Görüş Bildir
Haberler
YouTube Ne Zaman Açılacak? YouTube Erişim Sorunu Ne Zaman Bitecek?

YouTube Ne Zaman Açılacak? YouTube Erişim Sorunu Ne Zaman Bitecek?

Dünyanın en popüler video paylaşım platformlarından biri olan YouTube, 23 Ekim 2024 itibarıyla ülkemizdeki kullanıcılara hizmet sağlayamıyor. Erişim problemi yaşayan kullanıcılar merakla erişim sorununun kalkmasını bekliyor. 

Peki, YouTube ne zaman açılacak?

İçeriğin Devamı Aşağıda
Reklam

YouTube Çöktü mü?

YouTube Çöktü mü?

Ülkemizdeki YouTube kullanıcıları, videoların bir türlü yüklenmemesi, sayfaların geç açılması hatta hiç açılmaması ve platforma erişim gibi sıkıntılarla karşı karşıya. Saatlerdir platforma erişim sağlanamazken YouTube'un ne zaman tekrardan açılacağıyla ilgili soru işaretleri giderek artıyor.

YouTube Kapatıldı mı?

YouTube Kapatıldı mı?

23 Ekim 2024 Çarşamba günü itibarıyla YouTube'a ülkemizde erişilemiyor. Bunun sebebinin, TUSAŞ'a yapılan terör saldırısı kaynaklı bant daraltma uygulaması olduğu tahmin ediliyor.

YouTube Ne Zaman Açılacak?

YouTube Ne Zaman Açılacak?

Kullanıcılar tıpkı YouTube gibi Twitter, TikTok ve Instagram platformlarına da erişim sorunu yaşıyor. Bu akşam saatlerinde başlayan erişim problemine dair resmi kurum ya da kişilerden henüz bir açıklama gelmezken, BTK (Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu) tarafından açıklama yapılır yapılmaz YouTube'un ne zaman açılacağına dair net tarihi paylaşacağız.

Bunlara da göz atın:

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
Reklam
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
11
2
2
1
1
1
0
Yorumlar Aşağıda
Reklam
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?
Yorum Yazın