olduğu kitapçıya gelen bir kadının kalbini kazanmak için her şeyi yapmaya hazır olan bir adamın hikâyesi anlatılıyor.

İkinci sezonun ise kendisine yeni bir hayat kurmak için Los Angelas’a taşınan Joe'nun burada eski aşkı Guinevere Beck'in aksine sosyal medya hesabı olmayan Love adlı genç bir şefle tanışması üzerinden ilerliyor.

9. Maid

9. Maid

Alex, şiddet dolu bir ilişkiden kaçan bekar bir annedir. Geçimini sağlamakta zorlanan Alex'in en büyük isteği çocuğuna iyi bir gelecek inşa etmektir. Bu amaçla Alex, hizmetçi olarak çalışmaya başlar.

8. Hometown Cha-Cha-Cha (1. sezon)

8. Hometown Cha-Cha-Cha (1. sezon)

Büyük şehirden gelen bir diş hekimi, küçük bir sahil kasabasında muayenehane açar. Burada her bakımdan kendisinin tam zıddı olan becerikli ve yakışıklı bir erkekle tanışır. Dizinin ilk sezonu bu tanışma üzerinden şekikleniyor.

7. You (1. sezon)

7. You (1. sezon)

Kitabevi müdürü Joe'nun lisansüstü öğrenci Beck'ten aşırı hoşlanmasını takip eden tılsımlı bir ilk karşılaşma, daha kötü niyetli bir şeye dönüşecektir. You'nun ilk sezonu, obsesif bir gencin takıntı hâline getirdiği kişilerin yaşamına girmek için yaptıklarını odağına alıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

6. Aşk 101 (2. sezon)

6. Aşk 101 (2. sezon)

90'lar Türkiye'sinde geçen bir hikâyeye sahip olan Aşk 101, vazgeçmek istemedikleri öğretmenlerinin onlarla birlikte kalıp okulda çalışmaya devam etmesini isteyen dışlanmış bir grup gencin, onun âşık olması için işbirliği yapışını konu alıyor. 

Dizinin ikinci sezonu ise okulda ortalığı birbirine katan Eda, Osman, Sinan ve Kerem'in, okuldan atılmamak için tek umutlarının merhametli Burcu öğretmen olduğu fark etmeleri üzerinden şekilleniyor.

5. You (3. sezon)

5. You (3. sezon)

Dizinin üçüncü sezonunda doğumhanede yaşanan sürprizin ardından, yeni doğan bebeğiyle bağ kurmakta zorlanan taze baba Joe'nun yeni birinden hoşlanma konusunda hiç zorluk yaşamaması üzerinden olaylar gelişiyor.

4. Hellbound (1. sezon)

4. Hellbound (1. sezon)

Dünya tam anlamıyla cehenneme dönmüştür. Doğaüstü varlıklar, insanları korkunç bir şekilde cezalandırarak, onları cehenneme mahkum eder. Yaşananlar büyük bir kargaşaya neden olur ve bu ortam ilahi adaleti benimseyen dini bir gruba zemin hazırlar.

3. Squid Game (1. sezon)

3. Squid Game (1. sezon)

Para sıkıntısı çeken yüzlerce oyuncu, tuhaf bir davet alır. Davette onlara cazip bir ödül karşılığında çocuk oyunlarında yarışmaları teklif edilir. Teklifi kabul eden oyuncular, yarışmayı kazanırlarsa 40 milyon dolarlık büyük ödülün sahibi olacaktır. Ancak ödül cazip olsa da oyunun ölümcül riskleri vardır.

2. Arcane (1. sezon)

2. Arcane (1. sezon)

Ütopik bir bölgede baskı gören bir yeraltı şehri olan Zaun'da geçen Arcane, efsanevi iki League of Legends şampiyonunun ve onların birbirinden ayrılmasına neden olan gücün hikâyesini konu ediyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

1. Kulüp (1. sezon)

1. Kulüp (1. sezon)

IMDb: 7.9

Eski bir mahkûm olan Matilda, 1955 yılının en önemli gece kulüplerinden birinde çalışır. Matilda'nın kızı Raşel, o hapisten çıkana kadar varlığından bihaberdir. Kızı ile arasında güzel bir ilişki kurmaya çalışan Matilda, Raşel'i Pera'nın belalısı olan Fıstık İsmet'ten uzak tutmak için çabalar. Matilda aynı zamanda patronu olan Orhan, gece kulübü yöneticisi Çelebi ve sanatçı Selim'in egoları ile de mücadele etmeye çalışır. Kulübe ayak basmasıyla ortama farklı bir ruh katan Matilda, çalışanlar için cehennem olan kulübü bir yuva haline getirir.

Şimdi de filmler!

10. Love Hard

10. Love Hard

Los Angeles'ta yaşayan genç bir kadın olan Natalie'nin aşktan yüzü gülmez. Ancak bir gün bir uygulamada rüya gibi bir adam olan Tag ile eşleştiğinde, işlerin düzelmeye başladığını düşünür. Aşık olduğu adama sürpriz yapmak isteyen Natalie, tatil için onu ziyarete gider. Ancak onu kötü bir sürpriz beklemektedir. Aşık olduğunu sandığı adam, internette başka biri gibi davranan utanmaz bir dolandırıcıdır.

9. The Harder They Fall

9. The Harder They Fall

The Harder They Fall, ailesinin öldüren adamın peşine düşen bir adamın hikayesini konu ediyor. Nat Love, ailesinin ölümüne neden olan Rufus Buck’dan intikam almaya karar verir. Bu yüzden eski çetesini yeniden bir araya getiren Nat, Rufus’un hapisten çıkmasının ardından onun peşine düşer.

8. Motherless Brooklyn

8. Motherless Brooklyn

1950'li yılların New York'una gittiğimiz Motherless Brooklyn, Lionel Essrog isimli bir dedektifi hikayesinin odağına alıyor. Essrog, Tourette Sendromu denilen bir rahatsızlıktan mustariptir. Bir yandan sendromun yarattığı ani tiklerle mücadele ederken diğer yandan arkadaşı Frank Minna'nın ölümünü araştırması gerekmektedir. Elinde yalnızca birkaç ipucu ve bir saat gibi çalışan zihni vardır. Lionel'in tüm şehri dengede tutan sırları çözmek için uğraş verecektir...

İçeriğin Devamı Aşağıda

7. The Croods

7. The Croods

Yaşadıkları mağara bir deprem sonrasında yerle bir olduktan sonra, Crood'lar yuvaları olan bu kanyondan taşınmak zorunda kalırlar ve ailenin babası Grug'un önderliğinde bir yolculuğa çıkarlar. Barınabilecekleri yeni bir yer bulmanın ümidiyle ilerleyen Crood'lar bu yolculuk esnasında sıra dışı maceralarla örülü ve daha önce bilinmedikleri esrarengiz bir dünyayla karşılaşırlar. Bu yeni dünyada doğa bambaşkadır. Üstelik bir de karşılarına Guy isimli ilginç bir genç çıkar. Sürekli seyahat etmeyi ve yeni icatlar yapmayı seven Guy'ı aileden en çok 19 yaşındaki genç kız Eep sevecektir. Ateş yakmayı bilen Guy, Crood'ların hayatlarının değişmesinde önemli bir rol oynayacaktır.

Animasyonun mutfağından gelen Kirk De Micco ve Chris Sanders ikilisinin senaryosuna ve yönetmenliğine imza attığı film, tarih öncesi çağlarda yaşayan bir ailenin keyifli macerasına eşlik ediyor.

6. One Day

6. One Day

Üniversitede çok kısa bir ilişki yaşayan Emma ve Dexter'ın yolları ayrılır. Ancak iş ve aşk hayatlarını kıyaslamak için her yılın aynı günü buluşmaya devam ederler.

5. Army of Thieves

5. Army of Thieves

Ölüler Ordusu'nda yaşananların öncesinde geçen Army of Thieves, zombi saldırılarının ilk aşamasında küçük bir kasabada banka memuru olan Ludwig Dieter, bir soygun gerçekleştirmesi için gizemli bir kadın tarafından Interpol'ün en çok aranan suçlularından oluşan bir ekibe dahil edilir.

4. Dolittle

4. Dolittle

Dolittle, kraliçenin hastalığına çare bulmak için macera dolu bir yolculuğa çıkan Dr. John Dolittle'ın hikayesini konu ediyor. Dr. John Dolittle, İngiltere’nin en ünlü doktor ve veterineridir. Yıllar önce karısını kaybeden Dolittle, bunun akabinde kendisini malikanesinin duvarları arasına kapatır. Dış dünya ile bağlantısını kesen Dolittle, genç kraliçenin hastalandığını öğrenince kabuğundan dışarı çıkmaya karar verir. Hastalığa çare aramak için efsanevi bir adaya doğru yola koyulan Dolittle’a bu süreçte genç çırağının yanı sıra endişeli bir goril, kuş beyinli bir ördek, alaycı devekuşu, kutup ayısı ve akıl hocası olan papağan da eşlik eder.

3. Central Intelligence

3. Central Intelligence

Eski bir dostuyla uzun bir aradan sonra Facebook aracılığıyla yeniden bir araya gelen bir muhasebecinin kendisini uluslararası casusluk dünyasının tam göbeğinde bulmasını konu alan film hem aksiyon meraklılarını hem de gülmek isteyenleri cezbedecek gibi görünüyor. İki arkadaş gençliklerindeki farklılıkları bir kenara bırakarak maceranın içine atılıyor.

Rawson Marshall Thurber'in yönetmenliğini üstlendiği filmin başrollerini Dwayne Johnson ve Kevin Hart paylaşıyor.

İçeriğin Devamı Aşağıda

2. Beni Çok Sev

2. Beni Çok Sev

Sedat, Konya kapalı cezaevinde gardiyan olarak çalışan bir adamdır. Kendisine verilen görev gereği Sedat, mahkum olan Musa’yı bir günlüğüne cezaevinden çıkararak memleketine götürür. Musa, hapishanede olduğu 14 yılın ardından ilk defa karısını, annesini ve kendisinden uzaklaşan kızı Yonca’yı görür. Kızı ile muhteşem bir gün geçiren Musa, bir şeylerin yanlış gittiğine dair bir hisse kapılır. Çok geçmeden annesi Musa'dan sakladıkları her şeyi anlatır. Yonca aslında Musa’nın kızı değildir. Kızının öldürüldüğünü öğrenen Musa, onun başına gelenleri öğrenmek zorundadır.

1. Red Notice

1. Red Notice

Red Notice, dünyanın en çok aranan sanat eseri hırsızının peşine düşen bir Interpol ajanının hikayesini konu ediyor. İnterpol tarafından dünyanın en çok aranan insanlarını yakalamak için kırmızı bülten çıkarıldığında, FBI'ın en iyi profil uzmanı John Hartley harekete geçer. Dünyanın en çok aranan sanat hırsızı The Bishop'un peşine düşen John, bu süreçte dünyanın en iyi sanat hırsızı olan Nolan Booth ile ortak olmak zorunda kalır. Yaşanan bir dizi olayın ardından üçlü kendilerini dünyanın dört bir yanındaki tenha bir hapishanede, bir dans pistinde, ormanda ve hepsinden de kötüsü birbirlerinin çalıştıkları şirketlerde bulur.

Bu içerikler de ilginizi çekebilir;

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
8
3
2
2
1
0
0
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?