Görüş Bildir
Haberler
Yine Bol Bol Tükettik: Netflix Tüm Bölümler Bitene Kadar Tek Solukta İzlenen Dizileri Açıkladı!

etiket Yine Bol Bol Tükettik: Netflix Tüm Bölümler Bitene Kadar Tek Solukta İzlenen Dizileri Açıkladı!

Yine bütün yıl boyunca bir sürü dizi izledik. Ancak bazılarına zar zor dayanabildik, bazılarına ise büyük bir tutkuyla devam ettik. Netflix de kullanıcıların tüm bölümler bitene kadar soluksuz bir şekilde izlediği ilk 10 diziyi açıkladı.

Buyrun içeriğe!

İçeriğin Devamı Aşağıda

10. Insatiable (2018)

10. Insatiable (2018)

IMDb: 6.7

Insatiable, asıl mesleği avukatlık olan bir adam ile kendisine zorbalık yapanlardan intikam almak isteyen genç bir kızın hikayesini anlatıyor. Liseye giden bir genç kız Patty’nin kiloları ile başı derttedir. Patty kilosu yüzünden okulda arkadaşlarının zorbalığına maruz kalır. Birkaç arkadaşı dışında okuldaki herkes onun kiloları ile alay etmektedir. Onun içindeki potansiyeli görebilen tek kişi ise bir avukat olan Bob’dur. Bob, Patty’yi içine düştüğü durumdan kurtarmaya kararlıdır. Patty, Bob’un yardımıyla ülkeden düzenlenen güzellik yarışmasına katılır. İkili büyük bir hırsla çalışmalara başlar. Patty bu sayede kendisiyle dalga geçenlerden intikam alabilecektir. Genç kıza koçluk yapan Bob ve karısı Coralee onun yarışmayı kazanması için ne gerekiyorsa yapmaktadır. Patty, kilolarından kurtulup bambaşka biri haline döndüğündeyse tüm okulun ilgi odağı haline gelir. Fakat intikam yemine eden genç kızın yapacakları henüz bitmemiştir.

9. Fastest Car (2018)

9. Fastest Car (2018)

IMDb: 7.2

Egzotik süper arabaların sürücüleri, gerçek araba sevdalılarının aldatıcı biçimde hızlı yaratılmış gizli modifiye arabalarına karşı yarışarak şöhretlerini riske atıyor.

8. On My Block (2018)

8. On My Block (2018)

IMDb: 8.1

Eddie Gonzalez, Jeremy Haft, Lauren Iungerich’in yaratıcısı olduğu dizide Los Angeles’da yaşayan bir grup arkadaşın hikayesi anlatılıyor. Çetin bir mahallede yaşayan ve her biri hayattaki yerini bulmaya çalışan dört gencin dostluğu liseye başlamaları ile birlikte büyük bir sınavdan geçer. On My Block’un oyuncu kadrosunda Sierra Capri, Jason Genao, Brett Gray, Diego Tinoco, Julio Macias gibi isimler yer alıyor.

7. 13 Reasons Why (2017)

7. 13 Reasons Why (2017)

IMDb: 8.1

Jay Asher'ın aynı adlı kitabından uyarlanan '13 Reasons Why' lise çağındaki bir gencin, bir gün okuldan eve döndüğünde odasında bulduğu gizemli bir kutudan çıkan kaseti dinlemesi üzerine yaşananları anlatıyor. Clay, kasette iki hafta önce intihar eden hoşlandığı kızın sesini duyunca, kayda kulak kesilir. Hannah ise kayıtta, hayatına son verme kararını almasının 13 sebebini anlatıyordur.

6. Orange Is The New Black (2013)

6. Orange Is The New Black (2013)

IMDb: 8.1

Piper Chapman, güzel bir hayata, iyi bir sevgiliye, anlayışlı bir aileye sahip genç bir kadındır. Üniversite yıllarında işlediği bir suç yüzünden konforlu hayatından uzaklaşarak hapse girer. Hapishane hayatı Piper’ın düşlediğinden bambaşkadır. Dört duvar arasındaki yeni hayatına alışmaya çalışan Piper, başlarda zorlansa da yavaş yavaş hapishane kültürünü öğrenmeye başlar. Hapishanedeki diğer mahkumlarla beklenmedik dostluklar kuran genç kadın, bu zamana kadar hayatında inandığı her şeyi sorgulamaya başlar.

İçeriğin Devamı Aşağıda

5. Bodyguard (2018)

5. Bodyguard (2018)

IMDb: 8.2

Bodyguard, bir politikacıyı korumakla görevli olan savaş gazisinin hikayesini konu ediyor. David Budd, Londra Metropolitan Polisi'nde Özel Koruma Memuru olarak çalışan bir adamdır. Dengesiz ama cesur bir polis memuru olan David, kendisini bir anda içinde bulduğu bir terör saldırısının engellenmesine yardımcı olur. Saldırısı sırasında gösterdiği üstün başarı, David’in terfi etmesini sağlar. Onun yeni görevi Hırslı İçişleri Bakanı Julia Montague'yu korumaktır. Fakat bu görev David’in düşündüğün zor olacaktır. İçişleri Bakanı Julia Montague, David’in inandığı ve savunduğu değerlerin tam aksi görüşündedir. Bu durum David’in işini epey zorlaştırır. Zaman geçtikçe kendisini görevi ve inançları arasında kalmış bir halde bulan David, bakanı korumaya devam edebilecek midir?

4. Anne With an E (2017)

4. Anne With an E (2017)

IMDb: 8.4

Breaking Bad’in senaristlerinden Moira Walley-Beckett’ın yaratıcısı olduğu Netflix dizisi Anne with an E, muhteşem bir hayal gücüne sahip olan Anne Shirley’nin maceralarını anlatıyor. Anne’in maceralarını kimlik, cinsiyet ayrımcılığı, zorbalık ve ön yargı gibi her dönem geçerli olan sorunlar üzerinden izleyiciye aktaran dizi, Anne’in iç dünyasındaki zenginliği ve yaşama sevincini de hikâyenin içerisine güzel bir şekilde yerleştirmesiyle dikkat çekiyor.

3. Last Chance U (2016)

3. Last Chance U (2016)

IMDb: 8.5

Zorlu geçmişlere sahip seçkin atletler, hayatlarını düzene koymak ve hayallerine ulaşmak için son şans olarak üniversite futbolundan medet umuyor.

2. Making a Murderer (2015)

2. Making a Murderer (2015)

IMDb: 8.7

Çekimleri 10 yıl süren belgeselde, Steven Avery’in hayatı konu ediliyor. Monitowoc’da doğup büyümüş bir adam olan Steven, babası ve ağabeyi ile sahip oldukları hurdalıkta çalışır. Monitowoc’ta sahile giden bir kadının tecavüze uğrayıp darp edilmesi Steven’ın da hayatını karartır. DNA analizlerinin çok iyi olmadığı dönemde eski usul halledilen soruşturma sonucunda Steven Avery ne kadar suçsuz olduğunu söylese de içeri atırlır. 18 sene hapis yattıktan sonra Steven Avery‘nin katil olmadığı kanıtlanır ve gerçek suçlu içeri girer. Suçsuz yere onca yıl hapis yatan Steven hakkını ararken yeni bir davada zanlı olur.

1. The Haunting of Hill House (2018)

1. The Haunting of Hill House (2018)

IMDb: 8.8

Tepedeki Ev, daha sonra ülke çapında perili köşk olarak ünlenecek bir evde büyüyen 5 kardeşin hikayesini anlatıyor. Bir arada büyüyüp yolları ayrılan 5 kardeş, yaşanan bir trajedinin ardından yeninden bir araya gelir. Yıllar önce kaldıkları Tepedeki Ev’de buluşan kardeşler, bu yerle ve geçmişten gelen hayaletlerle yüzleşmek zorunda kalır. Hush, Göz ve Oyun filmlerinden hatırladığımız Mike Flanagan’ın yaratıcısı olduğu Tepedeki Ev, Shirley Jackson’ın aynı adlı kült romanından uyarlandı.

Yorumlar ve Emojiler Aşağıda
BU İÇERİĞE EMOJİYLE TEPKİ VER!
370
71
69
27
21
20
14
ONEDİO ÜYELERİ NE DİYOR?